Keshipärlor är de naturliga pärlorna som erhålls antingen från det tahitiska havet eller det australiensiska sydsjön. Men det finns också brödbitar från sötvattnet som har samma egenskaper som de från stora hav. Dessa Keshi -pärlor är lätt tillgängliga på marknaden med olika prisklasser. Priset på pärlorna beror på storleken, formen och kvaliteten på originaliteten.

Bästa fashionabla Keshi -pärlor för kvinnor med bilder:

De flesta kvinnor är galna om dessa typer av Keshi -pärlor, så det är här som ges de 9 bästa traditionella och unika modellerna.

1. Riktigt sötvattenspärlhalsband:

Äkta sötvattenspärlor halsband

Dessa mönster med sötvattenspärlor är de nya trendiga modesmyckena nuförtiden. Och den är 120 cm lång med formen av kombinationen av både Keshi och barockpärlor. De ser blanka och ljusa vita ut som gör att det glittrar av kungligheter.

2. Stora krokade örhängen:

Stora krokade örhängen

Presenterar de stora Keshi -pärlörhängen som har varit modetrenden bland de flesta damerna från förr. Dessa örhängen passar alla typer av kostymer med mycket bättre matchning. De är gjorda med 14k guldtråd i krokad modell vilket gör en extra funktion för pärlens glittrande skönhet.

3. South Sea Keshi Pearl Armband:

South Sea Keshi Pearl Armband

Detta vackert designade armband är tillverkat med lyxiga pärlor på Tahitian. De är högkvalitativa Keshi-pärlarmband med mycket tjocka nacre med 7-10 mm radiell storlek. Den har den grå nyansen med snygga övertoner som har hög lyster, erhållen från franska Polynesien sydsjön.

4. Flytande vitt Keshi pärlhalsband:

Flytande vitt Keshi pärlhalsband

Den fantastiska samlingen av dessa pärlsmycken som har de flytande vita Keshi-pärlorna i flertrådiga lager. De är gjorda med onyx- och sötvattenskristaller med C -lås i sterlingsilver. Detta pärlhalsband har cirka 45 cm längd som kan ändras om det beställs med anpassningsbar storlek.

5. Eternity Yellow Keshi Pearl Rings:

Eternity Yellow Keshi Pearl Rings

Här får du se samlingen av australiska Paspaley sydpärlor med 10 mm barock Keshi -pärlring. Du får denna lockande kombination av gult guld och 10 diamanter besatta på ringen, som är på 0,30 karat. Det är designen som skapas för att vårdas för evigheten.

6. Off White Keshi pärlor smycken:

Off White Keshi pärlor smycken

Detta är den mindre snygga modellen av Keshi -pärlhalsbanddesign. Det härstammar från södra havet och har förbättrats för sin naturliga glans. Keshi -pärlpärlorna som används här är oförändrade i sin form och storlek, vilket ger det det naturliga mousserande utseendet.

7. Sötvattenodlad Keshi Pearl Design:

Sötvattenodlad Keshi Pearl Design

Få din klädsel att få det bästa av dess tillbehör som måste vara som den av det slag som visas här. Detta är den svarta Keshi -pärlhalsbanddesignen som är välodlad från sötvattnet. En CZ -grindkontakt används för att göra den hållbar och har den finaste lyster med den bästa enkla designen och kvaliteten.

8. Diamond Studded Keshi Pearl örhängen:

Diamond Studded Keshi Pearl örhängen

Du har den skimrande samlingen av diamantknoppar som har de naturliga Keshi -pärlorna. Keshi pärlor örhängen är från Tahitiska havet med sin riktiga svarta färg. Storleken är cirka 11,5 cm i diameter och värdet på dubben berikas genom att studera den med en diamantsten på den. Tillsammans med det används också 18k vitt guld.

9. Naturliga vita barock Keshi pärlor:

Naturliga vita barock Keshi pärlor

Prova att göra din egen samling av dessa pärlsmycken med dessa lösa Keshi -pärlor. De är i naturlig vit nyans med 11-14 mm i storlek. Dessa vita Keshi-pärlskanningar hanteras enkelt och har dubbelsidiga hål på den för att hjälpa dig att skapa din egen samling.

De vanliga nyanserna är renvita, gulvita och sedan de blåsvarta tonade. Det finns också barockformade Keshi -pärlor, som det finns stor efterfrågan bland modeälskarna. De svarta Keshipärlorna står också i sin etnicitet för att få det bästa av det. Hädanefter måste du åtminstone försöka med en enda samling av dessa pärlor om du inte har provat det än. Du kan bli kär i det.