Sølvsmykker har vært i bruk og populære siden antikken. Kvinner pleide å bære forskjellige typer tilbehør laget i sølv som igjen forbedrer deres skjønnhet og utseende. Siden den gang har kvinner også begynt å bære neseringe. Sølvringe ser ganske attraktive ut og har en glitrende og blendende effekt. Ettersom gullhastigheten stiger høyt, er neseringene i sølv etterspurt.

Neseringer i sølv for kvinner:

La oss se noen topp 9 design av sølv neseringe for kvinner i India:

1. tradisjonell sølv nese ring med perle og Kundan:

Tradisjonell sølvring med perle og Kundan

Sølv neseringe er veldig etterspurt på grunn av håndverket. Designet og mønsteret kan etterlate deg tryllebundet. Sølvsettet kan brukes ved spesielle anledninger og gir deg et tradisjonelt etnisk utseende. Sølvneseringen med kundan ser flott ut på grunn av glansen, og man kan ikke motstå å skryte av disse autentiske neseringene.

2. Ekte sølv nesering:

Ekte sølvring

Sølv neseringene ser veldig glamorøse ut og er vanskelige å motstå på grunn av det skinnende og glitrende visuelle. Disse typer rene sølvringer er tilgjengelige i mange design, og du velger den i henhold til din kleskode og kan ha det flotte utseendet.

3. Tiny Floral Silver Nose Stud Ring:

Liten blomstring i sølv nese stud ring

Disse typene små eller bittesmå blomsterringe er veldig vanlig tilbehør som mange kvinner bruker. Denne typen søte bøyle gir deg et tradisjonelt utseende. Denne typen små bøyler kan brukes på daglig basis, så vel som godt kontorklær.

4. Ren sølv tynn nesering:

Ren sølv tynn nesering

Denne typen ultratynne neseringer er veldig etterspurt av ungdom, ettersom det gir dem et minimalistisk utseende. Denne typen bøyler bæres til og med av kjendiser; de er veldig iøynefallende og til og med tiltrekker seg andres oppmerksomhet veldig raskt.

5. Sølvhjerte gravert nesering:

Sølv hjerte gravert nese ring

Denne typen hjertegraverte neseringer i sølv er en stor hit blant kvinner, ettersom det betyr kjærlighet og romantikk. Denne typen søte sølvhjerterørring ser veldig pen ut og gir et fascinerende utseende.

6. Sølv nesering i bladmønster:

Sølv nesering i bladmønster

Nydelig og kuttet kan være et perfekt begrep for denne bladformede sølvringen. Denne typen nesering kan bæres med vestlig slitasje så vel som tradisjonell, noe som gir deg et sjarmerende utseende. Den oksiderte finishen på ornamentet forsterker utseendet med mange folder.

7. Peace Sign Silver Nose Ring:

Peace Sign sølv nese ring

Denne typen små pigger ser fantastisk ut av hunnenes ansikt. Sølvneseringen har et fredstegn som gir brukeren et behagelig utseende. Denne typen sølvpinner får deg til å se trendy og smart ut når den bæres.

8. Stor størrelse sølv nesering med klokker:

Sølv nesering i stor størrelse med klokker

Denne typen nesering i sølv i stor størrelse ser veldig kul ut og brukes vanligvis ved enhver anledning eller ritualer. Tidlig i India ble denne typen stor sølvring i sølv brukt av en kvinne, og den pleide å skildre kulturen og samfunnet de kommer fra. Nå bruker unge jenter å se kult og stilig ut.

9. Sølvring med nesering med krystaller:

Sølvring med nesering med krystaller

Designet og håndverket på neseringen er alltid fabelaktig. Designene på denne sølvbøylen skildrer en æra eller et bestemt bilde med en enorm betydning. Den moderne rammen er bred i designet, og den lille krystallbelagte gir et tiltalende syn på utseendet ditt.

Designet og håndverket til neseringer i sølv er fabelaktig og gir en kvinne et fresende og hyggelig utseende. Sølvringene i sølv er laget i bredt mønster og design, og du kan velge den etter din smak og utseende. En nesering gir ekstra utseende sjarm og skjønnhet i kvinners ansikt. Sølv nesering kan bæres daglig, og kan også være et godt kontorklær.