Vagnpåsar är påsarna som har hjul mot slutet som används för att bära tunga saker medan du är på språng. Vagnen har två fasta hjul i ena änden med handtaget på motsatt sida för vertikal rörelse. Vagnväskan är den som är lätt att bära och underhålla. Väskan är perfekt utformad och har enormt utrymme för artiklarna att förvaras under resan. Väskorna är lätta och lätt att skilja från andra väskor genom färg eller design.

Bästa modeller för bagagevagnar för resor

Olika typer av vagnväskor med hjul:

Det finns olika typer av vagnar och du kan välja väskan som passar dina behov och krav. Låt oss titta på de 25 bästa resväskedesignerna i alla storlekar med bilder för män och kvinnor.

1. Eiffeltorns bagagevagnar för män:

Eiffeltorns bagagevagnar för män

KÖP NU

Vagnväskan ser väldigt smart och snygg ut när den bärs. Väskan har bilden av det stora Eiffeltornet i kombinationen av svart och vitt vilket gör att det ser väldigt fantastiskt ut. Vagnväskan har 360 grader roterande fyra hjul och det justerbara handtaget för att dra i väskan. Väskan ser väldigt smart ut när den bärs.

2. Vintage Floral Trolley Väskor för resor:

Vintage blommiga vagnväskor för resor

Som namnet antyder är detta en vagnstyp av vagnväskor som används av kvinnor eftersom väskan har vackra blommotryck överallt. Denna typ av resväska kan användas för övernattnings- eller helgresor med plats för förvaring av artikeln med dragkedja upptill. Väskan har utdragbara handtag på toppen så att du kan dra bagaget i upprätt läge. Bagaget blir lättare att bära och dra vart du än går.

3. Tote Trolley Bag:

Tote Trolley Bag

Totes är en liten bagageväska med hjul i botten och utdragbara handtag för att dra i väskan. Eftersom väskan är liten i storlek är den lättare att bära. Tote -vagnen är lätt i vikt och har ett avslappnat utseende. Vissa tote -vagnar har till och med fack för en bärbar dator som är vadderade för att säkerställa extra skydd av den bärbara datorn. Dessa väskor gör att personen ser smart ut när den bärs.

4. Vagnhandväskor med hjul:

Vagn Handväskor med hjul

Nu en dag föredrar vissa kvinnor handväskor med vagnar eftersom det blir lättare att dra och skjuta åt vilket håll du vill utan att utöva något tryck på händerna. Dessa typer av vagnhandväskor är mycket bekväma att bära när du är på resande fot. Handväskan har tillräckligt med plats för förvaring och har en stark klunk för sammanlåsning. Väskan har en smart kedja istället för handtag och utdragbar vagn för dragändamål.

5. Shoppingvagnar:

Shoppingvagnar

Shoppingvagnspåsarna blir populära eftersom det hjälper dig att göra shopping enklare. Väskan är gjord av duk och har stora hjul i slutet vilket gör det lättare att dra. Väskan har stora och slutna fickor, skåp så att du kan behålla artikeln medan du handlar. Den har flätade handtag som ger bra grepp när du handlar.

6. Äggformad vagn för barn:

Äggformad vagn för barn

KÖP NU

Söt liten äggformad vagnväska för små barn. Denna väska är speciellt tillverkad av extremt lätt material och väskan har bra inre utrymme där barnen kan packa sin artikel för att resa. För att lägga till har den släta hjul och ett justerbart handtag, vilket gör den lätt att bära och på barnen är favoritbilden i seriefiguren laminerad så att den ser mer lukrativ och snygg ut.

7. Designer Small Duffle Trolley Bags:

Designer Small Duffle Trolley Bags

Denna typ av vagnar är mycket praktiska att bära och mycket rymliga. Även om det verkar vara litet har det flera skåp för förvaring. Väskan har flera fickor och till och med en bagagelapp betyder att du inte behöver oroa dig för att tappa väskan när du reser. Den har justerbara handtag och rullfodral på botten vilket gör det lättare att bära vart du än går.

8. Blommotryckvagn för tjejer:

Blommotryckvagn för tjejer

Eftersom unga tjejer är väldigt förtjusta i blommor letar de ibland efter en väska som återspeglar deras stil. Den här typen av blommigtryckta vagnväskor är den perfekta väskan för dem att bära när de reser. Väskan har tillräckligt med platsutrymme och färgkombinationerna av blå, vita remsor och med röda blommor förbättrar väskans utseende. IT har bekväma släta hjul och handtag för att skjuta påsen.

9. Dammsäker vagn:

Dammsäker vagn

Dammsäker vagnpåse innebär att påsen har ett plastöverdrag belagt på påsen som inte tillåter att damm lägger sig på påsen under resan, vilket gör att din väska ser snygg och snygg ut. Denna typ av påse är mycket praktisk och lätt att underhålla eftersom den inte tillåter att damm samlas. Väskan finns i olika utföranden och mönster och du kan välja den efter val och komfort.

10. 360 graders roterande hjulvagn:

360 graders roterande hjulvagn

Dessa typer av väskor ser mycket imponerande ut när de bärs. Väskan är liten i storlek men har tillräckligt med plats för förvaring av dina förnödenheter när du reser. Väskan är mycket lätt att bära och hantera eftersom den har hjulen som roterar 360 grader, så att du kan flytta eller vrida väskan i vilken vinkel du vill. Därmed kan väskan skjutas eller dras i valfri man-oeuvre du önskar.

11. Söta djurvagnar:

Söta djurvagnar

Denna typ av vagnväska är perfekt för unga tjejer eftersom de alltid vill bära en väska ser attraktiv ut och får dem att se annorlunda ut i mängden. Väskan har formen av ett sött djur och är tillverkat av mjukt material. De små hornen är gjorda av färgglada ringar vilket ger ett imponerande utseende när de bärs.

12. Lädervagnväska:

Vagn i lädervagn

Denna typ av lädervagn är perfekt för alla att bära. Väskan tillräckligt med utrymme för förvaring av artiklar och små fickor utanför så att du kan behålla små föremål. Väskan har ett starkt handtag som underlättar att bära i händerna och till och med smart vagn för att flytta väskan. Väskan är tillverkad av fin läderkvalitet vilket ger ett imponerande utseende när den bärs.

13. Trolley Duffle Bag:

Trolley Duffle Bag

En duffle bag är en fatformad väska och brukar föredras av människor som reser nonchalant. Påsen har små kammare inuti för att du ska kunna förvara den artikel som krävs för att resa. Denna typ av väskor finns i olika mönster och färger och du kan välja den enligt ditt val och krav. Väskan har ett starkt handtag och hjul vilket gör det lättare att bära väskan.

14. Flerfärgad vagn för tjejer:

Flerfärgad vagn för tjejer

Vissa tjejer är förtjusta i färg och vill att allt ska vara färgstarkt och ljust, även deras vagnpåsar. Dessa typer av färgglada vagnpåsar är idealiska eftersom det passar deras smak och personlighet. Vagnväskan har hjul och kan bäras bekvämt till vilken plats du än reser och ett smart silverjusterbart handtag som gör det lättare att dra i väskan. Väskan är stor i storlek och har en dragkedja för att skydda sakerna. Det är en perfekt resväska om du planerar att resa under en längre tid.

15. Designer Trolley Bag:

Designer Trolley Bag

Dessa typer av vagnar ser väldigt imponerande ut när de bärs. Väskan har olika kammare för förvaring av artiklar inuti och en stark kedja för låsande ändamål. Väskan har ett smart silverhandtag som gör det lättare att dra väskor. Det har rullande hjul fästa detta hjälper väskan att röra sig smidigt när den trycks. Väskan har en smart guldcheckad design över hela väskan vilket ger ett imponerande och extraordinärt utseende när den bärs.

16. Magenta Medium Trolley Bag:

Magenta Medium Trolley Bag

Denna typ av medelstor väska är perfekt om du planerar att resa färre dagar. Väskan har en fantastisk färgkombination av magenta och blått och kan bäras av både män och kvinnor. Den har två olika skåp för förvaring. Väskan har ett rullande hjul och ett smart elegant och silver- och svart handtag som gör det lättare att dra i väskan.

17. Mäns resväska med vagn:

Herrväska med vagn

Män föredrar de påsar som är lättare att bära och hantera med krångel. Så denna typ av vagnväska är perfekt för dem. Väskan har separata kammare framtill för förvaring och ett stort fack där du kan förvara alla dina behov när du är på språng. Väskan har ett smart rullhjul och handtag för smidig bärning av väskan.

18. Polyester vagn väska:

Polyester vagn väska

KÖP NU

Vagnen väska är liten i storlek men har tillräckligt med rum för dig att lagra. Väskan är tillverkad av polyestertyg. Eftersom tyget är mycket lätt i vikt gör väskan också lätt i vikt. Vagnväskan finns i olika former och mönster och du kan välja den enligt dina krav. Väskan har små hjul som är smarta att hantera vilket gör att väskan rör sig smidigt när den bärs.

19. Lättviktsvagn:

Lättviktsvagn

Denna väska är tillverkad av mycket lätt material och kallas lättvägda resväskor. Väskan har tillräckligt med utrymme inuti för förvaring och har kompressionsremmar för att hålla sakerna intakta. Den har ett justerbart enkelhandtag och roterande hjul som gör det lättare att bära väskan från en plats till en annan. Denna typ av påsar är att föredra av människor som reser med flyg eftersom väskan väger mycket mindre och hjälper då att bära mer bagage.

20. Flerskiktsvagn:

Flerskiktsvagn

Dessa typer av resväskor är mycket praktiska när du reser eftersom du justerar dem efter situationer. Väskan har tillräckligt med kammare där du kan förvara saker. Den har också ett vadderat skåp där du kan förvara din bärbara dator på ett säkert sätt. Väskan har starka dragkedjor för förregling. Väskan har rullhjul och starka trendiga handtag för att bära väskan.

21. Märkesvagn för män:

Märkesvagn för män

KÖP NU

Många män älskar och uppskattar att bara bära en märkesvagn. Nu designar många stora märken vagnar och det ser till och med stiligt ut när det bärs. Väskan har en snygg och slät finish vilket gör att den ser fantastisk och snygg ut. Väskan har rullhjul och snygga handtag för att skjuta väskan. Den har en högkvalitativ dragkedja upptill och ett djupt innerfack för förvaring.

22. Vattentät vagn:

Vattentät vagn

När du reser om vatten eller någon form av juice rinner ut i din väska, var inte orolig att din väska är säker från någon form av skada. Väskan har en liten kammare för dig att förvara saken. Färgkombinationen på väskan är fantastisk och har ett smart svart handtag för att dra i väskan.

23. Cool resväska typ vagn:

Cool resväska av vagn

KÖP NU

Denna typ av väska ser väldigt söt och trendig ut. Väskan har ett imponerande utseende och är gjord av en hård yta. Väskan har gott om plats att förvara saker och snyggt handtag och hjul för att dra i väskan.

24. 20-tums vagn:

20-tums vagn

Om du planerar två resor på helgerna för en kort resa är denna typ av 20-tums vagnväska den perfekta väskan att bära. Väskan finns i olika stilar och färger och du kan välja den enligt ditt eget val. Väskan har två framhjul och starka handtag för att dra i väskan.

25. Pure White Hard Shell Trolley Bags:

Renvita, hårda skalvagnar

Allt i vitt ser imponerande och elegant ut när det bärs. Väskan har ett hårt skal men är ganska lätt i vikt när den bärs. Väskan är av väsktyp och har fyra snurrhjul och smarta, eleganta svarta handtag för att dra i väskan. Det ger en kvinna att se väldigt annorlunda och snygg ut när hon bär denna väska.

Vagnar har blivit mycket vanliga nuförtiden eftersom det gör din resa enklare och smidigare. Om dina väskor blir tunga behöver du inte oroa dig för att hjulen och handtaget som är fäst gör det bekvämt för dig att bära väskan. Vagnen finns i olika storlekar och former, så ta en och visa din stil och ditt utseende.