Pooja -rummet är en helig plats i alla hem och därför gillar de flesta att hålla det igång med traditionella mönster. Men med den förändrade tiden har vissa människor försökt experimentera med pooja -rummet genom att prova olika pooja -rumsdörrdesigner med glas.

Bästa Pooja dörrglasdesigner med bilder

Även om dessa glasdörrar å ena sidan lockar besökarnas ögon, å andra sidan överdriver inte dessa glaspooja -rumsdörrar poojarumets atmosfär. Dessa dörrar bibehåller den perfekta balansen mellan utseendet och aura i pooja -rummet. Det kommer inte att vara fel att säga att dessa glasdörrar i puja -rummet är ett snyggare sätt att komma in i en lycklig omgivning.

Bästa Pooja dörrglasdesigner i Indien:

Användningen av dessa puja -rums glasdörrdesigner ger den nödvändiga nåd och elegans till pooja -rummet tillsammans med att behålla de positiva och andliga vibbarna i hela huset. Här är några av poojadörrarna med glasdesigner som du kan ge den nödvändiga makeover till ditt pooja -rum.

1. Glaspanel med skiljevägg:

pooja rum dörr design med glas

Detta är en av de trendiga pooja -dörrglasdesignerna som är ganska populära bland användarna. Den är gjord med trä och glas med vackra mönster ovanpå. Den största fördelen med denna design är att den kommer med vikta paneler som också kan spara maximalt utrymme i pooja -rummet.

Dessa dörrar erbjuder fullständig syn genom dörren och därmed kan du också se interiören i pooja -rummet. Detta är en av pooja -rumsglasdörrsmodellerna som också tillför en välkomnande estetik till hela det tillgängliga utrymmet inuti huset.

2. Glasdörrar med Guds symboler:

glasdörr för pooja -rum

Det är ett ganska självklart sätt att ha en dörr till ditt pooja -rum. Dessa glasdesigner med pooja -rumsdörrar har en symbol eller bild av Gud krypterad. Dessa dörrar ser inte bara attraktiva ut utan upprätthåller också poojarummets äkthet.

Du kan välja färg på dörren och symbolen enligt interiören och det övergripande utseendet på ditt pooja -rum. De flesta väljer att ha en vanlig och vit glasdörr och lägga till en bakgrundsbelysning med den för att den ska se glamorös och attraktiv ut med minst och minimala ansträngningar.

3. Skjutbara glasdörrar med detaljer:

pooja dörrar med glas

Dessa mönster har varit populära bland användarna ganska länge nu. Användarna använder en skjutdörr i glas för att skilja pooja -rummet från resten av vardagsrummet. Detta bibehåller det nödvändiga avståndet och utrymmet för pooja -rummet.

Som en extra kreativitet med dessa pooja -rumsdesigner med glas, finns dessa dörrar nu tillgängliga med små och stora detaljer. Du kan antingen längta efter några sholaks på dörren eller lägga till några pooja -relaterade dekorationer på dörren. Det kommer att hålla dörrdesignen attraktiv på ett minimalt sätt.

4. Sun Craved Glass Door:

pooja rum glasdörr designer bilder

Symbolen för solen och pooja -rummet har relaterats till antiken. Eftersom poojarummet är en plats med en maximal positiv miljö, ses solens symbol också som en representant för energin och den stora värmen. Därför, för att kombinera båda energierna, kan du prova att ha pooja -rums glasdörrsmodeller med en symbol för solen på dem.

Du kan välja färg på dörren enligt färgen och interiören i pooja -rummet. Du kan också lägga till detaljer i bakgrundsbelysningen för att få dörren att se mer attraktiv ut.

5. Glasmålade Pooja -rumsdörrar:

pooja rum glas dörr modeller

För att få din pooja -rumsdörr att se snygg och fantastisk ut kan du prova att få glasmålningsdesigner för pooja -rumsdörrar. Dessa mönster för dörrarna målar olika gudars avgudar med olika färger, som i slutändan tycks verkligen fånga.

Dessa pooja -dörrar med glasdesign har blivit ganska populära på senare tid och sedan dess har de varit ganska populära bland användarna. Du kan behålla dina dörrar med minimal design eller försöka ha en fullständig detaljerad design på dem. Båda sätten, bilderna på pooja -rummet med glasdörrar skapar sin magi för din plats.

6. Glas och trä med konstnärlig kombination:

glasmålning design för pooja rum dörrar

För att vara öppen med pooja -rumsdesignerna med glas kan du försöka lägga till den konstnärliga touchen till dörrarna. Du kan lägga in all din kreativitet på dessa konstnärliga glasdörrar och låta slutresultatet överraska dig och de andra med sin magi.

Det bästa med att ha dessa typer av konstglasdesigner är att du kan implementera vilken design som helst på glasdörren; direkt från Guds idol till någon annan design. För att göra det relaterat till pooja -rummet kan du lägga till några små klockor till pooja -rumsdörren med glasdesign.

7. Fancy glasdörrdesigner för Pooja -rummet:

pooja rum dörr glas design

För att kombinera fantastisk stil och attraktivt utseende med pooja -rummet i glasdörr kan du välja snygga glasdörrar. Dessa snygga glasdörrar är gjorda med många olika design kombinerade tillsammans. Du kan också spela med din kreativitet med dessa mönster så mycket du vill.

Dessa glasdörrdesigner i pooja -rum har blivit trendiga på senare tid eftersom de har lyckats skapa den magi som krävs med minimala ansträngningar. Du kan också hålla ditt pooja-rum autentiskt och lyckosamt utan att göra för mycket med pooja-rumsdörren med glas.

8. Flerfärgad glasdörr för Pooja-rummet:

pooja rum glas dörrar design

Pooja -rummet är platsen som lockar alla positiva energier och värme med sin närvaro i huset. Det har varit en gammal idé att prova olika färger för poojarummet så att färgerna kan få poojarummet att se vackert ut och att locka till sig de många positiva energier som är förknippade med den färgen.

Nu, med den senaste trenden, är användningen av olika färger i poojarummet inte bara begränsat till väggarna utan det har också sträckt sig till pooja -rumsdörrarna. Du kan prova att använda glasmålningsdesigner för pooja-rumsdörrar eller så kan du använda en flerfärgad dörr. De många färgerna som finns på dörren kommer att få entrén att se vacker ut samtidigt som den håller värmen för pooja -rummet.

9. Enkelskuren glasdörr för Pooja -rummet:

pooja -dörr med glasdesign

Du behöver inte alltid gå över huvudet med pooja-dörrarna med glasdesign för att få det att se tilltalande ut; Du kan också göra detsamma genom att prova glasdörren med ett enkelt snitt. Använd också glasdörrdesignerna i puja -rummet vertikalt och kombinera dem tillsammans för att få en unik glasdörrdesign.

Du kan hålla interiören i rummet super snygg så att utseendet genom ett mönster i rummet kan skapa sin magi för människorna. När du använder vanliga pooja -rums glasdörrdesigner kan du prova att använda ljusa och mörka inre färger på väggarna tillsammans med några dekorationer.

10. Skåpglasdörr för Pooja -rum:

puja rum glas dörr design

Om du har begränsat utrymme och ändå vill utnyttja din inre mandir bäst, kan du alltid lita på glasdörrar i skåpstil. Den här pooja -mandiren med glasdörr sparar ditt utrymme och ser också supersnygg ut i sitt kompakta utseende.

Du kan kombinera olika färger och mönster för dörrarna i glaspooja och lägga till de små detaljerna som krävs. Du kan hålla designen minimal eller extrem, beroende på det tillgängliga utrymmet och även efter ditt val och tycke. En annan viktig sak att vara försiktig är att hålla väggarna i mandiren matchande med den valda pooja mandiren med glasdörrdesignen.

Det här är några av pooja -dörrglasdesignerna som har varit populära bland användarna på grund av deras enkla men attraktiva design och detaljerade arbete. Gå vidare med den nuvarande trenden att ha pooja -dörrar med glasdesigner och låt andra människor förbluffade stirra på dina pooja -rumsdörrdesigner med glasdörr. Du kommer helt älska att få uppmärksamhet för det.

Om du behöver hjälp med att välja de mest lämpliga glasdesignerna för pooja -rumsdörrar, vänligen kommentera nedan om detsamma. Vi skulle erbjuda dig den bästa hjälphjälpen för att göra din pooja -dörr till en av de bästa puja -rumsdörrarna utan krångel.