Blå färg är royaltyens färg. Så de blå pärlorna är ett bra sätt att visa rikedom och glamour. De blå pärlorna kan vara odlade eller naturliga. Du kan få flera olika typer av blå pärlor som kan sättas in i smycken. Prova ringar, armband eller halsband för det slående utseendet. De blå pärlorna som vi har listat här är fantastiska i sina inställningar. Med guld- eller silversmycken sticker de blå pärlorna ut och får dig att se strålande ut. Få de ljusblå eller marinblå pärlorna för den där speciella touchen.

Fantastiska blå pärlsmycken för dam:

Låt oss titta på de bästa pärlorna i blå färg.

1. Blått pärlhalsband:

Blått pärlhalsband

Få tag på detta blå pärlhalsband som är sofistikerat och har strass i det. Halsbandet kan vara en uppsättning som du kan bära för ett förlovning eller ett bröllop. Eftersom ett bröllop kräver något blått, är detta det bästa objektet du kan lägga till det.

2. Ljusblå Swarovski:

Ljusblå Swarovski

En annan underbar blå pärlsmycke som du kan välja är det ljusblå Swarovski -halsbandet. Denna sträng av perfekt runda pärlor i ljusblå färg är en underbar sak att äga. Strängen sitter tätt på din hals och får dig att se dramatisk ut.

3. Blue Pearl Hänge:

Blå pärlhänge

Den pärlblå färgen är något som de flesta kvinnor gärna skulle äga. Den blå pärlan kan förvandlas till ett fantastiskt hänge. Detta hängsmycke är med en guldkedja. Den blå pärla som används här är enkel och stor. Pärlens blå färg är ganska slående.

4. Blått pärlarmband:

Blått pärlarmband

En brudkollektion kan också ha blå pärlsmycken när det gäller armband. Det blå pärlarmbandet är en härlig bit att ha. Du kan bära den för formella och avslappnade tillfällen. Att matcha den med blå outfits gör ensemblen ännu bättre.

5. Blue South Sea Pearls:

Blå Sydhavspärlor

Dessa extremt sällsynta söderhavspärlor förvandlas till blå pärlörhängen. De sällsynta blå pärlorna är barocka i form eller druvform. De är stora i sin enkelhet. Dessa söderhavspärlor är perfekta och uppskattade för sin sällsynthet.

6. Blue Pearl Ring:

Blå pärlring

Prova detta uttalande blå pärlring som har en enda stor ring i silverinställning. Designens abstrakta karaktär gör detta stycke ganska unikt. Den blå pärlan som används här är också ganska sällsynt och gör den här ringen dyr.

7. Blue Pearl Set:

Blue Pearl Set

Dessa tjocka pärlor formas till något spektakulärt. De tjocka marinblå pärlorna har perfekt form och sätts i en sträng med lika stora intervall. Detta gör att kedjan ser riktigt utsökt ut. Drop örhängen som har en enda pärla är en annan attraktion.

8. Flerfärgad blå pärla:

Flerfärgad blå pärla

Finns det något bättre sätt att ha ett blått pärlhalsband än att ha alla pärlans färger. Detta fantastiska halsband har flerfärgade blå pärlor från ljusblått till mörkt. Pärlorna är ordnade på ett systematiskt sätt och detta får halsbandet att se speciellt ut.

9. Vågigt blått pärlarmband:

Vågigt blått pärlarmband

Prova detta kungliga armband som har både de odlade rundformade blå pärlorna samt de barockblå pärlorna. Armbandets vågiga design är ett underbart sätt att se dyrt ut. Det liknar nästan en krona.

Blå pärlor är en fantastisk produkt av havet. De blå pärlorna kan vara ljusa eller mörka. Dessa pärlor finns i ringar, armband eller halsband och tar fram utstrålning och glöd.