Paraplyer setter sitt preg overalt i verden når det gjelder spesifikasjoner, design, mote. Slike mer kommer som bryllupsparasoller. Dette er de som er spesielt valgt for bryllup. Nå kan det enten være for flerbruksbruk eller for enkelt bruk. Videre er det mange slike varianter som faller under denne paraplyen. Det kan også vare lenge. Destinasjonsbryllupet bruker vanligvis slike paraplyer. De kan brukes som individuelle eller som uteplass. Så dette er noen av måtene å innprente bruk av paraplyer.

Indian Wedding Paraply Designs:

Her er listen over de 9 beste paraplyene til indisk bryllup,

1. Håndlagde bryllupsparaplyer:

Håndlagde bryllupsparaplyer

Den håndlagde har sin egen smak og figur. Det kan være ganske tradisjonell og brudeparaply. Det kan være et av de beste valgene for bryllupsparasoller der standarden betyr mye. Det beste valget kan være flerfargede håndlagde paraplyer. Spesifikasjonene ligner på de for en vanlig paraply.

2. Hatt Cap Umbrella:

Hatt Cap Umbrella

Dette er igjen brudeparaplyer for bryllup som for tiden er mest brukt. Luehattparaplyen har sin egen essens rundt om i verden. Dette passer inn i alle miljøer. Den har en hette som på toppen av paraplyen for beskyttelse, og det beste valget kan være hvit bryllupsparaply.

3. Gjennomsiktig paraply:

Gjennomsiktig paraply

Dette er de klare paraplyene til bryllup som kan brukes av bruden i bryllupet for å henge over det. Den transparente er en ganske stilig teknikk som passer for bryllup, og det beste valget kan være en blåfarget gjennomsiktig paraply.

4. Rajasthans bryllupsparaply:

Rajasthans bryllupsparaply

Variasjonen fra Rajasthan inkluderer vakre paraplyer for bryllup som er ganske tradisjonelle i formen. Dessuten gir utseendet i brodert et nydelig utseende å beundre. Dessuten kan disse også brukes for enkeltpersoner. Det beste valget kan være flerfarget paraply. Disse kan være de indiske bryllupsparasollene.

5. Wind Jammer Paraply:

Vindstopp paraply

Til og med vindkammerparaplyene kan brukes ettersom den fokuserer på å blokkere vinden. Den kan brukes til en gruppe mennesker, da det er store bryllupsparasoller. Disse kan også være en personlig bryllupsparaply for en person å ha over det. Det beste valget kan være hvit og svart paraply.

4 vakre hvite fargebryllupsparaplyer til bruden:

6. Floral bryllup paraply:

Floral bryllup paraply

Den hvite brudeparaplyen kan være valget mellom blomsterparaplyer. Utskjæringen av vakre blomster gir virkelig et enestående utseende å beundre i bryllupet. De kreative blomstene gir virkelig en essens av kjærlighet. Det beste valget kan være hvit paraply.

7. Brodert paraply til bryllup:

Brodert paraply til bryllup

De broderte bryllupsparasollene er de mest brukte paraplyene. Det beste i det er den internasjonale og nasjonale utskjæringen av blomstermaling som gir den et yndig utseende. Disse kan også være flerfarget. Disse regnes som fancy paraplyer for bryllup.

8. Generisk bryllupsparaply:

Generisk bryllupsparaply

Dette er bryllup paraplyer for regn som er ganske flate og kan være egnet for bryllup. Flatheten fjerner solstrålene og nedbøren for å falle ned. Det beste valget kan være en stor hvit bryllupsparaply til bryllupsformål.

9. stilig blonder paraply:

Stilig blonderparaply

Blonderparaplyene til bryllup er de stilige paraplyene som er på trend i dag. Den beste stilige paraplyen kan være den som har snørebånd rundt seg som er best egnet for bruden. Det beste valget kan være hvitfarget blonderparaply.

Bryllupsparasollene har sin spesielle moteby. Det beste valget avhenger bare av deg. Dessuten er de stilige blonderparaplyene de best egnede paraplyene for bryllup. Til og med Rajasthans broderte og de håndlagde paraplyene med forskjellige varianter kan brukes.