Sedan många decennier har väskor spelat en viktig roll i människors liv. Oavsett om det är handväskor, vagnar, ryggsäckar, korgpåsar, sopsäckar eller någon annan typ av väska, har de alltid hjälpt människor på sitt eget sätt. En av alla dessa användbara väskor är tvättpåsen. De hjälper till att hålla kläderna som ska tvättas separat så att de inte blandas med de tvättade kläderna. De används också för att hålla vita kläder annorlunda än andra färgglada kläder.

Enkla tvättväskor i olika storlekar och utföranden:

Tvättsäckar finns också i form av korgar som förvaras i tvättrummet för att människor ska kunna byta kläder. Följande är några tvättpåsar som är allmänt tillgängliga på marknaden:

1. Personlig blommig tvättväska:

Personlig blommig tvättväska

De snygga blommväskorna är ganska trendiga nuförtiden. Bomullstvättsväskan får en säckliknande form som kan stängas uppifrån med ett litet rep. De hjälper till att hålla de stinkande kläderna separerade från de andra kläderna som ska tvättas. Denna typ av bomullspåsar kan också göras hemma.

2. Netto tvättväskor:

Netto tvättväskor

Tvättpåsarna är allmänt använda av rikedomarna och är gjorda av stålstavar och nätmaterial. Det ges en djup lång väska typ vävstol som van lagra många kläder åt gången. Vagnstypsväskan har också hjul under för att enkelt flytta väskan från en plats till en annan.

3. Väska utformad väska:

Väska designad väska

Med utvecklingen av påsar för tvätt är speciella resetvättspåsar allmänt tillgängliga på marknaden. De liknar resväskor och är gjorda i plast eller bomull. De är vikbara och kan bäras när du reser i några dagar.

4. Handväska designad väska:

Handväska designad väska

Sådana påsar för tvätt är inspirerade av handväskorna i stor utsträckning gjorda av hårdplast. Den har en handväskedesign som är lätt att bära. Sådana väskor används också på hotellen för att tvätta kläder i olika rum.

5. Vävd tvättpåse:

Vävd tvättpåse

Vill du ge ditt tvättrum ett klassiskt utseende med gamla artiklar! Skaffa en tvättpåse som är vävd med fiber, plast eller rep. De är inspirerade av de gamla rephinkarna som används för tvätt. Det kan också täckas med lock tillverkade av ett liknande material.

6. Kommersiell trumdesignad väska:

Kommersiell trumdesignad väska

Ett mönster av tvättpåsar av plast som används i stor utsträckning idag är tvättpåsen av trumtyp. Den är tillverkad i tunn kolplast och finns i många olika storlekar, färger och utföranden. Sådana påsar är också tvättbara och justerbara.

7. Små tvättväskor:

Små tvättväskor:

Vill du separera innerkläder, strumpor, hankies etc., från andra stora kläder! En liten tvättpåse hjälper dig i det här fallet. Du kan förvara dina små tillhörigheter i dessa väskor när du reser eller också för regelbunden användning hemma. Den är gjord av plast och hjälper dig att hålla stinkande och fläckiga kläder åtskilda från andra.

8. Funky tvättväskor:

Funky tvättväskor

Vill du ha något funky och dekorativt för din tvätt! De stora tvättpåsarna är gjorda av hårt läder med en perfekt skodesign. Det ger din väska ett nytt utseende. Även om de är stora, tar de bara en liten del av ditt badrumsutrymme.

9. T-shirt tvättväska:

T-shirt tvättväska

Inte beredd att lägga pengar på dyra tvätthinkar! Du kan också göra det hemma med en T-shirt som inte är till någon nytta. Genom att sticka T-shirten underifrån kan du göra det till en väska som också kan hänga bakom dörrarna för förvaring av tvättkläder.

10. Pottdesignade påsar Tvättservice:

Pottdesignade påsar Tvättservice

Vill du få en traditionell look för dina tvätthinkar! Tvättpåsarna i plast är vävda, vilket ger påsen en pottinspirerad design som kan göras i den storlek du vill ha. Det innehåller också ett ordentligt lock för att stoppa den smutsiga lukten från att förstöra atmosfären i rummet.

11. Ullpåse:

Väskor i ullsäck

En stor tvättpåse gjord av polystyrentyp Ull är ganska känd bland människor, särskilt för våta kläder. Väskan finns i olika färger och storlekar. De små hålen i påsen hjälper luften att gå in, vilket inte får kläderna att stinka.

12. Tvättväska i mesh:

Tvättväska i mesh

Används i stor utsträckning i hemmet där du hittar flera barn, sådana tvättpåsar i nätfiber är ganska fördelaktiga. Påsarna levereras med ett flexibelt material som kan vikas och hållas åt sidan i skåpet när det inte används. De har också ett nätmaterial som hjälper dålig lukt att lämna kläderna.

13. Färgglada tvättväskor för barn:

Färgglada tvättväskor för barn

Barnrummet är ganska rörigt med leksaker och kläder där. Om du vill att dina barn ska behålla sina kläder på ett korrekt sätt, skaffa en barns tvättpåse och inspirera dem att ha smutsiga kläder i den. Eftersom barnens kläder är fulla av lera, fläckar etc. kan du använda tvättpåsar med plastöverdrag. Designa dem i monster, favorit superhjälte, dockor, favorit tecknade filmer etc., för att göra dem attraktiva.

14. Tvättpåsar med blixtlås:

Zip Locks tvättväskor

En ny variant av små tvättpåsar är den med dragkedja. Väskan är tillverkad i nylonmaterial och dragkedja i den öppna änden. Eftersom det också är tvättbart kan du packa små kläder i det och direkt lägga dem i tvättmaskinen för separat tvätt. Sådana väskor bärs i stor utsträckning av kvinnor som har spädbarn för picknick och tillfällen.

15. Tvättväska i canvasficka:

Tvättväska i kanvas

Orolig för att tvättpåsar skulle ta mycket plats i ditt tvättrum eller hem! Här är du, med en vikbar tvättpåse som kan användas när du vill och hållas åt sidan genom att fälla den. Den är gjord av duk och trä, järn eller fiber.

Oavsett om det är hem, hotell eller resor, har tvättpåsar alltid varit till hjälp för att rädda dina kläder från att bli smutsiga genom att placera dem åtskilda från de smutsiga. Med olika design och material har de spelat en viktig roll för att hålla ett hem rent. Dessutom finns särskilda påsar tillgängliga för barn, som också kan användas för att tvätta sina mjuka leksaker utan att det skadas.