Ansiktspudder! En essensiell ingrediens i sminkeregimet, og man må ha dette i sminkeboksen. Det er flere ansiktspulvere tilgjengelig på markedet avhengig av hudtype, og i denne artikkelen diskuterer vi om de beste ansiktspulverene for fet hud.

Mens du har fet hud, må du alltid velge et vannbasert fundament enn et oljebasert.

Ansiktspulver for fet hud:

Her er våre 8 beste ansiktspulvere for fet hud i India.

1. Maybelline Dream Matte ansiktspulver for fet hud:

ansiktspulver for fet hud

Den er oljefri pluss og gir luftmyk og langvarig matt feilfrihet. Det jevner ut hudtonen og gir gjennomsnittlig rapportering. Du kan dessuten bruke den til å plassere flytende basis. Det er hudlege og vil ikke tette porene. Kostnaden er heller ikke for mye på den høyere finishen sammenlignet med noen få, men det er litt for dyrt for en kompakt. Det holder et mildt komedogent element magnesium separat og jojobaolje i teller til talkum. Dette er det beste ansiktspulveret for fet hud.

2. Colorbar Triple Act Compact Face Powder For fet hud:

Ansiktspulver for fet hud 2

Den er 3 i 1 concealer, kompakt og foundation er en ett-trinns sminke. Dette Triple Act Compact Powder dekker til flekker, flekker og akne arr gir en glødende hudtone pluss en myk pluss oljefri finish, alt dette uten en ekstremt tung følelse i ansiktet, gir et normalt utseende. Dette kommer i et sølvbelegg av en applikator pluss et speil. Produktet ønsker å blande seg godt inn, men etter blanding holder det svetten igjen i mer enn 3 timer og beholder en jevn finish. Det er det beste ansiktspulveret for fet hud i India.

3. Lakme Radiance Compact Face Powder For fet hud:

Ansiktspulver for fet hud 3

Dette vitaminet utdyper foundation makeup i kompakt pulveroppsett for å tilby et strålende utseende. Det innebærer allantoin -kompositt for å berolige huden. Avansert Micro mesh -teknologi gir en feilfri matt finish. Den dekker vitamin E pluss C som fukter pluss beskytter huden din for forurensning.

4. Oriflame Pure Color Perfect Powder Light:

Ansiktspulver for fet hud 4

Det gir huden din den luksuriøse glatte, glatte overflaten og ren dekning og utjevner alle defekter i ansiktet ditt for å tilby deg en ideell sminke. De mega fine mineralmolekylene lager en ultratynn normal film på huden din. Denne fås i 2 nyanser og kan brukes på fet hud pluss kombinasjonshud. Det gir en fantastisk ren dekning til huden din også.

5. Avon Simply Pretty Smooth & Hvittpresset pulver SPF 14:

Ansiktspulver for fet hud 5

Avon er et kjent merke med SPF 14, det beskytter huden din mot UV -stråling pluss lakris med rosenblad fjerner den lysere og lyser hudtonen logisk ved hver påføring av dette pressede pulveret. Det gir en rosa hvit, godt blandet finish til sminken din.

6. Color Essence Compact Powder Beige:

Ansiktspulver for fet hud 6

Det involverer aloe vera -ekstrakt, kryddernøttolje og hevet olje pluss 100% vegetarianer. Den tilbyr lys til middels eksponering og perfekt utseende mens den brukes av aqua makeup base. Ideell for fet hud og det beste svettekontrollproduktet. Aloe Vera fukter huden din, gir den en normal glød pluss bedre tekstur. Det er et kompakt ansiktspulver for fet hud.

7. Revlon New Complexion One Step Compact Makeup:

Ansiktspulver for fet hud 7

Dette gir en myk, silkeaktig og kremaktig formel som blandes lett. Den tilbyr ekstra enn middels dekning pluss at du kan hoppe over concealer når du bruker den. Det gir også forlengende effekt og best for fet hud. Dette er oljefritt, har SPF 15 og ikke tetter porene. Dette er det beste ansiktspulveret for fet hud.

8. Cover Girl Clean Matte Face Powder For fet hud:

Ansiktspulver for fet hud 8

Dette er det beste fargede kompakte pulveret for fet hud og berøring. Cover Girl Clean føles lett og smelter lett sammen. Den vises i en bevegelig kompakt og holder huden matt i små timer, mens den gir middels dekning for rødhet ellers flekker.