Nail art har tatt en enorm form de siste årene. Du må ha kommet over mange varianter innen neglekunst. En veldig kjent form for dekorering av negler ved siden av neglekunst er sporting av neglesmykker via neglepiercing. Neglepiercing har blitt ganske vanlig i disse dager. Du kan prøve neglepiercing hjemme hos deg ved å følge noen enkle trinn.

neglepiercing

Husk imidlertid at hvis neglene dine er sprø eller ikke lange nok, bør du unngå neglepiercing. Sprø negler er ikke gode kandidater for neglepiercing. Det vil bare gjøre neglene svakere. Du må også alltid unngå å bruke for tunge smykker på neglene fordi det vil legge mye press på neglene og gjøre dem utsatt for flis eller plutselig brudd. Etter en fest eller kveld ute, ikke glem å fjerne neglesmykkene. Du kan ved et uhell rive av en viss del av neglene hvis neglesmykkene dine sitter fast i klærne. Så vær alltid forsiktig når du bruker neglesmykker.

Neglepiercing hjemme trinnvis prosess:

La oss nå se hvor enkelt du kan gjøre en profesjonell neglepiercing med 9 enkle trinn:

Ting som trengs:

1. Spikerbor – dette er en håndholdt drill som vi snakker om her. Det er elektriske eller batteridrevne øvelser også, men for en normal neglepiercing trenger du ikke dem.

2. Basestrøk / spikerforsterker

3. Neglelakk

4. Toppstrøk

5. Spikerbuffer

Trinn 1: Start på en ren, malingsfri og polert spikeroverflate. Sørg for at neglene ikke har noen grunnlag eller noen form for farge på dem. Dette bør gjøres helst etter en skikkelig manikyr.

Neglepiercing 2

Steg 2: Et spesielt utstyr som kalles spikerborer er tilgjengelig på negleartbutikker som brukes av fagfolk til å stikke hull i negler. Du kan også kjøpe dette utstyret online. Selvfølgelig, selv om du ikke er profesjonell, kan du fortsatt følge innlegget vårt og gjøre en neglepiercing hjemme hos deg med en spikerborer.

Neglepiercing 3

Trinn 3: Mens du gjør en neglepiercing, må du ikke legge for mye press. Du kan punktere fingeren på huden. Vær forsiktig med en boremaskin. Det er et feil konsept at du må legge for mye press.

Neglepiercing 4

Trinn 4: Begynn å rotere boremaskinen sakte i venstre og høyre retning ved å legge litt press på neglen fra motsatt side. Gjør alltid neglepiercing fra innsiden eller motsatt side av neglene.

Neglepiercing 5

Trinn 5: Fortsett å rotere boret på begge sider til du lager et hull i neglene. Sørg for at boret går helt inn og ut av det.

Neglepiercing 6

Trinn 6:

Ta en buffer og buff sidene av neglen. Buff rundt hullet så skapt.

Neglepiercing 7

Trinn 7:

Legg på et grunnlag eller en spikerforsterker. Dette forhindrer at neglen og piercingen som er skapt, slites eller blir flisete.

Neglepiercing 8

Trinn 8: Legg din favoritt neglelakk eller lag neglelisten du har planlagt. Bruk et toppstrøk for å forsegle neglelakken eller neglelakk for glans og beskyttelse.

Neglepiercing 9

Trinn 9: Ta til slutt et smykkespiker og legg det gjennom hullet som er opprettet. Trykk på ringen til nail art -smykket for å stramme det.

Neglepiercing 10

Du kan bruke mer enn en spikerring i hullet som jeg har gjort. Dette vil åpenbart avhenge av hvor stort hullet ditt er. Prøv å ikke gjøre neglen for tung med neglesmykker.

Nå kan du enkelt spikre smykkene dine med trinnene ovenfor. Håper du likte artikkelen vår og at du vil prøve neglepiercing. Legg igjen noen kommentarer nedenfor.