Örhängen har en viktig roll för att göra sig redo för en enkel eller tillfällig funktion. De är också mycket viktiga för regelbundet slitage. Det finns en viss andlig betydelse av att bära dem. det är ett tecken på överlägsen status och utveckling inom andlighet. Det är också ett viktigt smycke för de gifta kvinnorna i Indien. Det ger kvinnorna en fysisk och mental balans för att hantera alla negativa situationer.

Bland alla mönster är dinglarörhängen ganska populära i dessa dagar. Örhängena omger örsnibben. Med olika former och mönster kan de fånga alla kvinnors attraktion med en enda blick. Ljuskronor och örhängen är också en kategori av dinglande örhängen.

Vackra Dangle örhängen i mode:

Låt oss gå igenom några fantastiska mönster av hängande örhängen som säkert skulle få en plats i din tillbehörslåda.

1. Blå fjärilar Dangle Örhängen:

Blå fjärilar Dangle örhängen

Design i fjärilar har alltid gripit kvinnornas hjärtan. En liknande design är gjord med blå safirliknande diamanter. Örhänge ger en full täckning till öronen där fjärilarna räcker under örsnibben för en härlig look.

2. Ball Design Dangle Örhängen:

Ball Design Dangle Örhängen

Älskar de hängande cirkulärerna under dina örsnibbar! En örhängen design i guld är vad du letar efter. Örhängena är gjorda av guld som täcker dina öronändar mycket bra. Vikningen av örhängen ges också en diamantformad anslutning för ett symmetriskt utseende.

3. Cage Design Dangle Örhängen:

Cage Design Dangle Örhängen

Dessa örhängen i guld är gjorda med en kombination av guld och silver. Örhängena har en burkdesign där charmen är gjord med kurviga mönster. Det lilla örhänge är valet av kvinnor i alla åldrar för vanligt slitage eller vid tillfällen.

4. Designer Dangle Örhängen:

Designer Dangle Örhängen

Letar du efter några långa dinglande örhänge för att bära din klänning eller på en designerbit! Här är en örhängen i sterlingsilver som är tillräckligt lång för att nå dina axlar. Örhänge ges kurviga silverglas med kristaller fästa på kurvorna och en enda kedja i mitten.

5. Enkla Dangle Örhängen:

Enkla Dangle örhängen

En enkel design i det långa dingla örhänget är gjord med en liten kedjedesign som slutar med en kristall i vitt i slutet. Örhänge har inga lås med sig. Ändarna har lika lång längd på båda sidorna för att ge den ett nytt utseende. Prova designen för ett nytt utseende på vanliga dagar på kontoret.

6. Diamond Dangle Örhängen:

Diamond Dangle örhängen

Diamant och silver är den bästa kombinationen att bära för någon typ av fest, bröllop eller liknande tillfällen. Här är en liknande design av örhängen i silver som kantas med små diamanter för en lysande look. Örhängets sträng får också små vita diamanter för att ge designen lite glamour.

7. Anchor Design Dangle Örhängen:

Anchor Design Dangle Örhängen

En örhängen design i silver som ofta väljs av tonåringarna över casuals är örhängen med ankardesign. De är gjorda i silver och har ett ankare utseende, avrundade med ett rep. Det långa örhänget betyder styrka och stabilitet i bärarens liv. Det är också valt på snygga klänningar eller klänningar.

8. Runda örhängen:

Runda örhängen

En design som tar dig tillbaka till retroperioden är örhängen i örhängen i sterlingsilver, populärt kallat runda örhängen. Det enkla örhänget har fem pärlliknande design i mitten som är fixerade.

9. Hook Look Dangle Örhängen:

Hook Look Dangle Örhängen

Krok design örhängen i sterling silver kommer med ett annat utseende. Det är inspirerat av krokarna på kedjorna eller armbanden i en uppochnedvänd design. Den nedre delen får ett grovt utseende medan toppen har en design som om den är gjord med flera cirkulära kurvor åt gången, liknar en konutseende.

10. Skiva Look Dangle Örhängen:

Skiva Look Dangle Örhängen

Svart färg har inte bara fått många köpare i tillbehörslistan också. De svarta örhängena har en skivliknande design. Mitten är också besatt med en design som liknar den hos en blomma med en diamantcentral. Designen är en kombination av guld och svart färg.

11. Charm Pearl Dangle Örhängen:

Charm Pearl Dangle Örhängen

En ny design inspirerad av de traditionella jhumkas är charmpärlörhängen som dinglar. Silverkedjedelen är gjord med flera små pärlcharmar som fästs med vita pärlor i en rund design. Det bärs mycket med etniska kläder och klänningar också. Men vissa tonåringar föredrar det också på jeans och shorts.

12. Diamantpärla Dangle Örhängen:

Diamantpärla Dangle Örhängen

En blygsam design med pärlhängande örhängen får en touch av små diamanter för att göra den mer speciell och känslig. Örhänget ges en silvertopp som täcker örsnibben medan det är en charm; en vit pärla fästs i slutet. Örhängen kan bäras på fest, på etniskt slitage eller väst, eller kan också bäras för vanligt slitage.

13. Almond Dangle Örhängen:

Mandel Dangle Örhängen

Örhängen i vitt guld har tagit en stor plats i kvinnors hjärtan med sina ödmjuka mönster. Ett nytt mönster med en ansluten mandeldesign är mycket omtyckt av kvinnorna. Örhängena är gjorda med tunna och tjocka mandelringar med en stor längd.

14. Fancy Dangle Örhängen:

Fancy Dangle örhängen

Vill du ha några snygga tillbehör för ett speciellt evenemang eller en kväll! Den tjusiga örhängen designen inspirerad av de daterade örhängen är gjord med guld. Örhängets öppning får ett tjockt kedjelook medan örhängets längd är gjord med en liten och tunn kedjedesign från framsidan till baksidan för ett heltäckande utseende.

15. Etniska Dangle Örhängen:

Etniska örhängen

En etnisk touch med en kombination av oxiderat och silver är ganska allmänt accepterat på traditionell. Darrande örhänge silver och oxiderat är besatt med små och stora diamanter. Örhänge får en kurvig look med olika former i den. Det långa örhänge kan vara det bästa i bröllop eller även för höga fester över klänningar.

Med förändringarna i outfitsens mönster har designen med örhängen också fått revolutionerande förändringar i mönstren. De nya mönstren inkluderar blommönster, stjärndesigner, långkedjedesigner och mycket mer.