עיצוב על ידי EgoVitaminaCreativa

פנים סטודיו גדול על מדף קיר

הפרויקט עבור עיצוב סטודיו מאולפן האדריכלות האיטלקי EgoVitaminaCreativa למשרד החדש שלהם בקוניו, איטליה, התרשם ממבט ראשון. האדריכלים קנו דירת חדר והפכו אותה למקום עבודה מודרני. הרעיון מאחורי עיצוב הפנים היה למקסם את השטח הפנוי ולהחזיק כמה שיותר שטח אחסון.

עיצוב סטודיו לגמרי בלבן

טרי-ירוק-קיר-צבע-משרד

מתכוננים לפרויקט עבור עיצוב סטודיו ברוח המינימליזם הכרוך בקריעת כמה קירות. חדר האוכל והמטבח שולבו וגם הקירות בין המסדרון לחדר השינה נעלמו. התוצאה היא חלל מגורים מרווח שחולק לשלושה – סטודיו, חדר ישיבות ומשרד עם חדר אמבטיה אחד.

שטח אחסון מעניין בעיצוב הסטודיו החדש

עיצוב סטודיו פנים למשרד

סטודיו אדריכלים גדול-מדף-קיר גדול

מדף גדול, ללא ידיות, בצבע לבן, בעל מראה מודרני פשוט וצורה זוויתית מעניינת מפריד בין חדר האמבטיה למשרד. דלת הזזה משחקת תפקיד כפול – במידת הצורך היא מפרידה בין הסטודיו למשרד, ואם לא, היא מחברת בין שני האזורים. הרהיטים הלבנים מנוגדים לצבע הירוק והדשא הטרי של הקירות והאריחים החומים כהים. שעון קיר אלגנטי הוא העיטור היחיד שהקירות צריכים. זה לא רק מעניין, אלא גם פרקטי עיצוב סטודיו נוצר, המחלק את אזורי הפנים בצורה הגיונית ומגדיר מבטאים יפים ללא קישוט משוכלל.

מאת ק.ה כריסטובה

לבן-מודרני-מדף-קיר-משרד-קישוט פנים

ריהוט משרדי מעשי – מדף קיר

מעשי-ריהוט משרדי-מדף אחסון

מקום אחסון על מדף הקיר

אחסון ריהוט משרדי לקיר

עיצוב סטודיו מודרני – עיצוב פנים

עיצוב פנים סטודיו מודרני

שיפוץ משרדים – תוכנית טרנספורמציה

תוכנית שיפוץ משרדי סטודיו אגו