Väskor är allestädes närvarande idag för många människor när de reser. Canvas Bags hjälper ekosystemet genom att undvika plastpåsar. Canvas är gjord av bomull och linne. Olika typer av väskor är lätt tillgängliga i olika standardmärken såväl som lokala dessa dagar. Stora utbud i variation finns för dessa väskor. Garderoben kan fyllas med de påsarna med en annan stil för ett nytt utseende.

Stora och små storlekar på kanvasväskor och dess användningsområden

Olika typer av canvasväskor med bilder:

Nedan listade är de få bland de många dukväskorna.

1. Shoppingväska:

Shoppingkasse

Denna shoppingväska kan vara en optimal del av rutinen. Fördelaktigt för shopping eftersom det kan undvika ett antal påsar. Kan bäras som en canvasväska. Lätt att bära i mängden till marknadsplatsen, bageriet eller köpcentret. Olika andra tryckta påsar som förmedlar det sociala budskapet är också värda att köpa av detta material. Kan hållas till hands för snabb upphämtning.

2. Ryggsäckar:

Ryggsäckar

Sportväska för sportperson lätt viktad för sportgrejer och en ryggsäck i canvas för alla studenter, anställda som kan låta dig bära din värld med dig vart du än går med dig. Även en dagsturresa kan köpas i den. Vattentät så inga bekymmer vid regniga dagar. Stängs med dragkedja och därmed skyddade och säkra saker.

3. Canvas Sling Handväska:

Canvas Sling Handväska

Denna voguish -väska är idealisk för ungdomstjejer för högskolefestfilm eller middag. Ockupation bär bara mina saker. Sling väska som kan undvika kampen även i Punjabi kostym för tjejer. Kan bära fler saker som lätt kan bäras i händerna. Stängs med ett snäppfäste

4. Broderpåse:

Broderi väska

Denna broderi väska kan bäras längs en etnisk klänning som lyfter fram bland de hundra i mängden. Den har ett vackert trådarbete som förstärker konstnären i denna lilla väska som kan vara graciös för alla traditionella tillfällen.

5. Tygväskor i canvas:

Tygväskor i canvas

Denna stammtryckta canvasväska speglar stammens kultur i landet. En vacker tribal tryckt väska som har ett fack som kan användas med de viktigaste sakerna för arbetsplatser och hangouts och kan bäras av alla åldersgrupper underbara damer.

6. Canvasväskor för livsmedel:

Kanvasväskor för livsmedel

Väskan är perfekt för matinköp. Frukt grönsaker mejeriprodukter kan bekvämt bäras i den. Gammal grupp till medelåldersgrupp kan alla använda den här väskan medan du handlar mat som stöder ekosystemet genom att undvika plastpåsar medan du handlar.

7. Canvas Messenger -väska:

Canvas Messenger -väska

Denna canvas axelväska är tillfredsställande för de män som undviker att lyfta enorma ryggsäckar. En liten flaska och nödvändiga identitetssäkra mobiltelefoner kan drivas i den. Mest fördelaktigt för de män som reser på cyklar enorma avstånd.

8. Strandväska:

Strandväska

Denna duk strandväska är enkel anständig tryckt som kan bäras till stranden som rymmer stranden makeup kit beach ware för underbara damer. Kan prova sina flera tillgängliga färger och stil värda priset. Enkelt men anständigt.

9. Canvas presentpåse:

Canvas presentpåse

Dessa små dukväskor är en av de små canvas -kollektionerna. Felfri för smycken som presenterar nyfödda barn, mynt- och skalinsamling, klockor. Kan enkelt flyttas var som helst och kan förvaras i en tote, shopping eller ryggsäck.

Dessa dukväskor är lätta att få online eller i butiker. Syning hemma för dessa väskor kan också provas. För att ändra rutin kan du blanda runt med dessa påsar med hjälp av en unik för dem som gillar att experimentera med utseendet. Tunga handväskor kan också utvecklas i bröllopspresenter till brudparets födelsedagspresenter samt små presentpåsar i returgåvor.