Flanellpyjamas är det mest populära valet under vintersäsongen. När det är en kyla i luften söker de flesta av oss efter flanellpyjamas. Du får den i olika typer och material. Män och kvinnor kan välja den här klänningen och du kan bära matchande skjortor med den. Dessa är mycket avslappnande och bekväma sängkläder man kan välja.

Moderna och avslappnande flanellpyjamasdesigner för herrar och damer:

Topp 9 mönster av flanellpyjamas ges nedan.

1. Kontrollera flanellpyjamas för kvinnor:

Kolla flanellpyjamas för kvinnor

Detta är en klassisk rutig pyjamasdesign för kvinnor. Det är en avslappnad passform gjord av äkta bomullsmaterial. Toppen levereras med en standardhakskrage och knapp upp -design. Klänningen är väldigt avslappnande och kan användas som sömnkläder.

2. Scotty hundmönstrad pyjamas:

Scotty hundmönstrad pyjamas

Denna Scotty hundmönstrade flanellpyjama ser väldigt söt ut. Den är tillverkad av 100% bomullsmaterial och lätt att sköta också. Trycket är skotsk terrier och hjälper dig att höja ditt humör, alltid när du bär denna PJ. Detta kommer som ett set och skjortan har en rund krage, långa ärmar och knappar fram. Det kommer att vara mjukt på din kropp och få dig att se vacker ut.

3. Vinterpyjamas för herrar:

Vinterpyjamas för herrar

Detta är en flanell pyjamas uppsättning design för män. Den är gjord av mjukt sammet och ullmaterial. Det kommer att kännas mjukt på din hud och är också mycket avkopplande. För människor som vill ha snygga pyjamas är denna randiga pyjamaset ett bra val.

4. Julspecialpyjamaset för jul:

Specialpyjamas för jul

När det är jul är flanellpyjamasbyxor väldigt populära. Detta är en familjepyjamaset som är väldigt söt och du kan prova den här gröna designen. Det är väldigt mysigt och bekvämt. Den är gjord av bomullsmaterial av god kvalitet och är också ett billigt alternativ. Detta kommer som en uppsättning med färgglatt tryck.

5. Blommig flanellpyjamaset:

Blommig pyjamas i flanell

Detta är en rosa färg flanell pyjamas som du kan prova. Denna är gjord av bomullsmaterial och gör dig bekväm att bära. Byxorna har en elastisk midja och skjorta med rund krage, hela ärmarna och en knappformad design. Designen får dig att se vacker ut och slappna av genom att bära den medan du sover.

6. Tjock vinterflanellpyjamas:

Tjock vinterflanellpyjamas

Detta är en flanellpyjamas för kvinnor för vintersäsongen. Detta är ett tecknat mönster med blommönster. Den är tillverkad av polyestermaterial och lämplig att bära under alla årstider. Den har avtagbar krage och knappformad design. Du kan välja vilken färg du vill och kommer att vara mjuk på din hud.

7. Långärmad bambu PJ -uppsättning:

Långärmad bambu PJ -uppsättning

Detta är en mycket avkopplande men dyr typ av flanellpyjamasdesign. Den kommer som en uppsättning och är gjord av bambu, viskos, bomull och spandex. Materialet är lämpligt för alla temperaturer och har temperaturkontrollegenskaper. Byxan har sidfickor och elastisk midja med dragsko.

8. Satängpyjamas för män:

Satinpyjamas för herrar

Du kan prova lite variation i flanellpyjamasdesign för män. Detta är en satinflanellpyjamasdesign som ser lyxig och bekväm ut. Den är tillverkad av satin och bomullsmaterial. Yttermaterialet är satin och det inre skiktet är av bomullsmaterial. Designen är väldigt stilren och med knappar. Den har elastisk midja med slips och kan bäras bekvämt.

9. Polka Dot Pyjamas Design:

Polka Dot pyjamasdesign

Detta är en rosa flanellpyjamasdesign för kvinnor. Detta kommer som en uppsättning och toppen är en hel ärm T-shirt med V-hals och en framficka som matchar pyjamas. Klänningen är gjord av bomullsmaterial och du kan bära den under alla årstider. Var bekväm och avslappnad på samma gång.

Ovanstående mönster är mycket populära bland flanellpyjamatyper. Du kan välja PJ med valfritt material. Alla är designade för att du ska känna dig avslappnad och mysig. Många sorter finns tillgängliga för både män och kvinnor.