Vindtette paraplyer er tilgjengelige i forskjellige størrelser som varierer fra 25 “til 32”. Baldakinene er også av enkelt- eller doble lag. For å gjøre det vindtett, består rammene og ribbene av slitesterkt aluminium eller glassfiber. For å få paraplyene til å ha det perfekte grepet selv i tøffe tider med stormvind, er håndtakene laget av materialer som EVA, gummibelagt, gummi, aluminium og også tre. Baldakinene er laget av førsteklasses stoff av høy kvalitet for å holde deg tørr og gjøre det ekstremt enkelt å riste av regndråpene.

Siste vindtette paraplyer:

Her er Topp 9 samlinger av vindtette paraplyer med bilder, som definitivt passer din lidenskap.

1. Classic Auto Open vindtette paraplyer:

Classic Auto Open vindtette paraplyer

Ta en titt på denne doble baldakin designet vindresistente paraplyen med automatisk åpning. Den har naturlig, klassisk buet løvtre J-håndtak som hjelper til med lett og hindringsfritt grep. Paraplyen bruker klype mindre åpent og lukket utgivelsessystem. Den har aksler laget av forsterket lett glassfiber.

2. Revers Lukk vindtette paraplyer:

Revers Lukk vindtette paraplyer

Den lar den tåle selv den kraftige vinden, der standard paraplyer lett kan falle sammen. Dette er veldig praktisk å bruke og lett å håndtere i regntiden. Hvis du har liten plass, gjør denne reversible paraplyen mulig å åpne. For eksempel, hvis du er i bil og prøver å beskytte deg mot våt, vil denne paraplyen alltid være et valg.

3. Blunt teknologi vindtette paraplyer:

Blunt Technology vindtette paraplyer

Gjør ditt valg med denne sterke paraplyen som er vindtett ved hjelp av stump teknologi som jevnt fordeler den ytre kraften fra ribbeina langs kanten av kalesjen. De flytende ribber er teleskopiske som strekker seg mot kalesjekanten. Det er den beste og enkle måten å kontrollere paraplyene i sterk vind.

4. Høykvalitets golf vindtette paraplyer:

Høykvalitets golf vindtette paraplyer

De variable størrelsene som finnes i baldakinene på en slik vindtett golfparaply, gjør den nyttig for mange formål. Stoffet som brukes til kalesjen er sølvbelagt pongee. Rammene er laget av jern og ribbene er av glassfiber. Den har funksjonen manuell åpning med gummibelagt håndtak.

5. Ekstra store vindtette paraplyer:

Ekstra store vindtette paraplyer

Gjør denne monsunsesongen til å bli den mest nydelige uten stress store vindtette paraplyer. De er store nok til å være tilstrekkelige for de to, og er svært konstruert for å bekjempe inversjonsskader. De er utstyrt med auto open -teknologi med ekstra sterke mega -ribber. Det er 16 ribber med svart stor baldakin.

6. Vindtette paraplyer til damer:

Vindtette paraplyer til damer

Denne er en vindtett paraply for damer, som er det beste alternativet i hurtig åpning og lukking av mekanikk. Den er trykt med rosa tusenfryd i full blomst, er det perfekte motetilbehøret for å muntre deg opp denne regntiden. Den måler 94 cm i diameter og har 29 cm lengde. Stoffet som brukes til kalesjen er førsteklasses 210T vanntett polyester med høy tetthet.

7. Vannavvisende vindtette paraplyer:

Vannavvisende vindtette paraplyer

Dette er den beste paraplyen av eksepsjonell kvalitet for vind med svart metallhåndtak og baldakin med borrelås. Ribbene og rammene er ekstremt sterke for å gi den den ekstra styrken. 190T polyester stoffet kommer med et beskyttende lag med vannavstøtende.

8. Tre sammenleggbare vindtette paraplyer:

Tre sammenleggbare vindtette paraplyer

Det er det unike mønsteret til tre sammenleggbare sterke vindtette paraplyer med helautomatisk åpen-lukk-kontroll. Den måler med en radius på 48-53 cm med 8R-ribber. Disse vindtette paraplyene har polyester baldakin med polmaterialet for å være aluminiumslegering.

9. Sterke stealth vindtette paraplyer:

Sterke stealth vindtette paraplyer

Hvis du søker etter grep med håndtak av gummi, vil dette sikkert være et godt valg. Det hjelper også med å være trygg i mer vindhastighetsområde. Dette er en liten vindtett paraply, og du får aksel laget av aluminium samt ramme i glassfiber.

Et helt stormsikkert eller de vindtette paraplyene har sterke, lette aluminiumsaksler, og de kommer for det meste med et rett gummiert håndtak for å ta den sterkeste av vinden. De er i full etterspørsel i løpet av monsunen eller regntiden. Kalesjer på slike paraplyer er vanntette med silketrykk eller digital utskrift eller til og med varmeoverføringstrykk for et ekstra utseende.