Färgade eyeliners är en högkonjunktur den här säsongen. De kom med en högkonjunktur och de är ganska mycket på modet även nu. Många kosmetiska märken har ett eget sortiment av färgade foder. De finns i penna, flytande och gelform. Du kan vara bekväm med vad du vill och försöka använda det. Denna artikel guidar dig om hur du bär färgad eyeliner med precision med hjälp av några enkla tips. Genom att följa dem och öva dem regelbundet kan du skapa ett professionellt utseende ögonfoder i ett enkelt slag. Gör dig redo att prova några färgglada eyeliner -effekter:

Hur man väljer rätt färgad eyeliner för din ögonfärg

Jag ger 10 tips här om hur man bär ett färgat foder. Detta är alla grundläggande tips och du kan använda dem enligt komfortnivån. Att ha en färgad eyeliner är inte raketvetenskap längre när du har läst nedanstående tips.

Vilken Eyeliner passar vilken ögonfärg?

Denna enkla guide kan avmystifiera dina frågor om färgad eyeliner. Färgen på din liner måste komplettera ögonfärgen.

  • Blåa ögon: Den bästa eyelinerfärgen för blå ögon är att välja kontrasterande eyeliner nyanser som guld och koppar kan höja ögonfärgen och få dem att se ännu vackrare ut. Du kan prova jordnära färger som orange, terra-cota etc..,
  • Gröna ögon: Rödaktiga undertoner är de bästa för att få fram den grönaktiga tonen i dina ögon. Nyanser som rost, granat och till och med aubergine kan se fantastiska ut på gröna ögon. En antydan av svart kan försköna utseendet ytterligare.
  • Bruna ögon: Mörka nyanser och midnatt nyanser är den bästa eyelinerfärgen för bruna ögon. Nyanser som kobolt, grått, lila skapar en mjuk svart effekt på dina ögon, men inte för skarp för att dominera dina ögons skönhet.
  • Hazel Eyes: Om du undrar vilken färg eyeliner för hasselögon är perfekt, kolla in toner av grönt. Oliv, brons, plommon, smaragd och guld är några av de bästa eyelinerfärgerna för bruna ögon.
  • Grå ögon: Om du vill få dina grå ögon att poppa med färg, applicera nyanser som apelsin, koppar, persika, lax och melon. Dessa nyanser kan få dina ögon att sticka ut och se ljusa och vackra ut

Nedan följer några riktlinjer för hur man rockar en färgad eyeliner:

1. Välj inte din favoritfärg. Om du gillar blå betyder inte att det nödvändigtvis kommer att se bra ut på dina ögon. Använd alltid färger som komplimangerar din ögonfärg. På så sätt kommer du inte att se ut som en papegoja.

Hur man bär färgade EyeLiners

2. Jag tror att om du har gröna ögon går du efter djuplila. Om du har hasselögon, gå till olivfärg. Om du har blå ögon, gå till kopparfärg och så vidare. Du kan testa dem innan du köper.

3. Börja alltid med ett pennfodral om du är ny på att fina dina ögon. Du vill inte förstöra hela ögat i ett försök att använda ett färgfoder

4. Behåll resten av sminken väldigt enkel och naturlig. Du har redan uttalande ögon så om du gör något framträdande i ansiktet blir hela utseendet klibbigt.

5. Om du har på dig ett mycket starkt, glittrande foder, se till att du bär det mörkt och du bär det på natten. Detta kommer att ge en stor effekt och kommer inte alls se malplacerad ut.

6. Håll ögonskuggan dämpad och bara en liten tvätt när du bär ett färgat foder. Du vill inte se ut som en påfågel med olika färger på ögonen. Gå alltid för hudfärgad till en lite mer brun tonad färg. Detta kommer trotsigt att definiera ögonen och ta ut eyeliner också.

Hur man bär färgad EyeLiner korrekt 2: a

7. Rikta först ögat med en svart penna och flytta sedan fodret ovanpå det. Detta kommer att få in mörkret och intensiteten från det färgade fodret och kommer att se mer definierat och vackert ut.

8. När du väl känner dig bekväm med de färgade fodren kan du välja dubbla toner. Du kan ta två kompletterande toner och sedan lagra det ena fodret ovanför det andra. Detta kommer att ge en mer dramatisk effekt för ögonen

9. Du kan också använda färgad mascara tillsammans med ett färgat foder. Om den appliceras i kompletterande färger ser den väldigt tilltalande och sensuell ut

10. Om du vill experimentera mer med det färgade fodret men inte har tillräckligt med färger, välj alltid krämögonskugga. Doppa en fuktig vinkelborste på en krämig ögonskugga och gör en precisionslinje på ögonen nära fransarna. Denna teknik fungerar riktigt bra. För att det ska stanna längre kan du alltid använda en primer på ögonen.

En eyeliner kan förändra utseendet på dina ögon helt. Även om du har små ögon, kan du få dem att se djärva och vackra ut genom att lägga till en eyeliner. De flesta är dock inte medvetna om att dessa eyeliners kommer i många andra toner än svart. Dessa färgade eyeliners kan ge dig en dramatisk effekt utan att behöva använda extra ögonmakeup. De kan bara lägga till en subtil färgpigment på dina ögon minus glans i ögonskuggor. Med ett antal nyanser tillgängliga på marknaden kan du välja en eyeliner som passar din ögonfärg och naturligtvis matchar din outfit!