En behagelig pute er viktig for at vi skal sove. Hvis søvnstillingen din ikke er riktig, kan du få nakkesmerter og andre problemer. Så det er viktig å velge en skikkelig pute for å sove. Det finnes mange typer puter. Velge gode dunputer som kan støtte nakken din godt, slik at du kan sove godt.

Beste dunputedesign i India:

Her er våre 9 enkle og moderne dunputer med bilder. La oss se på dem.

1. Hotel Touch av dunputer:

Hotel Touch av dunputer

Dette er en av de beste dunputene du kan velge. Dette er en type som foretrekkes av hoteller som gir fast støtte mens du sover. Denne puten er laget av hyperrensede dunfunksjoner som kan gi en behagelig søvn. Puten er også holdbar.

2. Luksus Duck Down Puter:

Luksus andedunsputer

Dette er den beste andedunputen for sideleier. 60% andedun ytre kammer føles plommete og indre fjær gir solid støtte. Denne er laget av bomull av god kvalitet og er helt hypoallergisk. Så du trenger ikke å bekymre deg for allergiske problemer mens du bruker denne puten.

3. Hvite gåsfjærputer:

Hvite gåsfjærputer

Dette er en utmerket dunfjærpute du kan bruke for å få en god natts søvn. Den er laget av bomullsmateriale av god kvalitet og fyllet er 95% gåsfjær og 5% hvitt gåsedun. Dette behandles med antibakteriell behandling og ikke noe problem med allergi. Denne dunfjæren gir en dyp og behagelig søvn og kan støtte kroppens trykkpunkter.

4. Alternative puter ned:

Ned alternative puter

Dette er en veldig god type dunpute du kan få til hjemmet ditt. Denne puten gir lik støtte til nakke og skuldre. Prøv denne puten for å få en god og behagelig søvn om natten. Materialet er også fritt for allergier. De vil vare lenge også.

5. Down Dream Puter:

Ned drømmeputer

Disse dundrømmeputer er en av de mest selgende typene. Den er veldig myk og støtter nakken din veldig godt. Støttenivået varierer avhengig av ingrediensene. Dette er et godt valg for sideleier. Føl deg som komfortabel ved å velge gode dundrømmeputer.

6. Dunfylte puter:

Dunfylte puter

Prøv disse dunfylte putene for å få en god nakke- og skulderstøtte. Denne puten er laget av godt bomullsmateriale med tetthetsstøtte. Fyllet er veldig mykt med gåsevær. Den beste nyheten er at du kan vaske dem i en maskin og tørke den. Dette er egnet for sviller i alle stillinger.

7. gåsedun Euro puter:

Dette er den beste gåsedunsputen du kan velge å sove på. Denne er laget av 50% gåsedun og 50% gåsedun. Puten er spesielt behandlet for å forhindre allergi, støv og pollen. Prøv denne puten for å sove godt for å gi god støtte til alle kroppsdelene dine.

8. Ultimate Down Pillow Design:

For å få en god søvn kan du få en luksus dunpute. Dette er laget av 400 tråden bomullsmateriale. For å gi solid støtte til nakken er fyllet veldig mykt. Puten er dobbelt masker en og gjennomgår 6 trinns kvalitetsprosesser. Du kan velge mykhet i henhold til dine behov.

9. Rene dunputer:

For å unngå skift er det en vakker gitterquilting. Den er laget av 95% gåsfjær og 5% gåsedun, og den gir fasthet til å støtte hodet ditt. Dette er en pute som kan rengjøres med bomullsmateriale av god kvalitet. Sov godt med disse rene dunputene.

Dette er noen vanlige dunputer du kan velge for å få god støtte mens du sover. Magesveller bør velge myke puter, mellomstore puter for ryggesviller, faste puter og ekstra faste puter for sideleier.