Plånböcker har spelat en viktig roll i tillbehören till både män och kvinnor. Plånböckerna i läder och tyger har alltid varit favorit för båda. Ursprungligen var det bara de äldre kvinnorna som brukade bära små plånböcker medan damerna bar stora plånböcker. Men nu om dagen börjar även kvinnorna vänja sig vid små plånböcker istället för tunga plånböcker för ett elegant utseende. Bland alla material är läderplånböckerna ganska populära på grund av pricken över i: et.

bäst-av-enkla-läder-plånböcker-för-kvinnor

Tillsammans med förändringen i modetrenden för tillbehör finns det olika design för plånböcker tillsammans med olika märken i läderplånböcker.

Olika typer av läderplånböcker för kvinnor:

Låt oss titta på några märkesvaror med korta och långa läderplånböcker som populärt bärs av kvinnor.

1. Präglad brun läder plånbok design:

brun-präglad-plånbok

Läderplånböcker för kvinnor i brunt läder får ett snyggt utseende med fjädrande hängbälten. Den långa strängen låter dig också bära på axlarna. Kvinnors bruna läderplånbok har en blommönster präglad på den. Det ger en funky look för college tonåringar för vanligt slitage. Det ger en cowgirl -look när den bärs på casuals.

2. Kvinnors läderplånbok med dubbla färger:

dubbelfärgad plånbok

En nykter damplånbok med dubbla färger ger ett enhetligt utseende till kvinnorna som bär den till fester, pubar, små kattfester etc. Låset i mellanlängden ger en fin touch till den färgstarka plånboken.

3. Enkla läderplånböcker för kvinnor:

enkla läder-plånböcker

Letar du efter något enkelt och känsligt i damplånboken! Här är en enkel läderplånbokdesign gjord av läder som finns i flera färger. Plånboken innehåller en enda vågkurva för att lägga till dess delikatess. Det är en populärt förekommande plånbok för regelbunden användning.

4. Rosa mini plånbok läder:

rosa-mini-plånbok

Villig för en snygg men enkel plånboksdesign att bära vid små tillfällen! En äkta läderplånbokdesign som är till och med liten än den faktiska plånboken som kallas en mini -plånbok i rosa är det bästa för den. Plånboken ges en vanlig rosa bas med en gyllene gren ger en charmig utkik.

5. Uggeltryckt plånbok i läder:

uggla-tryckt-plånbok

En fågeldesign att bära med sig för utflykter, picknick etc. är gjord av läder. Kvinnors läderplånbok får ett uggeltryck. För att lägga till lite fantasi är silverspecifikationer utformade runt ugglans ögon. Det är allmänt accepterat för college damer.

6. Queens Crown läderplånböcker för damer:

drottningar-krona-plånbok

Ska på en kunglig funktion! Prova en plånbok som bär kronformen på en drottning. Den bästa läderplånboken får en härlig fyrkantig design präglad i den med en drottningkrona charm att lägga till sitt underbara utseende. Plånboken har också ett silverhörn fixerat på kanterna.

7. Halvcirkulär läderplånbok för tjejer:

halvcirkelplånbok

Älskar att bära barndomsminnen med dig! Prova denna halvcirkelformade läderplånbokdesign som säkert skulle påminna dig om dina barndomsdagar. Plånboken är designad med en berömd tecknad film eller berättarkaraktär Rödluvan. Det väljs i stor utsträckning av college tonåringar.

8. Plånböcker i äkta läder för kvinnor:

tillverkad plånbok

Letar du efter något annorlunda och enkelt på läder för en fantastisk design i plånboken! En tillverkad plånbok är den du letar efter. Kvinnors läderplånbok får brunt läder som är utformat med små snitt i bladet för att ge en unik design. Det är det primära valet för kvinnor som älskar enkla mönster.

9. Teddybjörnplånbok för kvinnor:

nalle-plånbok

Älskar ändå att använda saker som ger designen av en nalle! Här är en plånbok med nalleutseende. Den bästa läderplånboken ses på ansiktet på en nalle som oftast används för att samla mynt eller som spargris. Det används ofta av kollegierna, det används också av äldre kvinnor som en gåva till deras dotter.

10. Dockdesignade plånböcker för tonåringar:

dockadesignad plånbok

En plånboksdesign inspirerad av dockorna ger college -tonåringar en söt look. Den enkla väderplånboken får tryck av en docka som gör den enkel och klumpig i taget. Plånboken ger möjlighet till flera små och medelstora fickor vilket gör det fantastiskt att ha.

11. Kattdesignad plånbok:

kattdesignad plånbok

Kvinnorna är väldigt förtjusta i kläder och accessoarer med tryck av en katt. Här är vi med en läderplånbok med en kattdesign inkluderad på den. Damplånboken ger en djärv look när den bärs med casuals. Plånboken får också ett kök av en katt.

12. Färgglada Plain Print Plånbok:

vanlig plånbok

En kombinerad design som innehåller vanlig färg och en tryckt design ger ett fantastiskt utseende för ett tillfälligt utseende. Plånboken av läder har två olika nyanser och design. Ena sidan lämnas slät medan den andra får utskrift av mustasch.

13. Rich Leather Cloth Plånbok Design:

läder-tyg-plånbok

En läderplånbok för kvinnor med en kombinerad tygdesign ger ett charmigt utseende. Läderplånboken har tygtrådar i mitten med ett magnetlås. Korsdesignen ger kontroller utseende vilket gör den mer catchy. Det transporteras i stor utsträckning för små fester eller tillfällen och regelbundet.

14. Diamantplånbok för kvinnor i läder:

diamantplånbok

En plånbok när den är designad med diamanter får ett attraktivt utseende för äktenskap och andra funktioner. Den svarta läderplånboken för kvinnor är översållad med diamanter i flera storlekar för ett designers utseende. Plånboken kan också utformas med andra formstenar.

15. Mousserande läderblommaplånbok:

mousserande-blommor-plånbok

En plånbok utformad med glittrande blommor ger en blomstrande look till damen som bär den. Basen är gjord av svart läder på vilket de glittrande blommorna ger en fantastisk effekt. Sådana plånböcker bärs i stor utsträckning för funktion, bröllop, fester, etc..

Det finns flera märken i läderplånbok som ger olika attraktiva designade plånböcker för kvinnor. Trenden att bära plånböcker följs också av de arbetande kvinnorna för ett förenklat utseende på deras kontor. Korslåsdesignerna är också populära bland kvinnorna för casuals eftersom det ger utrymme för att bära pengar, kreditkort, visitkort, etc. i en enda sak som det används ofta. Vissa har också en annan ficka för mobiltelefoner på baksidan.