Plånböcker kom till när pappersvalutan introducerades eftersom för många mynt inte kan förvaras i plånböcker istället förvaras i plånböcker eller påsar. Plånböcker finns i olika stilar och bland dem är den mest populära den dubbla plånboken. Det är lättare att placera pengar och kort i den. Plånböcker är gjorda av läder, nylon och andra tyger. Men män föredrar läder och nylon plånbok.

tvåfaldiga plånböcker

Snygga och trendiga kollektioner för läderbifold i läder för män:

Män håller plånboken direkt i fickan de letar efter mer snygga plånböcker som är lättare att hantera. Här är några tvåfaldiga plånböcker som är i trend nu.

1. Bifold plånbok med knapp:

bifold-plånbok-med-knapp

Plånböcker används för att hålla tillhörigheterna säkert. Vi strävar alltid efter dubbel säkerhet och den här knappplånboken ger samma sak. Knappen blockerar öppningen av plånboken.

2. Zip Type Men’s Bifold Plånbok:

zip-bifold-plånbok

Även dragkedjan med dubbla dragkedjor ger dubbel säkerhet. Dragkedjan stänger plånbokens öppning från alla tre sidorna. Denna läderfodrade plånbok har kamouflagemönster och är gjord av kohud. Det är en avslappnad plånbok som ser cool ut.

3. Lång Bifold herrplånbok:

lång-bifold-plånbok

En affärsman behöver alltid den här långa, dubbla plånboken i läder där han kan ha sina små viktiga papper med sig. Den här dubbla plånboken för män har cowboy -tryck och har en knapp för att fästa väskan för att förhindra att tillhörigheter glider ut. Den har till och med små hål för att få dem att se unika ut.

4. Bifold plånbok med myntficka:

bifold-plånbok-med-myntficka

Termen plånbok är förknippad med pengar men nu tar kort plats. Ändå behövs mynten för att köpa en liten sak eller för att låna ut den till de fattiga. Denna tvåfaldiga läderplånbok har en separat ficka för att hålla mynten så att de inte glider ut. Plånbokens utseende är grovt men det är i trend.

5. Bifold plånbok med identitetsficka:

bifold-plånbok-med-identitetsficka

Män måste träna och för någon olycklig bör man alltid vara redo. Identitet är ett måste för att veta ens namn och adress. Mäns bifolda läderplånböcker har en separat ficka för identitet. I detta görs fickan transparent så att identiteten är tydligt synlig och ingen tid går till spillo med att söka i den.

6. Bifold plånbok med pengaklämma:

bifold-plånbok-med-pengar-klipp

Vanligtvis görs plånböcker för att hålla pengarna i ett separat avsnitt och sedan måste du söka efter specifika pengar. Den största fördelen med bifold plånbok med penningklämma är att pengarna klipps i mitten av plånboken. Du kan enkelt leta efter pengar som att bläddra.

7. Nylon Slim Bifold Plånbok:

nylon-bifold-plånbok

Om du har tråkigt att bära läderplånbok, prova nylonplånböckerna. De är lätta i vikt och finns i fler mönster. Du kan bära dem i fester och andra tillfälliga utflykter.

8. Slim Bifold Plånbok i Läder:

slim-bifold-plånbok

I den här modevärlden är till och med herrkläder utrustade med kläder och plånbok. Andra plånböcker kan särskiljas samtidigt som de hålls i fickan, men den här smala dubbelvikande plånboken är annorlunda. De är gjorda på ett sådant sätt att de inte sväller ut. I denna plånbok sys sidorna så att de inte expanderar.

9. Vertikal Bifold Plånbok:

vertikal-bifold-plånbok

Mäns plånböcker är vanligtvis alla horisontella men den här vertikala bifolda plånboken är en i sitt slag. Även om allt inuti det är samma som andra plånböcker men det yttre ser annorlunda ut. Dessa plånböcker kan bära fler kreditkort.

Modevärlden är inte bara för kvinnor, utan män deltar också lika. Således söker de även efter superstyliserade och trendiga saker, oavsett om det är plagg eller accessoarer. Plånboken är ett måste i vardagen. Varje plånbok speglar ens personlighet som klänningar.