Bagagepåsar är påsarna i form av resväska eller bagage som du kan behålla dina personliga tillhörigheter när du reser. Bagageväskan finns i olika former, storlekar och färger, och du kan välja den enligt ditt eget val och behov. Bagaget hjälper dig att hålla alla dina tillhörigheter intakta på ett ställe och säkerställa en problemfri resa. Snygga och fashionabla bagageväskor förändrar utseendet och personligheten hos en person när den bärs.

Bästa resväskor för handbagage i olika storlekar och färger

Senaste och populära väskor för bagage i små och stora:

Låt oss ta en titt på de 25 bästa typerna av bagageväskor för män och kvinnor:

1. Designer Cabin Bagage Bag:

Designer Cabin Bagage Bag

Nu kräver folk bagage väskor som designers designar som de verkar exklusiva och är gjorda av de finaste materialen. Bagageväskan har snygga och släta hörn, och färgkombinationen ljus och mörkbrun är fantastisk att titta på. Den gyllene dragkedjan runt väskan ger väskan ett mer elegant utseende, och den har rullande hjul med ett utdragbart handtag som gör den lätt att bära när du reser.

2. Sparking White Bagage Bags med hjul:

Sparking White Bagage Väskor med hjul

Allt vitt i färgen ser attraktivt och trevligt ut. Samma sak gäller med denna fräsande vita bagageväska eftersom den ser väldigt imponerande ut när den bärs. Påsens hörn har vackra svarta fläckar och får väskan att se mer sensationell ut. Väskan har utdragbara handtag på toppen, så att du kan dra bagaget i upprätt läge. Bagaget blir lättare att bära och dra vart du än går.

3. Snygga resväskor av bagage för tjejer:

Snygga resväskor av bagage för tjejer

Väskan är designad i resväskemönstret och har en mycket snygg och slät finish i varje hörn. Väskan har en vacker fjäril tryckt på väskan, vilket gör den idealisk för unga tjejer att bära. Väskan har ett budfack inuti för förvaring och ett snyggt grått färghandtag och rullhjul för att dra väskan på ett smidigt sätt.

4. Trolley tyg bagage väska:

Trolley tyg bagage väska

Nu är en dags tygbagageväskor mycket efterfrågade och uppskattade av både män och kvinnor eftersom det är mycket lätt i vikt och kan enkelt bäras var som helst, och det är också mycket lätt att underhålla. Bagageväskan finns i många storlekar som sträcker sig från stora till små, och har bra inre utrymme och skrymmande yttre fickor tillgängliga för förpackning. Väskan har rullhjul och starka trendiga handtag för att dra i väskan och göra resan enkel och problemfri.

5. Vattentät bagageväska:

Vattentät bagageväska

Under resan, om vatten eller någon form av juice rinner ut på din väska, oroa dig inte, din väska är säker från någon form av skada. vattentät. Väskan har en bred hytt där du kan förvara bagage och framficka också. För handtaget har väskan en separat hytt som kan fällas och sättas inuti kammaren.

6. Dammsäker bagagebevis:

Dammsäker bagage

En dammtät vagnpåse innebär att påsen har ett plastöverdrag belagt på påsen, vilket inte tillåter att dammet lägger sig på påsen under resan, vilket gör att din väska ser snygg och snygg ut. Denna typ av påse är mycket praktisk och lätt att underhålla eftersom den inte tillåter att damm samlas. Väskan finns i olika mönster och mönster, och du kan välja en efter val och komfort.

7. Fantastisk orange och blå bagageväska för tonåringar.

Fantastisk orange och blå bagageväska för tonåringar

Här kommer en perfekt väska för tonåringar eftersom de älskar att bära en väska som ser fantastisk ut och ger dem ett coolt utseende när de bärs. Så denna typ av apelsin med blå fläckar i kanterna ger ett smart utseende när den bärs.

8. Paris väskor i stor storlek:

Paris City Bagage Väskor i Stor Storlek

Väskan har Paris -staden tryckt på toppen, vilket ger väskan ett exklusivt utseende. Väskorna finns i olika färger och storlekar, och du kan handplocka den enligt dina reseplaner. Väskan har ett rullhjul med ett bekvämt handtag för att dra i väskan.

9. Rainbow Bagage Bag with Wheels:

Rainbow bagageväska med hjul

Vissa tjejer gillar att äga en färgglad bagageväska, så vad kan vara mer färgstarkt än en regnbåge? Den finns i olika storlekar och former, och du kan välja den efter dina behov. Väskan är liten i storlek och är effekten om du planerar för en liten resa. Dessa väskor ser enkla ut men verkar eleganta när de bärs till någonstans för att du ska se modern och snygg ut.

10. Bagageväska för hård yta:

Bagageväska med hård yta

Dessa typer av bagage väskor är idealiska om du reser på en lång resa. Påsarna är ganska hållbara eftersom de tål vatten, riv- och nötningsbeständiga sådana, till skillnad från påsarna i mjukt material. Dessa väskor är mycket lätta att hantera och bära eftersom de har ett hjul i botten. Väskan har gott om plats för förvaring av artiklar och tillhörigheter som krävs för att resa.

11. Rosa bagageväskor för tjejer:

Rosa bagageväskor för tjejer

Nu föredrar dagens unga tjejer att ha en annan typ av bagageväska när de reser. Dessa typer av rosa bagage väskor är idealiska för dem eftersom det ser attraktivt och mycket tilltalande för ögonen. På väskan är snygga tryck präglade, och påsarna finns också i många olika färger.

12. Bagageväska i rent läder:

Väska i rent läder

Väskor i läder är mycket vanligt förekommande och mycket efterfrågade eftersom de lätt kan hanteras och inte kräver något underhåll. Läderväskan ser elegant och kunglig ut och väskan har en snygg och smidig look runt om. Den metalliska spärren i mitten ger väskan ett sensationellt utseende. Väskan har tillräckligt med plats för förvaring och är ett bra val för dig att bära väskan om du planerar en resa.

13. Lätta resväskor:

Lätta resväskor

Denna väska är tillverkad av mycket lätt material och kallas en lättvägd bagageväska och är vanligtvis gjord av polyestermaterial. Väskan har tillräckligt med utrymme inuti för förvaring av bagage och en liten ficka överst. Den har smarta justerbara handtag och hjul, vilket gör det lättare att bära väskan från ett ställe till ett annat.

14. Bagageväska för pappershjul:

Paddy Wheel Bagage Bag

Denna typ av väskor är liten i storlek men är mycket bekväm att bära. Väskan är vadderad från alla hörn, vilket skyddar artiklarna. Väskan har ett litet fack där du också kan ha din bärbara dator. Väskorna finns i olika storlekar och färger, och du kan välja en enligt ditt val.

15. Weekend Strips Small Bagage Bag:

Weekend Strips Small Bagage Bag

Vissa kvinnor eller tjejer måste resa för en kort weekendresa för affärsändamål eller en fritidsresa. Då är denna tunna färgglada remsor bagage väska perfekt för dem. Väskan har tillräckligt med fack för förvaring och har ett långt expanderbart handtag för att dra i väskan.

16. Tryckta bagageväskor för unga tjejer:

Tryckta bagageväskor för unga tjejer

Som unga tjejer föredrar påsar som är olika och snygga att titta på och får dem att se exklusiva ut från andra. Så den här typen av hjärtformade bagageväskor med digitaltryck är perfekt för dem. Väskan ser väldigt imponerande ut när den bärs och har snygga silverhandtag för att dra i väskan.

17. Ovala bagageväskor av hög kvalitet i läder:

Ovala bagageväskor av hög kvalitet i läder

Väskan har flera fack och är utformad i en oval form. Väskan är tillverkad av högkvalitativt konstläder och ser väldigt trendigt ut när den bärs. Den har sidfickor även där du kan behålla mobilen och kan hålla vadderat rum där en bärbar dator. Bagageväskan har högkvalitativa rullande hjul och ett trendigt handtag för att dra i väskan.

18. Bästa handbagage:

Bästa handväskor

Som namnet beskriver bärs denna bagageväska för händer. De är små till sin natur och tillverkade av mycket lätta material. Väskan har flera skåp så att du kan behålla dina artiklar och har starka dragkedjor runt för sammanlänkande ändamål. Den har starka vadderade handtag så att den enkelt kan bäras utan att skada händerna.

19. Väskor för barn:

Väskor för barn

Barn älskar att bära bagageväskan, som återspeglar bilden av deras favoritleksak, det är hello kitty. Dessa barnväskor är utformade med lätt material och har kompressionsremmar i huvudfacket för säkerhet. Väskorna finns i olika former och storlekar, och barnen kan välja den enligt deras önskan, och den ser väldigt annorlunda och söt ut när den bärs av dem.

20. 16 tums bred bagageväska:

16 tums bred bagageväska

Väskan är 16 tum stor, och till skillnad från den vanliga bagageväskan är den utformad bredare i formen. Väskan har möjlighet att expandera när det behövs. Den har namnetiketten och ser därför till att väskan inte blandas med andra väskor medan du reser. Väskan ser väldigt trendig och smart ut och har släta hjul och ett brett handtag, vilket gör det lättare att bära väskan.

21. Lätt att bära små bagage väskor:

Lätt att bära små bagage väskor

Denna typ av bagage väskor är mycket praktiska att bära och är perfekta för att resa under några få dagar. Väskan har ett säkerhetsband så att sakerna i väskan är intakta och inte rör sig medan du är på språng. Den har handtag och roterande hjul i botten, vilket gör det lättare att bära.

22. Expanderbara bagageväskor för långa resor:

Expanderbara bagageväskor för långa resor

Som namnet antyder kan väskan expanderas efter dina behov och krav; du kan justera väskans storlek efter dina behov. Väskan har tillräckligt med breda fack med fickor framtill för förvaring. Färgkombinationen brunt och svart får väskan att se fantastisk ut när den bärs under resan.

23. Märkesväskor för flickor:

Märkesväskor för tjejer

Vissa tjejer är varumärkesmedvetna och älskar att ha sina väskor även för att vara märkta. Så denna typ av märkesbagage är perfekt för dem eftersom många stora märken tillverkar handväskor för tjejer eller kvinnor. Märkesbagageväskor ser väldigt tilltalande ut för användaren eftersom användaren håller hög kvalitet och bagageväskornas design och form är häpnadsväckande och lämnar andra mållösa. Det får dig att se fantastisk och annorlunda ut i mängden.

24. Bagageväska med söt Cheetah -tryck:

Söt resväska med Cheetah -tryck

Här kommer en mycket snygg och trendig väska. Väskan har tryck av en gepard och ser underbar ut när den bärs. Väskan har snygga och släta hjul och har utdragbara handtag på toppen, så att du kan dra bagaget i upprätt läge. Bagaget blir lättare att bära och dra vart du än går. Dessa väskor finns i olika storlekar och former, och du kan välja en enligt dina användnings- och reseplaner.

25. Rosa Patchwork Bagage Väska:

Rosa Patchwork Bagage Väska

Här kommer en mycket snygg och smart snygg väska. Väskan har en lappdesign över hela väskan, och färgkombinationen ser fantastisk ut. Den har en stark dragkedja för förregling, och de små hängningarna vid kanten av väskan gör att väskan ser snygg och modern ut. Väskan har två hjul och starka handtag fästa, vilket hjälper till att dra väskan lätt.

Planerar för en resa, hämta sedan en bagage väska enligt din resa så att du inte får krångel under resan. En bagageväska måste vara en som passar din resa och kan enkelt bäras vart du vill utan att vara rädd för att något ska gå snett. Bagagepåsar finns i ett brett sortiment och varianter, och du bör handplocka den som passar dina behov, hållbar och ha alla funktioner du behöver i din väska.