Tumipåsar har fått namnet en peruansk ceremoniell kniv som användes för skarvning. Företaget är baserat i New Jersey och är en av de ledande tillverkarna av väskor och resväskor. Företaget har outlet och butiker över hela världen och dess väskor finns också i ledande köpcentra. Förutom väskor har Tumi också specialiserat sig på tillbehör som pennor, bälten och elektronisk utrustning. Tumi-väskor är designade av ballistisk nylon, läder och många andra högkvalitativa produkter. Väskan är fantastisk att se ut och att använda till och med.

Resor och affärs -Tumi -väskor i olika modeller

Olika typer av Tumi -väskor i Indien 2018:

Låt oss ta en titt på de 9 bästa designerna på Tumi Bags för kontor, resor och hushållsbruk.

1. Tumi Cool Duffle Bags för tonåringar:

Tumi Cool Duffle Bags för tonåringar

Duffle påsar är i allmänhet cylindriska i form och tillverkade av duk. Den har dragsko för att stänga väskan. Tumi -väskan verkar vara väldigt snygg eftersom den har framfickor och ett stort fack för förvaring. Ovanför strängen har den klaffsäkerhet och breda remmar för att bära väskan. Väskan är en cool snygg väska college-goers.

2. Tumi kameraväskor:

Tumi kameraväskor

Vissa människor gillar fotografering och föredrar att ha separata kameraväskor. Tumi har designat en perfekt kameraväska för sådana människor med tanke på alla funktioner i en kamera och dess andra tillbehör. Väskorna är vadderade överallt för att ge säkerhet åt kameran och det är mycket praktiskt och lätt att använda.

3. Tumi resväskor för tjejer:

Tumi resväskor för tjejer

När du reser behöver du en bekväm reseväska, så Tumi har tygväskor för dig. Väskan har en slät finish och är ganska stor i storlek så att du kan bära det väsentliga medan du är på språng. Väskan har små remmar så att den bekvämt kan hängas på axlarna.

4. Tumi gymväska:

Tumi gymväska

För att hålla dig i form och bra måste du besöka ett gym, därför har Tumi designat en perfekt och hållbar väska för gymälskare. Väskan har separata fack för förvaring och bekväma handtag för att enkelt bära väskan. Den har en liten framficka med dragkedja för att hålla din mobil medan du tränar.

5. Tumi Cross Body Bag:

Tumi Cross Body Väska

Tumi designar en mycket snygg och snygg crossbody -väska. De metalliska tillbehören som används i väskan förbättrar utseendet på väskan och har släta långa remmar så hängda på axlarna vilket ger en bländande look till personen.

6. Tumi Slim Laptop -väska:

Tumi Slim Laptopväska

Som nu har den bärbara datorn blivit en nödvändighet tumi bärbara väskor är mycket genomförbara och flexibla att använda. Väskan har flera vadderade fickor på utsidan och insidan för att hålla den bärbara datorn säkert. Väskan har handtag samt remmar för bärbar dator.

7. Snygg Tumi -väska för kvinnor:

Snygg Tumi -väska för kvinnor

Här kommer en snygg och prickig väska designad av Tumi speciellt för kvinnor. Den har knivformad förregling för stängning, vilket förbättrar utseendet på väskan. Väskans stora framfickor samt ett stort skåp för förvaring av det personliga föremålet. Väskan ger dig en minimalistisk look när den bärs till valfri plats.

8. Tumi väskor för män:

Tumi väskor för män

Väskan har flera små fickor utanför för förvaring och ett stort fack på baksidan. De snygga fickorna och mönstret fram gör att väskan ser annorlunda ut än andra och snygg när den bärs av män. Väskorna finns i många färger och former, vilket ger mäns enorma val att välja en snygg för dem.

9. Tumi Bagage Väska:

Tumi Bagage Väska

Tumi bagageväskor är mycket praktiska och bekväma att använda eftersom man tänker på funktionaliteten. Väskan har rotationshjul och ett justerbart handtag för att dra i väskan. Väskorna finns i många olika storlekar och storlekar och du kan välja den enligt ditt val.

Tumi -väskor är mycket praktiska och fantastiska att se ut och till och med att användas som tillverkare av väskan med tanke på väskans funktionalitet vid designen. Väskan är trendig att titta på och Tumi har en stor samling och olika väskor. Du kan få vilken typ eller kategori av väskor du behöver i Tumi. Väskan är hållbar och har stark stängning och kan hållas i ett antal år.