Tempelsmycken är traditionella i sitt utseende. Tempelsmycken ses mestadels på dansare av bharatanatyam och kuchipudi. Tempelsmycken är ett fint arbete som de indiska hantverkarna och juvelerarna är gjorda med mycket smärtsamt och hårt arbete. Minuten i det lilla arbetet med smyckenas förträfflighet behöver mycket tid att göra.

tempelörhängen

Det kan förväntas vänta ett år på önskat konstverk, vare sig det är en jhumkha, hängsmycke, örhängen eller halsband, tid och pengar som betalats för det är värda när du har koll på det.

Temple Earrings Designs:

Ta en titt på några vackra iögonfallande tempelörhängen som du kan beställa själv.

1. Dubbel påfågel och en Temple Bell design örhängen:

tempel-smycken-örhängen-dubbla-påfågel-och-ett-tempel-klocka-design-örhängen

Dessa vackra tempelörhängen är smyckade med fina runda snitt och formade rubiner som ger guldfågelörhängen ett värdefullt utseende. I slutet fästs klockformen med små hängningar av vita pärlor som förbättrar örhängen och gör dem kompletta.

2. Manek ratna Paan -formade Guinea -myntörhängen:

tempel-smycken-örhängen-manekratna-paanshape-guinea-mynt-örhängen

Titta på detta eleganta konstverk. Huvuddelen med en gudinna präglad på guld är fäst med fint arbete av manek, diamanter och pärlor. Gudinnan präglad på guldbit i mitten är designen av guldmynt. Pannan formar fästet på den gör den vackrare.

3. Tempelörhängen med rubin och smaragder:

tempel-smycken-örhängen-tempel-örhängen-med-rubin-och-smaragder

Rubiner och smaragder ger guld och silver en touch av rikedom. Gudinnan gjord på guinea i mitten och i hängningen är fäst med enbart fäste av guldspets som är smyckad med rubiner och smaragder. Under hänger en vacker droppe gjord av samma rubin- och smaragdfärgade pärlor, som ger slutändan till örhängen.

4. Gudinnan Lakshmi -mynt, traditionellt tempelörhängen:

tempel-smycken-örhängen-gudinnan-lakshmi-mynt-traditionella-tempel-örhänge

De bästa tempelörhängen för att matcha ditt etniska sari -utseende. Du kan bära dessa örhängen i alla traditionella funktioner. Det enkla utseendet på lakshmi -mynten som gör ett blommigt mönster gör dig tillräckligt hög andra smycken. Smaragden däremellan och en rödbrun pärla i hängningen ger det ett sista intryck.

5. Runda traditionella tempelsmycken:

tempel-smycken-örhängen-runda-traditionella-tempel-smycken

Den cirkulära designen på dessa örhängen täcker hela ditt öra och ger dig ett glamoröst utseende. Den lysande diamanten i mitten som omger gulddroppar och inhägnad med vita guldpärlor ger hela stycket ett nykter men rikt utseende.

6. Vitguldpläterade pärlformade örhängen:

tempel-smycken-örhängen-vit-guldpläterade-pärla-designade-örhängen

De indiska traditionella smyckena äger en signatur med tempelsmycken. Dessa fantastiska örhängen med små pärlor belagda med guld. Designen talar för sig själv. Det här mönstret har krävt mycket tid och hårt arbete för att jag ska bli klar.

7. Blue Diamonds tempelörhängen:

tempel-smycken-örhängen-blå-diamanter-tempel-örhängen

Dessa örhängen är tillverkade i mässing. Toppen är gjord med dubbade blå amerikanska diamanter och hängningen är färgad med minakari -arbete utfört av indiska hantverkare.

8. Silver Temple Jewelry Design:

tempel-smycken-örhängen-silver-tempel-smycken-design

Dessa örhängen i silver ger dig ett traditionellt utseende av tempelsmycken. Det antika utseendet ger dig en elegant stil.

9. Enkla örhängen med vattendroppe:

tempel-smycken-örhängen-enkla-vattendroppe-designade-örhängen

Denna nykter design av örhängen får en droppform med snittade smaragder som är dubbade i gränsen. Du kan bära den på vilken outfit som helst.

Tempelsmycken kan bäras på vilken outfit som helst idag. Folk valde att ge ett kontrastutseende med västerländska kläder med traditionella smycken också. Du kan gå efter tempelsmycken för det bästa utseendet. Tempelsmycken är dyrare än andra mönster, men när du bär dem kan du känna att det är värt din kropp.