Papperspåsar har blivit den senaste trenden inom mode för att bära med sig saker i människors hand; en av dem kan bära blommor för att ge kärlekens kvinnor en trevlig överraskning !!. Det är ett mycket miljövänligt tillbehör som används för att bära lätt till medeltunga artiklar. Det finns många sätt att designa en papperspåse och få den att se mer presentabel och modern ut. Papperspåsar bärs normalt av både manliga och kvinnliga grupper. Handgjorda papperspåsar som oftast tillverkas av kvinnor som har tråkigt med att bära vanliga långa plastpåsar.

papperspåsar

Senaste och bästa handtillverkade påsar med papper:

För att ta reda på mer om typer av papperspåsar och de olika design som finns på marknaden och ge oss en bred kunskap och dess användning i vårt dagliga liv pekar de 15 bästa papperspåsarna.

1. Enkla bruna Kraftpapperspåsar:

Enkla bruna Kraftpapperspåsar

Denna typ av papperspåse bildas av den kemiska massan som produceras i Kraft -bearbetning som bildar kartong. På grund av sin höga hållfasthet och hållbarhet används den som pappersmatkassar; den har också hög rivmotstånd, vilket hjälper till att hålla vikten mot rivningseffekten.

2. Bruna papperspåsar med handtag:

Bruna papperspåsar med handtag

Detta är en annan sort av matkassar eller shoppingväskor med ett handtag fäst vid påsen; handtaget består också av brunt papper, som har hög rivmotstånd. Det används oftast som en matkasse som kan bära medeltung.

3. Papperspåsar med logotyp:

Papperspåsar med logotyp

Denna typ av påsar är vanligtvis designade av butiker med namnet tryckt logotyp på papper som representerar deras fasta namn. Numera ger en smyckesbutik eller någon privat butik sina produkter till kunden i dessa miljövänliga papperspåsar. Detta anses också vara en av marknadsföringsstrategierna för företagets framsteg.

4. Presentpåsar för bröllop eller födelsedag:

Pappersgåvor för bröllop eller födelsedag

Traditionen att presentera ger i plastfolie har ändrats till presentpåsar av papper. Denna typ av väskor ser mer trevliga, kapabla och attraktiva ut. Namnet på gåvan kan hon skriva på etiketten som fästs på påsen. Dessa gåvor bevaras mestadels istället för att kastas på grund av deras kvalitet och design.

5. Speciell presentpåse med handtag:

Speciell presentpåse med handtag

Presenthandväska kan vara med eller utan handtag. Handtaget är lättare att bära med sig. Handtaget kan ha samma färg som påsen eller Saturn -band som kan användas som handtag på båda sidor av påsen.

6. Hantverkspapperspåsar:

Craft papper väskor

Detta kan vara en vanlig brun papperspåse med ett tjockt pappershandtag eller färgade papper som är gjorda av biprodukter av papper, men skillnaden är att dessa vanliga papperspåsar också kan tillverkas med handarbete som skiss på pappret eller band som fastnar på papperet . Denna typ av papper kan köpas i butiken till ett ansvarsfullt pris.

7. Dekorativa papperspåsar:

Dekorativa papperspåsar

Vanliga papperspåsar som kan anpassas genom att använda bilder av naturen eller hans eller hennes egna kreativa bilder som är mycket trendiga och används av ungdomar. Denna väska används som shoppingväska eller till och med som matsäck för skolbarn.

8. Namn papperspåsar:

Namn papper påsar

Det är en av de mest populära mönster bland den unga generationen. Detta kan användas som en presentpåse eller en daglig väska. Kunden kan välja pappersdesign och färg och sedan skriva ut sitt namn på det. Namn ungdomar använder mestadels papperspåsar.

9. Små papperspåsar för att bära små saker:

Små papperspåsar för att bära små saker

Människor använder vanligtvis små papperspåsar på grund av sin lunchlunch för barn eller bär med dem i damväskan och kan senare användas för att bära lättvaror under shopping.

10. Rabatterade reklamtryckta papperspåsar:

Rabatterade reklamtryckta papperspåsar

Denna typ av papperspåsar används under detaljhandelssäsongen, där butikerna marknadsför sin rabattförsäljning tryckt i påsarna. Denna typ av reklam är mest effektiv än att använda andra lägen som rabatterade flygblad som folk i allmänhet inte uppmärksammar.

11. Designer pappersväskor för shopping:

Designer pappersväskor för shopping

Använd pappershanddukar som det viktigaste materialet som behövs för att göra denna designerpapperspåse. Tanken bakom denna typ av papperspåsar är genom att forma en origami genom att packa pappershandduken ovanpå den andra, och det blir en fast massa papper utan hjälp av limning för att hålla papperet intakt. Sedan kan du måla på den för att ge den en designerlook med ett handtag fäst vid den.

12. Papper med handväskor:

Papper av handväskor

Det är en liknande typ av papperspåse som hjälper till att bära lätta artiklar. Skillnaden från andra är att handtaget är utformat tillsammans med papperspåsen, vilket hjälper till att bära det för hand som kallas av handväskan, vilket är mycket bekvämt. Denna typ av påsar används normalt för att bära dokument.

13. Vinbärade tryckta påsar:

Vinbärade påsar med tryck

Detta är utformat för att bära vin som oftast används under vinfestivalen i europeiska länder som Tyskland. Detta är en miljövänlig väska som fungerar som en presentpåse för att bära vin under julen för att ge till släktingar och vänner.

14. Frukostpapperspåsar:

Frukostpåsar

Istället för att bära plastlådor är konceptet med papperspåsar som används speciellt till frukost utformat. Fördelen är att bära på icke-flytande mat som brödsmörgåsar, ägg är mer effektiva, men kan inte bära flytande mat utan att packa i en plastlåda.

15. Handgjorda tidningsväskor:

Handgjorda tidningsväskor

Handgjorda papperspåsar är den mest ekonomiska typen av påse som är lätt att göra. Det som behövs är dagstidningar eller tidskrifter, lim och ett rep eller Saturnus som handtag. Att göra våra väskor får oss att känna oss som en kreativ person och självsäker.

Papperspåsar som oftast har använts under de senaste åren på grund av politiken att minska användningen av plastpåsar, vilket orsakade miljöföroreningar. Shoppingbutikerna har nu slutat distribuera papperspåsar istället för att papperspåsar med handtag rekommenderas. Även om det inte är kostnadseffektivt jämfört med papperspåsar, är det obligatoriskt att ta ut pengar för att få en papperspåse för att förhindra omgivningen. “Stoppa föroreningar för en bra lösning”