מזל”טים הם גאדג’יטי ההיי -טק הטרנדיים ביותר – הם החבר הנאמן שלכם להרפתקאות וצילומים בזמן שאתם גולשים, רצים, רוכבים על אופני הרים חדשים או מכסחים את הדשא. הם יכולים לעשות אפילו יותר – הם מצלמים תמונות מרהיבות של יעד החופשה ומועילים במיוחד לחובבי קמפינג. בגלל Quadrocopter עם מצלמה נותן לבעליו סקירה מהירה של האזור ומסייע בהתמצאות. בקרות פשוטות, אפליקציות שימושיות רבות ומערכת GPS מוסיפות לקונספט. אנו נראה לכם את חמשת הרבעונים והחברות המעניינים ביותר המייצרים מזל”טים.
Quadrocopter עם מצלמה דגמים חדשים מבטיחים שליטה פשוטה וטווח מדהים
לא במקרה חברת Parrot Bebot הצרפתית היא מהמובילות בשוק – הדגמים שלה מציעים שליטה פשוטה / עם אפליקציה לסמארטפון או לטאבלט / עם פונקציות נוספות כמו טייס אוטומטי או מיקום יציב באוויר, טווח מדהים עד למעלה עד 2 ק”מ. צילום ברזולוציה גבוהה – אין בעיה למזל”ט תוכים בבוט! הדגם האחרון מוצע עם מה שמכונה Skykontroller – זה מאפשר שליטה מדויקת באקרובטיקה האווירית.
Quadrocopter עם מצלמה – העיצובים של חברת Parrot Bebot הצרפתית
הרבעונים הם הרבה יותר מסתם גאדג’טים של היי-טק. הם מצוידים במערכת GPS ועמידים במיוחד בפני רוח, גשם ושלג, והם העוזרים המושלמים כאשר מחפשים אחר נעדרים. החיסרון היחיד – הסוללה מחזיקה בין 15 ל -20 דקות.
שליטה פשוטה באמצעות סמארטפון או טאבלט אפשרית
כיום הארבע עם מצלמה נקנים בעיקר על ידי ספורטאים – הם יכולים לצלם תמונות מרהיבות של גולשי עפיפונים, אופני הרים וחובבי ספורט אתגרי אחרים. ניתן גם לבצע וידאו ב- HD.
מערכת Skykontroller החדשה מאפשרת שליטה פשוטה ומדויקת
Quadrocopter עם מצלמה מבית Phantom – שליטה קלה ואמינות
עם Phantom אפשר לקבל תמונה חיה באמצעות סמארטפון או טאבלט
זמן הטעינה נצמצם למינימום
מערכת ההגנה המשולבת מבטיחה טיסה בטוחה
Quadrocopter עם מצלמת Blade – מצויד בפונקציית Return Home
המזל”ט החדש מבית Blade מהיר יותר, יש לו טווח ארוך יותר ופונקציית מצב בטוח למתחילים
מזל”ט הלהב הוא בן לוויה נאמן – הסוללה מבטיחה גם זמני טיסה ארוכים יותר
המזל”ט מגיע עם מצלמה לתמונות ברזולוציה גבוהה
Quadrocopter עם מצלמה – מזל”ט Airdog ממומן על ידי Kickstarter
מזל”ט Airdog כבר הרשים את חובבי הספורט
עם זרועות מתקפלות – דגם Airdog הוא פרקטי ביותר
בנה בעצמך quadrocopter עם מצלמה – GorillaQuad מאת פטר יאן יוראקה
הצלם בנה את המזל”ט הזה בעצמו. כל התמונות למטה מיוצרות עם הקוואדרוקטופטר