Kipling, ett modemärke som har sin enastående kollektion i bäst designade handväskor, ryggsäckar, bagage, plånböcker, plånböcker, väskor, resetillbehör, skolväskor, modeväskor och mer. De fantastiska kollektionerna som introducerats av varumärket Kipling är tillgängliga sedan 1987 och är en del av VF Corporation sedan 2004. Grundat 1987 i Antwerpen, är Belgien ett världsberömt märke idag.

Kipling känns igen med det skrynkliga nylontyget och dragkedjan med en söt apa som har hängt och har blivit ett hett favoritmärke i väskor. Apen som hänger med alla Kipling -påsar är naturligtvis märkesymbolen, den kommer från det berömda verket i Rudy Kiplings ”djungelboken”. Även det finns inte bara en apa men inte mindre än 425 apor alla uppkallade efter den anställde från hela världen.

Kipling väskor

Olika typer av Kipling -väskor i Indien:

Här presenterar vi 9 vackraste Kipling -väskor tillsammans med bilder i olika modeller och storlekar.

1. Fashion Kipling Bag:

Mode Kipling väska

En trendig ensidig shoppingväska är ett måste för alla damer. Kipling mode shoppingväska i färger ser bedårande ut när du är ute efter köp. Sidohängande axel Kipling väskor är en som definitivt borde finnas i garderoben.

2. Tillbaka till skolan Kipling Bag:

Tillbaka till skolan Kipling Bag

Kipling väskor har en mycket bra variation i tillbaka till skolväskor; den tecknade strukturen ser fantastisk ut med tjejer och skolbarn. Variationen som finns i Kipling -väskor tillbaka till skolan ser bedårande ut med apa -dragkedjorna.

3. Flera Kipling midjeväskor:

Flera Kipling midjeväskor

Flera fickor Kipling -väskor är väldigt efterfrågade för dem som ska jobba. Rutinmässiga tillbehör sitter perfekt i fickorna i Kipling med flera fickor. Roliga kärleksfulla arbetande män och kvinnor kommer säkert att ha en rolig apkedja med dragkedja för att ha en nypa roligt i det vanliga arbetslivet.

4. Kipling handväskor för tjejer:

Kipling handväskor för tjejer

Kipling handväskor med en mängd olika färger och mönster med attraktiva remmar och fickor ser väldigt trendiga ut på arbetande människor. Klassisk grå handväska med en rutinmässig livsstil ger en touch av rikhet och attraktivitet.

5. Short Way Travel Kipling Bag:

Short Way Travel Kipling Bag

Kipling -väskor med korta resor har unika egenskaper. De enkla handtagen, dragkedjorna och de olika stora fickorna är enkla att packa och rymliga för en kort rundtur på ett snyggt sätt. Vanligtvis kan resor med extra bagage lösas och enkelt lagras i Kipling -väskor gör turen avkopplande.

6. Utomhusresor Kipling Väskor:

Outdoor Travel Kipling Väskor

Kipling resväskor har också en stor mängd sorter i design och specialiteter. Bärväskor, bagageväskor med resande hjul går lätt när du reser länge. Små handväskor med enkla handtag ser också snygga och attraktiva ut.

7. Läder Kipling väska:

Läder Kipling väska

Kipling läderväskor för kvinnor har utmärkta funktioner och mönster. Ett litet praktiskt plånboksmaterial med dragkedja med signaturen apa hängande ger en märkesbild.

8. Kipling gymväska:

Kipling gymväska

Kipling gympåsar med attraktivt skrynkligt material och fickor med dragkedja har speciella fickor för alla tillbehör som behövs i gymmet. Träningsväskor för kvinnor och gymnastikväskor för män har olika funktioner efter behov.

9. Ny Kipling babyväska:

Ny Kipling babyväska

Med förändrade krav och gillar hos människor över hela världen har designen på nya Kipling -väskor vackra färger och snygga mönster som gör att handväskorna ser mer fantastiska ut.

Kiplingväskor har olika funktioner även med skolväskor och resväskor. Väskarnas vackra utsida är attraktiv och iögonfallande och lämnar en signatureffekt. Flera designerfickor hjälper också till i förvaringsanläggningen. Olika material som används vid tillverkningen ger också ett fantastiskt utseende och hållbarhet. Det skrynkliga nylontyget och dragkedjan apa nyckelring har sitt unika utseende.

Inte bara handväskorna utan även ryggsäcken, väskor, plånböcker och ryggsäckar har en tydlig inverkan på tittarna. Ryggsäckarna av hög kvalitet är kända för äventyrliga turer.