חבל טבעי עבה משרד פנים עיצוב אדריכלות-עיצוב-אור שמש

בזאת אנו מציגים בפניכם גרסה עיצובית מעניינת ומסוגננת מאוד לחלל המשרדים המודרני. יש לו שטח קומה של 170 מטרים רבועים בלבד והוא ממוקם במרכז התרבות צ’יאנשואיוואן, שנחאי. הרעיון המקורי של הבעלים היה ליצור חלל עבודה זול, חדשני ומושך בו זמנית. לדוגמה, צוותי עיצוב קטנים או סטארט -אפים יכולים לעבוד יחד במשרד זה. העיצוב נעשה מחומרים ידידותיים לסביבה כגון חבל טבעי עבה.

חבל טבעי עבה משרד עיצוב פנים ארכיטקטורה עיצוב שולחן עץ

המוטו של הקונספט העיצובי הוא: שיתוף בתקשורת ויצירתיות. תכנית הקומה מורכבת מחלל פנימי גדול בו ממוקמים רוב מקומות העבודה. מצד אחד, חדר קריאה עשוי אלמנטים מעץ נבנה בשלבים. בצד השני ניתן לראות חדר המופרד על ידי קיר, המיועד כחדר מנוחה או ישיבות. בדרך זו, הפונקציונליות והיעילות הופעלו. השטח המקורי מתחת למדרגות הציבוריות היה קטן מכדי להשתמש בו. על פי התנאים המרחבים, זה הפך לאזור תצוגה לקריאה ותרבות החברה.

חבל טבעי עבה משרד פנים עיצוב אדריכלות עיצוב קומה

חבל טבעי עבה, פלדה ועץ שימשו לעיצוב חלל המשרדים המודרני. החומרים הטבעיים שולטים ברוב מרכיבי הבניין בחדר. כמו כן, הם נמוכים במחיר וידידותיים לסביבה. על מנת להדגיש את החבל ולהדגיש את היופי הטבעי של החומר, חבל טבעי עבה שימש כגולת הכותרת בעיצוב.

עבה-טבעית-חבל-משרדים-שטח-אדריכלות-עיצוב-פרספקטיבה-קריאת פינה

מערכת תמיכת הקורות הדינאמית החדשנית עם חבלים פותחה כמו בגדים חדשים לחדר כדי להטעין את המשרד באנרגיה חדשה. חבל טבעי עבה כמרכיב העיקרי במעין מחיצה תלויה תוחם את תפקוד החדר. הוא נותן תחושת מרווח היוצרת חוויה מרחבית חיובית מאוד למשטחי עבודה קטנים יותר. האווירה הנעימה הושגה בעזרת גוונים חמים מתוחכמים, תאורה אמנותית וריהוט מסוגנן עם קווים ישרים.

עבה-טבעי-חבל-משרדים-חלל-עיצוב-אדריכלות-קורות-תמיכה-מערכת

החדר מרשים בצבעיו הטבעיים ובצורות יוצאי הדופן שלו. חבל טבעי עבה, פלדה ועץ בהרמוניה עם המנורות התלויות וחלל המשרדים המודרני. פינת הקריאה המפנקת עם מדרגות עץ רחבות נגישה ומזמינה בקלות. האדריכל תכנן את הפרופורציות המאוזנות לחלוטין של מקומות העבודה על מנת לחלוק מסר ברור: מעל לכל, העבודה בחלל המשרדי הזה חייבת להיות מהנה.

פינה עבה-טבעית-חבל-משרדים-ארכיטקטורה-עיצוב-קריאה

דפדפו בגלריה וצאו לסיור קטן ביצירה מעוררת השראה של ארכיטקטורה טובה.

עבה-טבעי-חבל-משרדים-חלל-עיצוב-אדריכלות-עיצוב-מבט מבחוץ

עבה-טבעי-חבל-משרד-עיצוב פנים-עיצוב-קיר-עיצוב-תאורה-מנורות פלדה

עבה-טבעי-חבל-משרדים-חלל-עיצוב-אדריכלות

עבה-טבעי-חבל-משרדים-שטח-אדריכלות-עיצוב-תאורה-מנורות זכוכית

עבה-טבעי-חבל-משרדים-שטח-אדריכלות-עיצוב-תאורה-זכוכית

עבה-טבעי-חבל-משרדים-שטח-אדריכלות-עיצוב-תאורה

עבה-טבעי-חבל-משרדים-חלל-אדריכלות-עיצוב-ערב

עבה-טבעי-חבל-משרדים-חלל-עיצוב-אדריכלות-מצב מקורי

עבה-טבעי-חבל-משרדים-שטח-אדריכלות-עיצוב-רצפה-מלא

* חלל המשרד תוכנן על ידי “סטודיו רגיל + עשר קשת” והמעצב הוא לין ג’ינג רואי