Efter en lång ansträngande dags arbete, kryper föräldrarna över köksbordet och förbereder din favoritgubbe, medan bröderna och systrarna ivrigt ser fram emot familjemiddagen där de kan dela med sig av dagens kul. Vanligtvis anses middagen vara en viktig måltid, inte bara när det gäller familjemötet utan också genom hälsoproblem där en hälsosam middag inte bara skulle hålla dig i form utan också hjälpa din kropp att återhämta eftersläpningarna medan du sover ordentligt. I dagens artikel ska vi prata om några kaloririka middagsrecept med lågt kaloriinnehåll som kan föra familjen närmare än någonsin.

Topp 8 kaloririka middagsrecept:

Här tog vi upp 8 enkla och bästa kaloririka middagsrecept i Indien. Låt oss ta en titt på dem.

1. Vitlök Lax Couscous:

Friska middagsrecept med lågt kaloriinnehåll 1

För att få den garlicky laxen förvärm olivolja och släng i laxen tillsammans med lite vitlök och lök. Efter tillagning till ljusbrun, förbered couscousen enligt förpackningsanvisningarna och blanda lite tomater, lök och persilja. Grilla laxen nu med en limesaftfärg och servera varm.

2. Kryddade köttbullar med bön chili:

Friska middagsrecept med lågt kaloriinnehåll 2

Medan bönorna kokar till perfektion, blanda mjöl, havre, ägg, vårlök, kycklingbitar och kryddor. Du kan till och med lägga lite oregano till blandningen. Knåda blandningen väl och forma köttbullarna. Lägg nu vitlök, tomat, selleri, lök, gurkmeja, chilipasta och kummin i en skål och blanda bönorna i den. När de är färdig stek köttbullarna till guldbrun och blanda i chilin.

3. Pastrami Hash med ägg:

Friska middagsrecept med lågt kaloriinnehåll 3

Börja med att tärna potatis, lök, paprika, vitlök och krydda i en skål och stek sedan lätt. Skär pastrami i bitar och lägg till blandningen och stek den igen i smör. Nu när pastrami och hash kokas, i en separat panna knäck en full äggula omelett och en gång klar placera den över den pläterade pastrami hash.

4. Brända kammusslor med snöärter:

Friska middagsrecept med lågt kaloriinnehåll 4

Snö ärtor smakade aldrig bra för dig, men med det här enkla receptet kan det här vara en av dina favoriträtter någonsin. Till att börja med, smör formen väl och koka de torra kammusslorna med citronsaft tills den blir gyllenbrun. Koka några nudlar i en separat kastrull eller förbered en couscous. När de är färdiga krydda snöärtorna och stek dem varma innan du plattar upp dem.

5. Ångad Hilsa och Pak Choy:

Friska middagsrecept med lågt kaloriinnehåll 5

Börja med att använda en aluminiumfolie som bas när du lägger den okokta Pak Choy blandad med selleri och vårlök. Ringla en lagom mängd persilja och lägg sedan fiskfilén på den. Tillsätt sojasås, limesaft, spenatspån och salt i en skål och häll över fiskfilén. Lägg nu in hela grubben i aluminiumbotten och baka den sedan till perfektion.

6. Marmalad kyckling:

Hälsosamma middagsrecept med lågt kaloriinnehåll 6

Häll kycklingbuljongen i en skål och tillsätt majsmjöl, marmelad, soja och vinäger och blanda väl. Måla kycklingen med persilja och citronsaft och strax innan du steker den till gyllene tillsätt lite saltkrydda. Koka nu schalottenlök i en kastrull och blanda sedan buljongen. Nu när buljongen puttrar, släpp ner kycklingbitarna och lägg upp den när den är klar.

7. Bakad spenat och ärtrisotto:

Friska middagsrecept med lågt kaloriinnehåll 7

Börja med att tillsätta lite smör och schalottenlök i en förvärmningsform och häll sedan i timjan och rött vin och låt det svälla. När det är klart tillsätt det krämiga mjuka riset och flytta det till en annan gryta där du tillsätter parmesan och spenat tillsammans med salt och peppar och rör om för att blanda det.

8. Mexikansk kycklingstek med Quinoa:

Friska middagsrecept med lågt kaloriinnehåll 8

Lägg i lök, paprika och vitlök i en kastrull och häll sedan i chipotelpastan. Rosta några babytomater före detta och torka det som ska blandas i pastan nu. I separat formfärg, kycklingbröst med timjan och vitlökspasta och tillsätt sedan stek tills de är gyllene. Tillsätt lite limejuice när det är klart. Koka quinoa och bönor i en annan kastrull och sätt sedan ihop dem alla i en fantastisk gryta.