Guld är det mest populära och det mest värdefulla smycke som inte bara bärs av kvinnor utan också av män. Det finns mycket design som är gjord av guld som ska bäras. Guld är i grunden en god statussymbol som folk brukade skryta med sin prestige.

Nya guldörhängen i 2 gram 2021:

Guld kan tillverkas i gram men några topp 15 guldörhängen i 2 gram ges nedan,

1. Pärlguld örhängen Design i 2 gm:

Pärlguld örhängen Design i 2 gm

Det här är 2 gram guldörhängen som har pärlor fästa vid dem, den här typen av design gillar alla, och det är en vanlig cirkulär överst då, en pärla fäst vid den längst ner som gör att den ser unik och vacker ut. Det ger en ordentlig look på alla västerländska kläder också.

2. Guldbollar i 2 g:

Guldbollar Design i 2 gm

De 2 gm guldörhängen eller guldkulorna som är gjorda av normalt guld är ihåliga inifrån men huggen ut i form av små bollar; dessa kan ha lite design på sig, som en sicksacksnidning för att få det att se attraktivt ut. De tjejer vars ansikte är rakt formade ser snygga ut i dessa örhängen.

3. Gold Do Nut Design i 2gm:

Gold Do Nut Design i 2gm

Gör nöt som är gjord av 2 gram örhängen och det är bara i form av nötter, med en cirkel och ett hål i mitten av det är de riktigt snygga, eftersom folk till och med har en blomma gjord i dem eller några diamanter fäst i cirkeln.

4. Guldplattedesign i 2 gram:

Guldplattedesign i 2gm

De nya guldörhängen design 2016 är guldplattan och dessa kan göras i olika gram guld, den här designen innehåller en liten liten guldplatta som är rund någon design som kan läggas till den kan vara cirklarna runt den också lite diamant i mitten av den.

5. Guld Jhumka Design i 2gm:

Guld Jhumka Design i 2gm

De 2gm guldörhängen jhumka är den som har designen som en triangel som är lite cirkulär i botten och har en liten diamantdropp i botten, dessa är de mest sålda guldörhängen på marknaden.

6. Gold Heart Design i 2 gram:

Guldhjärtdesign i 2gm

Detta är ett guldhjärta som är de 2grm guldörhängen som gjorts i form av ett hjärta, dessa är små och unika som vanligtvis köps av tonårsflickor eftersom de är mycket vackrare än de normala och ser bra ut.

7. Chand Bali Design i 2 gram:

Chand Bali Design i 2gm

Chand betyder ‘måne’ och Bali betyder ‘runda örhänge’ så Chand Bali är de runda 2 gm örhängen som är stora runda cirklar, det brukar ha diamanter i dem; resten cirkel är gjord av guldet.

8. Gold Studs Design i 2gm:

Gold Studs Design i 2gm

Tappar betyder örhängen som sitter fast på örat flik, de hänger inte som de vanliga utan istället är de små runda som fästs på örat med kroken i, dessa guldörhängen i 2 gram är bäst att bära av barn och snygga också. Arbetande kvinnor föredrar mestadels denna typ av örhängen för regelbunden användning på kontoret.

9. Star Gold Design i 2 gram:

Star Gold Design i 2gm

Stjärnan är 2 g guldörhängen och det är i grunden ett örhänge med en liten stjärna huggen i guld som bäst bärs av små barn eftersom det är attraktivt och ser bra ut. Det är rent av guld. Den här är det trevliga valet att ge din lilla flicka.

10. Dolphin Design i 2 gram:

Dolphin Design i 2gm

Delfindesignen är ny på marknaden, den är i form av en delfin med lite diamant som ögat och det är i grunden en dubbar, det är en ny guldörhängen som ser elegant ut och kan bäras av alla åldersgrupper. Den här ser vacker ut om du letar efter något annat mönster från vanlig användning.

11. Butterfly örhänge design i 2gm:

Butterfly örhänge design i 2gm

Dessa är 2gm guld örhängen design som är vackert gjorda i form av en fjäril; detta köps för barn eftersom det ser bra ut i deras öra. Den är gjord med guldvingar och en diamant i mitten eller en gulddroppe. Du kommer att få denna design på ett enkelt sätt i 2 gram för din flicka regelbundet.

12. Flower Gold örhängen Design i 2gm:

Blomma guld örhängen design i 2gm

2 gm örhängen design som är mest populär bland alla. Det är ett blomsterformat guldörhängen som är rent tillverkat i form av en blomma med en diamant i mitten av det och alla dess kronblad av guld. Bekväma och lätt justerbara örhängen kommer att vara ett bra urval av kvinnors. Så den här designen kommer alltid att vara bäst medan du ser avslappnade örhängen.

13. Knut örhänge Design i 2gm:

Knut örhänge design i 2gm

Det här är de nya örhängen gulddesigner 2016, eftersom det är ett nytt koncept är det bara en guldknut, har en krok att hänga i örat, den är gjord i form av kors och tvärs, bär av kvinnor eftersom det ser elegant ut och något annorlunda än mängden.

14. Örhängen i sten i 2 gram:

Örhängen i sten i 2 gram

Detta guldörhängen i 2gms är ett nytt koncept, det har en guldcirkel högst upp med en sten som hänger i den, den blå stenen eller andra smyckenstenar passar till alla slags utseende du föredrar. Detta är svartfärgade stenguldörhängen på under 2 gram användbara för en västerländsk outfit eller någon festtid.

15. Cherry Earring Design i 2 gram:

Cherry örhänge design i 2gm

Den nya guldörhängen design 2016 är körsbär örhängen design körsbär örhänge betyder att den är gjord av guld med lite körsbär sten tappa i botten av det med några diamanter i det. Detta är ett nytt koncept och kommer att gå med det traditionella.

2 GRAM GULD ÖRHÄNGEN

Det finns mycket guldörhängen design och du kan också få saker anpassade. Mycket kan göras i 2 g guld, det finns många nya olika mönster ute på marknaden som köps av människor och också gillar alla mest alla.