Få deg til å reise til stranden eller en liten utflukt med familie og venner som uforglemmelig. Ja, du ville virkelig nyte dagen når du er godt utstyrt med slike paraplyer. Denne typen paraplyer med bord er også perfekt for hagen din. Du kan også designe disse utemøblene etter dine ønsker, som da ville passe godt til utsiden din.

Beste bordparaplyer:

Her er topp 9 modeller av bordparaplyer, som definitivt er imponerende mye.

1. Cedar mini-piknik bordparaplyer:

Cedar mini-piknik bordparaplyer

Det er et barnepiknikbord med paraply som er allsidig og egnet for en spennende piknik. De har forborede hull for enkel installasjon. Denne paraplyen har justerbar høyde opptil 66 tommer. Høykvalitets stoffet i kalesjen gir behagelig nyanse med plass til å henge på med flere aktiviteter på den.

2. Paraply med utemøbler:

Paraply med utemøbler

Denne designen på terrassebordparaplyen vil sikkert hjelpe deg med å legge til skjønnheten i ditt søte hjem. Det er fordelaktig for de som er ute etter å arkivere utendørsområdet med pålitelige møbler. Kalesjen og stolene blir matchet med de samme stoffene i stoffet. Paraplyen er mye sterkere og slitesterk.

3. Unike paraplyer med terrassebord:

Unike paraplyer med uteplass

Her er den imponerende samlingen i serien med terrassebord festede paraplyer. Denne utendørs paraplyen er veldig unik i sitt utseende siden den har et søtt og lite terrassebord som er designet for å matche hverandre. Paraplyens stolpe er laget av aluminium og stoffet i kalesjen er nylon.

4. Grønne og hvite hagebordparaplyer:

Grønne og hvite hagebordparaplyer

Den er laget med slitesterke og værbestandige sedertre materialer. Denne paraplyen til piknikbord er størrelse bare for barn i alderen 2 år og oppover. Den leveres med standard og batteridrevet bor med bor. Den har en halvtommers skiftenøkkel og stikkontakt. Bordet monteres sammen med paraplyen sammen med stangen.

5. Utendørs liten terrassesett paraplyer:

Utendørs liten uteservering Bordparaplyer

Oppdag den rene hvite kalesjen og det fullt utbygde terrassebordet med stoler. Bordene og stolene er laget av teak for å gi den luksuriøse glansen og lang levetid. Den rene hvite kalesjen på denne lille paraplyen gjør den elegant til utendørs under den varme solen.

6. Perfekt utendørsparasollbord:

Perfekt utendørsparasollbord

Ta en titt på dette paraplystativbordet som har 4 fot bredt terrassebord som gjør nok for fire personer å spise uten bekymringer. Kalesjen i dette settet består av mørkegrønt polyesterstoff. Stangen til denne paraplyen er laget med tørkejernet som gir den ekstra styrke.

7. Paraplyer med ni føtter i tre:

Ni føtter bordparaplyer i tre

Gjør hagen din oppgradert med denne nye designen av hagebordparaply. Den har et terrassesett i tre som er i fargen Tan. Slike paraplyer er også perfekte for et stranddekk eller en kaférestaurant. Paraplydiameteren er omtrent 9 fot og stangen er laget i fast massivt tre.

8. Stålramme utenfor bordparaplyer:

Stålramme utenfor bordparaplyer

Ta en titt på denne utendørsparaplyen som er designet med stålrammer og ribber. Stangen har et hvitt belagt skaft som også er laget av stål. Det er perfekt for utendørs og også for strandvinden siden de har terrassebord festede stoler. Materialet som brukes til å lage terrassesett er også rustfritt stål.

9. Solbeskyttede nylon paraplyer:

Solbeskyttede paraplyer i nylon

Den har de spesielle egenskapene til dobbeltlagsstruktur, ingen rustne aluminiumsstang. Den nederste delen inneholder korkskrue som er nyttig for å gi SPF 50. Det er det beste valget for familiens servering, fester og også for rekreasjon. Dette parasollbordet har 8K ribbe paraply og er med en høyde på 1,5 m.

Det er mange design og modeller blant bordparaplyene som kan velges som utemøbler. Det er variantstørrelser på terrassebordene og i diameteren på kalesjene. Stolpene er laget av aluminium eller stål eller tørkejern. De er alle godt produsert for å være fri for rust. Baldakinene kommer i solbeskyttede stofftyper.