Kom regnperioden och du måste ha ett paraply. Detta skyddar dig från det kraftiga regnet och håller dig torr. Paraplyerna som du kan få på marknaden är av olika slag. Vissa används också för solljus. En sådan paraplystil är golfparaplyet. Detta är utformat för golfare att använda när de stannar på planen. Det stora paraplyet är tillräckligt brett för att täcka golfspelarens vagn också. Detta skyddar dem från solen och regnet. Detta är perfekt för golf eftersom det håller spelet igång.

Skyddbara och olika golfparaplyer med bilder:

Det finns listan över de 9 bästa golfparaplyerna.

1. Windjammer -paraply:

Windjammer paraply

Windjammeren som namnet antyder används för att skydda golfspelaren genom att blåsa vindar så att de kan koncentrera sig på sitt spel. Är också det bästa golfparaplyet man kan köpa för vindstopp? Det är ganska större jämfört med andra. Den bästa färgen kan vara röd paraply.

2. Svartvitt ventilerat paraply:

Svartvitt ventilerat paraply

Detta är en annan uppsättning paraply från smaken av jammer paraplyer. Den svartvita färgen används för att både absorbera och släppa de synliga strålarna från solen för att hålla en måttlig temperatur i närheten. Det här är det stora golfparaplyet som kan täcka mer utrymme.

3. Jumbo kompakt paraply:

Jumbo kompakt paraply

Jumbo -paraplyen är herrgolfparaplyet som är mer kompakt jämfört med andra. Jumbo som namnet antyder är större i storlek som täcker golfaren i stor utsträckning och därmed ger mer lättnad. Det bästa valet kan vara ett vitt golfparaply.

4. Hat Cap Paraply:

Hattmössa Paraply

Detta är en av de unika föremålen man kan ha motverkat. Paraplyet är monterat på själva huvudet och det går med vart du än går. Dessa kan betraktas som för paraplyer för golfgolv eftersom de kan prova att det är beroende av andra. Det bästa valet kan vara svart golfparaply.

5. Dubbelskikt paraply:

Dubbelskiktat paraply

Det dubbla skiktparaplyet är ganska mer skyddande när det gäller solljus. Dubbelskiktet ger mycket mer lättnad jämfört med andra paraplyer. Dessa kallas också som vindtätt golfparaply. Det bästa valet kan vara blåfärgat golfparaply.

6. Anti UV -paraply:

Anti UV -paraply

Detta är det multifunktionella paraplyet som också kan skydda ett från skadliga UV -strålar. Paraplyet har ett litet paraply monterat på ovansidan som hanterar skadliga strålar och vila förblir densamma. Det bästa valet kan vara silverfärgat golfparaply.

7. Auto Fiber Paraply:

Auto Fiber Paraply

Auto fiber paraply är återigen en av de bästa paraplyerna som används av golfare. Koncentrationen bör bara ligga på spelet. Fiberparaplyet absorberar de infraröda strålarna från solljus och skyddar huden från att skadas. Det är också det hopfällbara golfparaplyet.

8. Shed Rain Paraply:

Shed Rain Paraply

Regnparaplyerna var det bästa golfparaplyet 2016 som handlar om att skydda golfspelaren från direkt regn. Det regnade paraplyet är ganska stort och skyddar golfspelaren från en enda droppe regn. Det bästa valet kan vara svartfärgat golfparaply.

9. Märkesgolfparaply:

Märkt golfparaply

När det gäller märkesvaror kan ingen slå dem när det gäller kvalitet och specifikationer. Även om de är ganska dyra men deras förbättring av kvaliteten avviker allt. Det kan finnas många sådana specifikationer att märka. Det bästa valet kan rödfärgat golfparaply.

Målet med golfparaplyet är att skydda golfspelaren från direkt solljus och regn för att få dem att koncentrera sig på sitt spel. Paraplyerna behövs vanligtvis under somrar och regnperioder. Det bästa valet kan vara märkta golfparasoller, men för att vara ganska billigt kan bilfiber, regn och vindskydd köpas som säsongspriser.