Tidigare skulle en herrgarderob bestå av skjortor, t-shirts, byxor, byxor, jeans, skor, sneakers, kepsar, bälten och kavajer. Väskan har nu blivit en väsentlig del av den. De flesta av männen kämpar för att hitta rätt väska för dem. Läder är den mest mångsidiga duken, särskilt när det gäller allroundväskor.

Bästa läderväskor för män för resor och kontor

Läderväskor för män i olika typer och stilar:

Här är några stilar av läderväskor för män för företag och högskola.

1. Plånböcker läderväska:

Plånböcker Läderväska

Det är ingen tvekan om att plånböcker av läder är de smartaste. De passar perfekt i bakfickan. Du kan behålla din växel, pengar, kredit- och betalkort. De är gjorda i många typer. Var och en använder den.

2. Ryggsäckar Läderväska:

Ryggsäckar Läderväska

Ryggsäckar är två axelväskor. De är gjorda av duk, läder eller syntetmaterial. Men om jag blir tillfrågad är en läderryggsäck det smartaste valet. De är rymliga och starka. Lädermaterial ger också ett elegant och moderiktigt utseende.

3. Portföljer Läderväskor för män:

Portföljer Läderväskor för män

En läderportfölj är den mest använda väskan av män. Den finns i mestadels svart och brun. Numera experimenterar designers med färg och textur. De har en unik låskod för säkerhetsändamål. Således hjälper du dig att bära viktiga saker.

4. Messenger Pure Leather Bag:

Messenger Pure Leather Bag

Kurirmän använde budväska i läder för att leverera paketen. Nu är det en vanlig trend. Det används av studenter mest eftersom böcker passar lätt. De får olika tryck och texturer. De har många fack med extra blixtlås. Du kan använda den som tvärkroppsslingor.

5. Duffle Leather Väskor för resor:

Duffle läderväskor för resor

En duffle -läderväska har korta handtag. Det råder ingen tvekan om att det är en standardväska. Den kan användas i din dagliga aktiva rutin, vare sig det är ditt gym eller utflykter. Du kan till och med ta den med dig på en weekendresa.

6. Herrväska i läderväska:

Herrväska i skinn

Detta är den mest svältpåsen på listan. Men om du frågar mig är det det bästa eftersom det kan bära många saker som bärbara datorer, tidskrifter, kameror, anteckningsblock och till och med en extra skjorta. Det är som en stor ficka som passar allt. Om du vill spela denna stil säkert, välj långa handtag, som kan hjälpa dig att bära den på axeln.

7. Handväska i Folio -läder:

Folio Läder Handväska

Folio läderväskan är en handhållen väska av mapptyp. Det är smart och diskret. Det visar fallets smarthet och hjälper dig att skildra ett seriöst men stilfullt affärsutseende. Du kan använda den för att bära viktiga dokument och allt som är smalt, som i-pad. Det är mer som en påse, som säger att du är här för seriösa affärer.

8. Läderväska med dragkedja:

Holdalls läderväska

En läderväska är inget annat än en kort eller mindre väska. Lädret lägger till sofistikering i denna stil. Du kan använda den för gymmet eller en kort resa. De är mycket rymliga. Jag föreslår att du inte gör det för mycket. Om du lägger till vikt, se till att ha vadderade axlar för enkelhet.

9. Läderväskor för män:

Laptopväskor i läder för män

En bärbar läderväska är för bärbar dator. De är smarta och väldigt snygga. Normalt finns de i olika stilar och en rad olika färger. Men om du ska använda den för formella möten, välj sedan format svart med snygga handtag.

När man tittar på trenderna nuförtiden har män ökat väskindustrin till de fem bästa positionerna. Du kan välja vilken läderväska som helst och se enkelt ut. Kom bara ihåg, det är hur vi bär det och inte hur det ser ut.