Ända sedan medvetenheten om hur förorenad vår miljö har blivit väljer människor mer miljövänliga väskor som jute, duk, papper och tyg. Tygpåsen är det bästa av alternativen. Tygpåsen kallas också “väska för livet”. De är ljusa, fräscha och ljusa. Med sitt namn är den gjord av tyg. Du kan göra den själv genom att sy den. Många av butikerna ger sina produkter i den.

Trendiga indiska tygväskor i olika utföranden

Senaste miljövänliga bärväskor med hjälp av trasa:

Här tillhandahåller vi 9 bästa indiska tygpåsar med bilder och gör din egen snygga nya väska för handmålning, bindning eller brodering. Lägg färg till ditt liv med dessa vackra tygpåsar.

1. Färgglada Tie Dye Cloth Bag:

Färgglad Tie Dye Cloth Bag

Lägg ett nytt snurr på din vanliga tygpåse genom att binda den. Det är en mycket gammal teknik. Mönster erhålls genom vridning, veckning och sönderfallande tyg. De är väldigt färgglada och ljusa. Det är perfekt för en strandutflykt.

2. Handmålad tygväska:

Handmålad tygväska

En handmålad tygpåse är målad för hand. De flesta av dem är anpassade. De är väldigt speciella på grund av dess unika karaktär. Det kommer att få all uppmärksamhet.

3. Broderade tyghandväskor:

Broderade handväskor

Broderad tygpåse har broderi på sig. Den har en spegel och pärlor. Det ger en fräsch touch till dina kvällskläder. Du kan använda den för daglig användning.

4. Tygväskor för kvinnor:

Tygväskor för kvinnor

Tote Cloth Bag är en kort dubbelhanterad tygpåse. den har öppnats på toppen som öppnas i huvudfacket. Det är mycket hungersnöd. Du kan använda den med en flirtig aftonklänning eller med din bekväma denim. Det är en felfri stil.

5. Hobo tygväskor för tjejer:

Hobo tygväskor för tjejer

En hobotygsväska är en stor axelväska, med en mjuk kropp som bildar en kurva mellan två ändremmar. Den finns i många färger och detaljer. Det är bekvämt och snyggt. Det är en enkel och sofistikerad stil. Du kan bära den till jobbet eller en helg.

6. Messenger -tygväskor för tonåringar:

Messenger -tygväskor för tonåringar

En väska för budbärare är också en bärsäck eller en väska med en rem. Det användes av budmän, därav namnet. Det används nu av studenter och människor som är på språng. Det är ibland tillräckligt stort för att bära en bärbar dator. Det kan också användas för arbete.

7. överdimensionerad tygväska:

Överdimensionerad tygväska

Överdimensionerade väskor är den nya trendstilen. De är gjorda av många material; trasan är en av favoriterna. De är stora och mycket rymliga. Det är väldigt snyggt och utåtriktat. Normalt har de dubbar och diamanter. De kan också vara mycket glamorösa.

8. Back-Pack Tygväska:

Back-Pack Tygväska

Ryggsäckar är vanligtvis två axelväskor som bärs av studenter mest. De är mestadels gjorda av syntetiska material, men på grund av miljömedvetenhet har tyget varit favorit bland många. De är trendiga och färgglada. Den finns i alla former, färger och tryck. Många kvinnor föredrar det för långa resor, särskilt unga ensamstående mödrar.

9. Duffle Cloth Bag för resbagage:

Duffle Cloth Bag för resbagage

En duffle tygpåse är en unisexpåse. Den har två remmar som normalt går ner för att ge extra styrka. Det är normalt ljust och färgstarkt. De är en ganska trend hos män. De används speciellt för gym och resor.

Om din miljöpartist eller inte är tygpåse den nya kommande stilen. Du kan göra det själv eller köpa det från en butik. Vår indiska mamma brukade göra det av våra gamla t-shirts och klänningar. Det är därför de är återanvändbara. Detta är den nya miljövänliga produkten i stan och jag är säker på att alla kommer att älska den.