Tahitiska pärlor är en av de bästa pärlorna i världen. De tahitiska pärlorna varierar i färg från svart till brunt. Dessa pärlor är av kvalitet som sträcker sig från AA+ till AAA. Du kan få det bästa av dessa pärlor i smycken som ringar, örhänge, halsband och armband.

1. Tahitiska pärlörhängen:

Tahitiska pärlörhängen

Köp dessa tahitiska svarta pärlörhängen som har en underbar lyster. De svarta pärlorna är 13 mm breda och är den största av de pärlor som finns. De tahitiska pärlorna är ett fantastiskt smycke som många människor söker. Använd dessa pärlor med kombinationspärlhalsband för en uppsättning.

2. Svart tahitiskt halsband:

Svart tahitiskt halsband

Välj denna underbara uppsättning i Tahitisk pärlhalsband. Halsbandet består av enstaka pärlörhängen och ett pärlhalsband. Pärlornas svarta färg är dyrast eftersom de odlas för att få den här nyansen. Diamanten på var och en av föremålen ökar också charmen.

3. Tahitiska Trifecta:

Tahitiska Trifecta

Här är ett coolt tahitiskt pärlarmband som är en uppsättning av 3. Armbandets tre ringar har sex pärlor på sig. Varje svart pärla är en perfekt runda och av högsta kvalitet. Denna kombination av guld och svart är älskad av många också. Så välj denna fantastiska pjäs själv.

4. Tahitian druvor halsband:

Tahitian druvor halsband

Detta klusterhalsband är ett fantastiskt smycke som du kan äga. De tahitiska svarta pärlorna som används här är av druvform. Så detta tahitiska druvhalsband är ett ganska unikt set som du kommer att älska att ha. Eftersom det är en sträng av många pärlor i ett kluster ger det dig också en full hals.

5. Tahitian Hue Hänge:

Tahitian Hue Hänge

Ett av de bästa sätten att äga tahitiska pärlor är att ha alla pärlor. Det här tahitiska pärlhänget är ett fantastiskt föremål eftersom det har 7 pärlor i olika nyanser från vitt till svart. Detta ger dig det bästa av det bästa. Hänget heter träffande seger för sin skönhet.

6. Tahitisk pärlring:

Tahitisk pärlring

Ett annat häftigt sätt att ha tahitiska pärlor är att skaffa en tahitisk pärlring. Denna enda pärlring är besatt med diamanter på sidan. Ringen är en fantastisk bit att äga. Du kan alltid charma din fru eller flickvän med denna vackra ring. Den runda formen på pärlan är utan fläck.

7. Guld- och pärlarmband:

Guld- och pärlarmband

Få det bästa av alla tre – guld, diamanter och pärlor, i detta fantastiska armband. Detta Tahitiska pärlsmycke är ett bra föremål att ha. Blommeguldet och diamantcentren gör det till ett vackert armband. De tahitiska pärlorna tillför all charm till detta underverk.

8. Öppen tahitisk armring:

Öppna Tahitian Bangle

Prova denna funky tahitiska pärlarmband som har den öppna stilen. Denna armband är öppen så att du kan lägga den på din hand från själva handleden. De två pärlorna är i slutet av armbandet och ger dig en snygg effekt. Tahitipärlan som används här har en fin glans och lyster.

9. Double Strand Black Pearl Necklace:

Dubbelsträngs svart pärlhalsband

Få detta dubbelsträngade tahitiska pärlhalsband med guldpärlor emellan. Denna underbara uppsättning är ett uttalande som du kan bära med formella kläder. Det kommer att se bra ut på västerländska formella såväl som indiska formella kläder. Detta kommer säkert att bli ett fint halsstycke.

Tahitiska pärlor som är svarta eller bruna är de mest eftertraktade pärlorna. De kan sättas i ringar eller till och med hängen. Du kan ha enkelsträngade pärlor eller dubbla trådar. Glansen av dessa pärlor är lysande.