פרמוב ידועה בריהוט החוץ הצבעוני שלה. המותג הצרפתי מציג כעת את היצירות החדשות מקולקציית 2020. השולחנות Rest’O ו- 1900 וכיסא וכורסה לורט מביאים איתם רעננות ובהירות ומעלים אווירה יפה באזור החיצוני. למשרד, פרמוב מציגה ריהוט ישיבה, שרפרפים לוקסמבורג ושולחן צד BeBOP ומעשירה 3 קולקציות עיקריות עם שולחנות וגבהים חדשים לתצורות ואפשרויות עיצוב נוספות. כאן אנו נותנים סקירה כללית של החידושים.
שולחנות Rest’O – עוצבו על ידי טריסטן לוהנר
שולחן אלומיניום חדש בעיצוב שובב וייחודי שעומד על 3 רגליים עם כובעי רגליים מסומנים: בעזרת מערכת הקיפול היציבה במיוחד שלו, ניתן לקפל שולחן זה תוך זמן קצר ולהקים אותו בכל מקום. הודות לקלילות המתכת ולצורתו הקומפקטית, השולחן מציע פתרון אלגנטי ומעשי לכל אזור חיצוני. Rest’O זמין עם שולחן עגול או מרובע.
1900 שולחנות חדשים: אופנתיים וללא סלסולים – בעיצוב סטודיו פרמוב
1900 חוגג שוב קאמבק בשנת 2020. בסיס השולחן עוצב מחדש למראה עכשווי יותר, אך עדיין מגלם רומנטיות צרפתית מסוימת וידע של המותג. כמו כן 2 גדלים חדשים (Ø 96 ס”מ & Ø 117 ס”מ) הוצגו.
כורסה וכיסא “לורט” – עוצב על ידי פרדריק סופיה
סדרת לורט הוצגה בשנה שעברה. הכורסאות החדשות בקולקציה זמינות ב -2 עיצובים של מושבים: או עשויות 100% פלדה או מרופדות עם עור סינטטי חיצוני של skai®. הכיסא זמין בגרסה מתקפלת. שניהם יצירות חשובות שמשלימות אוסף ייחודי כבר. עם הדפוסים החתוכים בלייזר על המושב והחלק האחורי, הם משדרים את קסם הבית הכפרי היפה לנצח שתמיד משאיר רושם מתמשך בעיר..
שולחן צד BeBOP – עוצב על ידי פרדריק סופיה
צוות פרמוב הגאוני יצר את ה- Bebop – שולחן צדדי אוורירי וקליל שמתאים באופן טבעי לכל מקום ומשקלו 3.2 ק”ג בלבד! בשל החיבור הכמעט בלתי נראה בין החלקים, נראה כי משטח השולחן צף באוויר. סדרה מהממת באמת הזמינה במספר פורמטים ו -24 צבעים.
אוסף Bellevie – בעיצוב פנון & פלהייטר
קולקציה עכשווית לשנת 2020 המשקפת את אורח חיינו: היא כוללת כ -12 דגמים בתוכנית שחתכו דמות משובחת באזור הטרקלין של המרפסת וגם בעיצוב פנים. הטווח הרחב והטבלאות החדשות בגובה חצי הגובה מאפשרות תצורות רבות ומעוררות השראה במגוון הצבעים שלהן.
ריהוט הישיבה עומד גם בתנאי האקלים התובעניים ביותר הודות למרקם Sunbrella® 100% המתאים בחוץ. זה פותח אך ורק עבור פרמוב על ידי דיקסון, מובילת השוק הבינלאומי לבדי חוץ. אגב, מתוך כבוד לטבע, פרמוב מייחס חשיבות רבה גם לעיצוב אקולוגי ולמחזור. זו הסיבה שבדי החוץ שלהם ניתנים למיחזור ב -100%.
שרפרף לוקסמבורג – עוצב על ידי פרדריק סופיה
שרפרף לוקסמבורג הוא עולה חדש לאוסף המפורסם הזה והוא זמין ב -2 גבהים. כעת גם כסא בר מרחיב את המשפחה. פרקטי, חוסך מקום וחזק – הוא מציע את כל היתרונות של אוסף לוקסמבורג המפורסם וחולק את אותו סגנון מקורי.
צבעים חדשים של פרמוב 2020
מאז 1996, פרמוב תמיד חיפשה אחר צבעים אקספרסיביים ועליזים לריהוט החוץ שלה – מניואנסים פסטליים עזים ועד טרנדיים. 3 צבעים חדשים ימצאו את דרכם לכרטיס הצבעים שלכם בשנת 2020: מנטה קרחון, אפור חימר וסורבה לימון.
מנטה קרחון (מנטה קרח) הוא לבן בגוון כחול-ירוק שנראה רענן ופסטלי. הצבע הוא להיט קיץ בפני עצמו, אך ניתן גם לשלב אותו בצורה מושלמת עם צבעים עזים. בין אם סקנדי שיק, וינטאג ‘או טרופי – זה מתאים כמעט לכל סגנון ומעניק למרפסות וסלונים מראה מעודן ורענן במיוחד.
סורבה לימון (לימון פרוסט) הוא צהוב פסטל חזק המתבל כל פנים עם מגע שטוף שמש. בהירותו, הצבע מעורר תחושות קיץ ומבטיח קלילות בחללים הפנימיים והחיצוניים.
קליי גריי הוא גוון אפרתי של אפור שקרוב מאוד לחומר הטבעי ובכך מקרב אותנו לטבע. אפור האבקה הוא צבע מורכב מושלם ונראה טוב לא פחות עם צבעים חמים וקרים. שילוב הטון על הטון מושלם למרפסת אופנתית במיוחד.