Plånboken är ett sådant tillbehör som kompletterar stilen på ett sätt som definierar din sanna personlighet. Krokodilhudplånböcker är en överlägsen typ av material som utstrålar djärvhet och rå karaktär hos din personlighet med den sköna nypan av extravagans. I samma lista över de mest bekväma och trendiga läderkrokodilplånböckerna presenteras för att möta alla dina behov.

Senaste och fashionabla mönster av krokodilplånböcker för män och kvinnor:

Låt oss titta på de 9 bästa designerna för krokodilplånböcker.

1. Solbränd krokodilplånbok:

krokodil-plånböcker

En riktigt solbränd krokodilplånbok för herrar är något som säkert kommer att komplettera din stil, oavsett vilken klädsel du har. Lika lämplig för alla formella såväl som vardagliga kläder, kommer en ordentligt solbränd, autentiserad krokodilplånbok att få dig att känna dig speciell. Breda stygn i gränserna utanför och krokodilhudens råskaliga struktur är något fascinerande. Med ett blygsamt antal fack kan du behålla dina räkningar och kort på ett snyggt sätt.

2. Crocodile plånbok för tillfällig användning:

Casual use Crocodile Wallet

En riktig och äkta svart krokodil plånbok män är ett absolut klassiskt tillbehör för alla män. Det är subtilt, rått, trendigt och elegant. Bäst lämpad för alla formella evenemang, det kan också vara lika lämpligt för daglig användning om du föredrar att vara kunglig överallt. Det råa texturerade exteriören och det släta interiören kommer säkert att få människor att bli WOW!

3. Unisex krokodilplånbok:

Unisex krokodilplånbok

Ta fram din vilda sida med en vacker grönfärgad krokodilplånbok. Färgen är fet och gör ett uttalande var du än tar ut pengar för att betala räkningen. Lämplig för både män och kvinnor, det vackra yttre vill att du ska uppskatta det för alltid.

4. Vintage Crocodile Plånbok:

Vintage krokodil plånbok

En vintage och äkta krokodilplånbok är rå och vacker och definierar din inre andliga själ vackert. Inte mycket polering, bara krokodilhuden, enkla stygn och få fack är det som gör att plånboken sticker ut från andra. Den rika äktheten och enkelheten i krokodilplånboken för män gör att den sticker ut från alla andra plånböcker.

5. Brown Horn Back Crocodile Plånbok:

Brown Horn Back Crocodile Plånbok

Om du funderar på att gå på en fest i enkel klädsel, en vit skjorta och denim slutar din sökning efter ett djärvt tillbehör här. Den skarpa strukturen och konsistensen av hornens krokodilhud i en vacker brun garvad utsida av plånboken kommer att förvandla ditt enkla utseende till en majestätisk nivå. Komplettera utseendet med en bra sko och bälte.

6. Baby Alligator Crocodile Plånbok:

Baby Alligator Crocodile Plånbok

Den nedtonade versionen av den autentiska krokodilplånboken, en plånbok med krokodilhud är smidig och glansen tar bort det mesta av råheten samtidigt som den integrerar mycket nykter och subtil skönhet. Den sköldpaddsgröna färgen och det önskvärda mönstret på utsidan gör plånboken till en klassisk skönhet för alla tillfällen. Den här är de smidigaste krokodilmännens plånbokstyper.

7. Blå krokodilplånbok:

Blå krokodilplånbok

De redan råa och vackra krokodilplånböckerna när de får en blå nyans blir det omedelbar magi. Den kungliga och livliga känslan av plånboken sprider en känsla av perfekt matchning. Om du får en chans med rätt klänning kan den här plånboken vara stiluttyget.

8. Long River Crocodile Wallet:

Long River Crocodile plånbok

Den långa flodens krokodilplånbok kan vara uttalande med nästan vilken festklänning som helst för alla kvinnor. Gå till grunderna och känna hur dina rötter dras med denna vackert utformade unika krokodilplånbok.

9. Funky Crocodile Wallet:

Funky Crocodile Plånbok

Var supertrendig när du bär en trendig och funky krokodilplånbok. Integrerad med magnetisk penningklämma eller en avtagbar kedja, som också är gjord av krokodilhuden, är dessa funky plånböcker små i storlek och kan också användas för att bära dina smala smartphones istället för valutor för att få fram den dolda funkinessen inom dig. Klipp inte fast fantasiens vingar och låt den flyga högt när du bestämmer dig för de klänningar du väljer att bära med den!

Tillverkad i många stilar för att passa dina behov och matcha atmosfären vid olika tillfällen, kan detta tillbehör verkligen vara en av dina mest värdefulla ägodelar. De olika stilarna, hudens texturer och sömmar gör dem unika på sitt eget sätt.