פרויקט שיפוץ תאורה שולחן אוכל בגג עץ

בניין ישן הופך לבית תה מינימליסטי – כך ניתן לתאר את פרויקט השיפוץ החדש של האדריכלים המוכשרים מאולפן הקשת. הבניין הישן, שנמצא בשכונה צפופה, היה זקוק מאוד לשיפוץ. וכך הוזמנה על האדריכלים להפוך את הבניין הישן לבית מודרני ופונקציונלי.

פרויקט שיקום – הבניין שוחזר לראשונה צעד אחר צעד

גיור-פרוייקט-במבוק-גינה חורפית-חצר פנימית-ליצור

פרויקט השיפוץ החל בשיקום יסודי – קורות עץ, אריחים והגג נבדקו היטב ובמידת הצורך הוחלפו חלקית. כדי לגרום לחדר להיראות גדול ובהיר יותר, קירות פנימיים נקרעו ואז נבנו צוהר. אלה מאפשרים הרבה אור שמש לחדר. בנוסף, נוצר גן חורף, שאפשר להתפעל ממנו מכל החדרים. הקירות הישנים נותרו בחלקם ללא טיפול, בחלקם נצבעו בצבע לבן. קורות העץ נצבעו ועכשיו מוסיפות נופך כפרי לפנים.

הרצפה מחברת ויזואלית בין האזורים הבודדים – היא עשויה בטון וצבועה בלבן על פי העקרונות הבסיסיים המינימליסטיים.

פרויקט המרה – פונקציונליות ומודרניות באחד

פרויקט שחזור עיצוב מסדרון מעץ

בשכונות ותיקות רבות בערים המאוכלסות בצפיפות בסין יש בניינים הזקוקים לשיפוץ. אך החיים המודרניים מציבים דרישות חדשות לבית החד -משפחתי – הוא צריך להיראות ביתי, מואר ומרווח. זו הסיבה לכך שיותר ויותר בתים הופכים לנפלאות אקלקטיות – ישן וחדש קיימים בהרמוניה ומשולבים במיומנות בכרך בניין אחד..

פרויקט שיפוץ מודרני – החזית זוגגה בהרחבה

גיור-פרוייקט-חזית זכוכית-עצים-גן חורף-לבנים

פרויקט שיפוץ מודרני – דלת עץ מובילה לגן החורף

גיור-פרוייקט-דלת כניסה-רצועות עץ-במבוק

חדר אוכל עם פינת אוכל וקורות עץ

גיור-פרויקט-קורות עץ-ריצוף-לבן-בטון

גיור-פרויקט-בית-חזית זכוכית-רצפת חצץ-גדר עץ

פרויקט שיקום-חזית עץ-גדר עץ-רעיונות-חצץ

גיור-פרוייקט-לבן-בטון-שטוח-גג-זכוכית-גינת חורף

פרויקט שיפוץ קיר לבנים עיצוב מסדרון עץ

פרויקט שיקום קיר לבנים ציור לבן דלת עץ

שיפוץ חצר צוהר בית פרויקט

שיפוץ-פרויקט-סין-בניין ישן-שופץ

גיור-פרויקט-כניסה-דלת כניסה-זכוכית

שיפוץ-פרויקט-בניין ישן-השתנה-בית תה

פרויקט של Archstudio