Påsarna sägs till den djupa cylindriska väskan av tyg, tyg, duk, läder med dragkedjestängning upptill. Duffelväskor är mycket rymliga och används ofta för att bära sportutrustning eller annat bagage av människor som reser utomhus. Dessa väskor bärdes ursprungligen av militärannonser eller sjömän också eftersom det var mycket bekvämt att bära väskan. En väska är mycket populär bland män som alltid är på resande fot eller behöver resa på grund av sitt arbetsmönster.

Små och stora duffelväskor för män i läder och duk:

Låt oss ta en titt på de 9 senaste designerna på väskor för herrar:

1. Resebrunt läderväska för män:

Travel Brown Leather Duffle Bag för män

Ibland planerar du att resa under en längre tid, då är den här typen av väskor lämplig vid den tidpunkten. Väskan är tillverkad i mjuka material och har djupa fickor framtill och på sidorna. Väskan har en stark dragkedja för stängning samt bälte stil stängning också. Den har starka handtag för att bära väskan och ser väldigt snygg och modern ut när den bärs.

2. Svart läder bärbar datorväska för män:

Svart läder bärbar väska för män

Här kommer en snygg och cool snygg Duffle -väska i svart färg för män. Väskan har sidfickor och djupa framfickor, vilket ger dig tillräckligt med utrymme för förvaring. Väskan har en fin läderfinish med dragkedjestängningar upptill för att skydda artiklarna. I den här väskan kan du till och med behålla din bärbara dator medan du reser.

3. Cool Designer Duffle Bag för män:

Cool Designer väska för män

Den unika färgkombinationen ljus och mörkbrun får väskan att se snygg och cool ut, vilket gör den till en perfekt väska att bära på herrkontor eller för möten. Väskan finns i många storlekar från stora till små och har bra inre utrymme och snygga yttre fickor tillgängliga för förvaring av små föremål.

4. Gympåse för män:

Gympåse för män

Nu är herrar väldigt speciella med sina gympapåsar också. Här kommer unika snygga träningsväskor. Väskan har elegant läderlapp på remmarna, och båda handtagen kan låsas med hjälp av en liten knappstängning, vilket ger en snygg look på väskan när den bärs. En perfekt och snygg träningsväska för män.

5. Liten väska för män:

Liten väska för män

Som namnet återspeglar är denna väska liten i storlek, en idealisk väska för män om du planerar en kort eller en dagars resa. Dessa väskor finns i en mängd olika färger, och du kan plocka ut den enligt ditt val, personlighet och krav på din resa och användning.

6. Canvas Duffle Väskor för män:

Canvas Duffle Väskor för män

Här kommer en fashionabel och snygg väska tillverkad på duk. Väskan är mycket lätt i vikt och har en snygg lång rem som kan hänga på ena axeln. Väskan har ett vackert och coolt utseende, vilket ger en smart look när den bärs.

7. Lion -präglad duffel axelväska:

Lion -präglad duffel axelväska

Påsen har lejonets framsida tryckt på påsen, vilket gör att den ser exklusiv ut. Denna väska har djupa sidofickor med ett långt band så att den enkelt kan bäras på axlarna, vilket gör dina händer fria. Dessa typer av väskutseende är väldigt snygga och lätta att bära också.

8. Bucket Style Duffle Bags för män:

Bucket Style Duffle Bags för män

Som namnet visar är den här väskan skräddarsydd i form av en hink med dragsko i toppen för stängning. Den har snygga handtag för att enkelt bära på ryggen och få dig att se snygg och smart ut också.

9. Svart Capsule Vintage Duffle Bag för män:

Svart Capsule Vintage Duffle Bag för män

Som namnet antyder är detta en vintage läderväska i en kapsel som vanligtvis används av män. Lädret som används i denna väska är av hög kvalitet och har en fantastisk glans över hela väskan. Denna typ av väska kan användas för små övernattnings- eller helgresor eftersom det är två skåp för förvaring av artikeln med dragkedja upptill. Den har en lång läderrem som kan bäras på axeln.

Väskorna är en väska som kan bäras till alla tillfällen som från dagliga gym till veckolånga semester också. Väskorna är perfekt utformade och har enormt utrymme för artiklarna att förvaras under resan. De är lätta i vikt och lätt att skilja från andra väskor genom färg eller design. Nu får du massor av olika typer av väskor med stor variation i färger, storlekar och mönster och till och med för ett förvaringsområde, så att du kan välja den enligt ditt val och behov, vilket leder till en problemfri och cool resa.