Designer plånböcker är för män och kvinnor i läder. De har mönster och avtryck som skiljer sig från de traditionella plånböckerna. Färgerna som används är mycket attraktiva och gör plånboken till en fantastisk bit.

Modern & Vackra designer av designerplånböcker för män & Kvinnor i trend:

Låt oss titta på de 9 bästa designerplånböckerna för herrar och damer.

1. Bloom Designer plånbok för kvinnor:

Bloom Designer plånbok för kvinnor

Detta är en vacker designerplånbok för kvinnor som har ett blommigt tryck på sig. Företagets logotyp syns tryckt på tyget och detta ökar dess lyxvärde. Plånboken har en dragkedja runt mönstret som öppnas på ett dragspel för att lagra många föremål.

2. Metallic Designer Plånbok för kvinnor:

Metallic Designer plånbok för kvinnor

Här är en annan plånbok med dragkedja som är mycket moderiktig. Plånboken är gjord i svart tyg som är fodrat med metallbitar. Det finns två spännen som är attraktivt placerade på framsidan av plånboken. Det finns också en innerficka med dragkedja av metall. Hela plånboken ser väldigt fantastisk och elegant ut.

3. Snap Designer plånbok för män:

Snap Designer plånbok för män

Perfekt som en present är denna läderdesignplånbok för män. Plånboken är minimalistisk i design men den överlägsna läderkvaliteten gör den till en fantastisk bit. Plånboken har en öppning med dragkedja och en snäppförslutning för extra stil. Märkets logotyp sitter snyggt på en metallbit på plånbokens undersida.

4. Quiltad designerplånbok för kvinnor:

Quiltad designerplånbok för kvinnor

Här är en bra läderdesignplånbok för en kvinna som har det quiltade mönstret. Det svarta lädret är mjukt och sys i quilttekniken. Kontrasten av rosa på insidan av plånboken tar fram den härliga plånboken. Detta kan vara det bästa valet för en designerplånbok.

5. Basket Weave Designer plånbok för män:

Basket Weave Designer plånbok för män

Få denna slående designerplånbok för män i svart läder. Plånboken är gjord av läderremsor som är sammanvävda på ett korgvävt sätt för att ge en mycket tät stickad effekt och en plånbok som ser fantastiskt fantastisk ut. Glans på lädret förstärks av vävtekniken.

6. Image Print Designer Plånbok för män:

Image Print Designer plånbok för män

Här är en designerplånbok för en man som inte är tillverkad i läder utan polyuretan. Designen på plånboken är som en dollarräkning. Plånboken kommer i en vacker brun färg med trycket graverat i svart. Kontrasten ger ett mycket bländande stycke.

7. Spiked Designer Plånbok för kvinnor:

Spiked Designer Plånbok för kvinnor

Denna designerbit är en trendsättare och en som är älskad av många av fashionistorna. Plånboken kommer i vackert makronrött läder. Den är sedan översållad med metallpinnar överallt för att ge den en mycket retro look. Plånboken är en stjäl för sitt pris på grund av det faktum att den är mycket designerorienterad.

8. Cutwork Designer plånbok för män:

Cut work designer plånbok för män

Skaffa denna slående designerplånbok till din man om han älskar rockstilen. Plånboken är gjord i läder med en stjärnskärning i mitten av plånboken. Plånboken rymmer upp till 12 kort enkelt och räkningar också. Stjärnattraktionen i denna plånbok är metalllänkskedjan som är fäst vid plånboken som kan fästas på byxorna.

9. Bälte stil designer plånbok för kvinnor:

Bälte stil designer plånbok för kvinnor

Rosa är kvinnans mest älskade färg och denna underbara rosa och gräddtonade designerplånbok för en kvinna är det bästa köpet. Plånboken har ett bälte som stänger den och en metallögla. Detta ger det ett mycket sofistikerat utseende. Välj denna underbara bit som din nästa plånbok.

Designer plånböcker för män och kvinnor är de exklusiva trendiga stilarna som är mycket i stil nu. Designerplånböcker i läder eller till och med polyuretan är gjorda med tryck eller metallfästen.