Pyjamas for kvinner, selv om du kan bruke dine utslitte college-t-skjorter og rottete gymshorts for komfort i fritiden, fungerer den ikke bra hele tiden. Imidlertid kommer du over den tiden da du virkelig trenger og fortjener å ha ett pyjamas -sett som får deg til å føle deg så bra som de virkelig ser ut. Det er mange pyjamas -varianter, som hver har sine egne studiepoeng som er avhengige av design og stoff. De fleste bruker 100% bomullsmateriale, og noen har en blandet kombinasjon av polyester og elastan. Noen er enkle, og andre er trykt med blomster, dyr, tegneseriefigurer, greener og lignende mønstre. De kan også differensieres etter krage og utringning. Men de fleste pyjamasbuksene er fleecete og har en vanlig passform for komforten.

Mest kuleste og moderne pyjamasdesign for kvinner med bilder:

Les titt på de 30 beste modellene av pyjamakjoler som bokstavelig talt er ment for damer, og vi samler alle slags design og har de beste designerpyjamasene for kvinner.

1. Bomullstrykt pyjamasett for kvinner:

Bomullstrykt pyjamasett for kvinner

Få deg til å sove komfortabelt med dette komfortable nattøyet som er laget av 100% bomull. Den gir den vanlige passformen med lomme, myk, lett og elastisk dame -pyjamas. Den har også en elastisk midje med en kontrastsnor som gjør at du kan bære den hele avslapningstiden uten problemer.

2. Pyjamas med korte ermer:

Pyjamas med korte ermer

Dette er den mykeste kvalitetspyjamasen du må ha hatt. Den er laget av 70% bambusviskose og 25% bomull med korte ermer med mansjetter. Capri -pyjamasbuksen har sidelommer og består også av elastisk midje med snøring.

3. Pyjamas med rød flanell for kvinner:

Rød flanellpyjamas for kvinner

Få den siste variasjonen innen mote og bli den trendy kvinnen med denne fantastiske samlingen av pyjamakjoler. Pyjamas er i den lyse røde skyggen med utskrifter av småbarnssau overalt. Stoffet er ren bomull som gjør at du føler den ekstreme lettheten å bære den hele natten og om dagen i hvit tid.

4. Importert bomullspyntet pyjamasett:

Importert pyjamasett i bomull

Forbedre skjønnheten din med dette super søte nattøyet i en hvit nyanse med utskrifter av sykluser over hele materialet. Bomullen som brukes er importert og heter Peruvian Pima. Den har funksjonen Faux fly med snaps og skurtreskere er ribbede mansjetthylser. Den måler 29 tommer innersøm i størrelse.

5. Jersey Fabricated Plain Pyjamas Sett:

Jersey -produsert vanlig pyjamasett

Disse typer søte pyjamas er laget av 100% organisk bomull og viskosematerialer. De er bokstavelig talt pustende materiale som gir deg den beste komforten. Denne har en vakker nyanse av måneskinnsblått med ikke-bindende jerseymateriale, som ikke pleier å krympe. Det er ingen tvil om at du ikke ville få hudproblemer ved å bruke stoff av førsteklasses kvalitet.

6. Pyjamasett med halsbånd:

Sett med pyjamas i silke med halsbånd

Hele settet med denne vanlige røde pyjamasen er laget av 100% ren silke. Toppen av pyjamasettet har en lengde på 26 tommer, og bunnen gir en innsøm på 28 tommer i lengden. Den er håndmalt og håndfarget for sin fortreffelighet. Den bruker ingen skadelige kjemiske fargestoffer.

7. Stripet todelt pyjamasett for kvinner:

Stripet todelt stykke pyjamasett

Ta tak i den nyeste av kolleksjonene, som er laget for å passe de perfekt formede damene. Denne beste pyjamasen er laget av 100% ren bomull og en slank passform med elastisk linning. Den består av ribbestrikkede ankelmansjetter for å gi et fantastisk utseende og kan vaskes i kaldt vann, slik at stoffet blir innsiden ut.

8. Raglan Sleeved Comfy Pyjamas Sett:

Raglan Sleeved Comfy Pyjamas Sett

Oppdag den splitter nye serien med morsomme dame -pyjamas med raglan -ermer og lommer foran. Det har fått detaljer om rørene ved lommene og mansjettene. Den har en shirttail -hemdesign og innkapslet stretch -midje med en myk bomullsnor. Den har også superglatte flatlås sømmer.

9. Grå pyjamasett med korte ermer:

Kortermet grå pyjamasett

Føl deg som god med disse foldede og veldesignede beste pyjamasene. Dette grå settet er laget av bomull, spandex og bambusviskose. Stoffet som brukes er overlegen, og regulerer kroppstemperaturen både om vinteren og sommersesongen. Disse stofftyper er også egnet for personer med sensitiv hud eller allergi.

10. Kontrollert svart -hvitt pyjamasett:

Kontrollert svart og hvitt pyjamasett

Her er det blendende settet med pyjamas for damer som er bedre slitt av den ekstremt mote dilla. Denne spesielle pyjamasdrakten for damer er den beste i sitt sortiment på grunn av den unike rutemønsterdesignen. Dette er den perfekte matchen for jentene som er veldig kresne, selv blant nattklærne.

11. Polyester -trykt pyjamasett for damer:

Polyester -trykt pyjamasett for damer

Ta en titt på denne beste dame -pyjamasen laget av 100% bomull med en polyester fleecefôr. Den nederste pyjamasbuksen er laget av 100% polyester. Det ser flott ut med sin skreddersydde passform og har en utvidbar elastisk midje. Det er også gitt med snor for en tilpasset passform.

12. Sateng nattøy pyjamas for kvinner:

Sateng nattøy pyjamas for kvinner

Ta det beste utseendet blant nattøyskolleksjonen din med disse er ekstraordinære og søte pyjamas for kvinner. Den er i svarte og rosa farger laget av satengmateriale. Blomstertrykt pyjamas totale lengde er 39-40 tommer, og toppen er 28 tommer. Det passer best damene som har 32-34 byste.

13. Fargerikt sommerfugltrykt silkepyjamasett:

Fargerikt sommerfugltrykt silkepyjamasett

Disse blendende utvalgene av søte pyjamas for damer er laget av 100% morbærsilke og en sommerfugltrykt topp. Toppen har en dekselhals og er med hette -ermer. Det gir en smigrende form på grunn av den beskårne rette bendesignen. Bunnen har elastisk midje med snøring.

14. Assorterte utskrifter Flanellpyjamas for kvinner:

Assorterte utskrifter Flanellpyjamas for kvinner

Noen pyjamas finnes som en haug med forskjellige samlinger med forskjellige trykk. Du blir gjort tilgjengelig med fargerike eller tofargede utskrifter. Hvis du er glad i striper eller sjekker eller blomsterprint, er du ferdig med dette enkle settet med søte pyjamas -kolleksjoner for damer.

15. Knute Tie Detailing Pyjamas for kvinner:

Knute Tie Detailing Pyjamas for kvinner

Få fordeler med denne ananas-trykte og knyttede detaljerte beste dame-pyjamasen med justerbare midjebånd. Den har bukselommer som høydepunkt. Toppen er laget av 90% bomull og polyester. Buksen er laget av 100% ren bomull.

16. Halsbånd med knapp og applikasjonspyjamasett:

Halsbånd med knapper og applikasjonspyjamasett

Få det stilige og kongelige utseendet under søvnen med dette vakkert designet satengpyjamasettet for damer. Her får du de eksotiske utskrifter av roser i røde nyanser med detaljer. Stoffet gir deg maksimal komfort og luksus hele natten.

17. blå pyjamasett med ermer:

Blå pyjamasett med ermer

Opplev den mest behagelige følelsen ved å bære denne fantastiske samlingen av lys og lyse blå skyggelagt beste pyjamas. Toppen er vanlig helermet og har en bred hals for enkel bruk. Den nederste pyjamasbuksen er trykt med små pingviner for å levere sin skjønnhet. Både toppen og pyjamasbunnen er nøyaktig kontrast.

18. Myke stripete pyjamas av høy kvalitet for kvinner:

Myke stripete pyjamas av høy kvalitet for kvinner

Har en god følelse iført denne pyjamakjolen i et stripet mønster med svart og hvite nyanser. Den består av en bred kragehals med fulle ermer med lappede kanter. Bunnen av dette pyjamasettet er flaneltypen som kan gi deg den beste opplevelsen når du bruker den under de koselige nettene.

19. Grå Capri -pyjamas for kvinner:

Grå Capri -pyjamas for kvinner

Her er det enkle, men blendende settet med Capri damepyjamas. De er trykt med søte små roseknopper i den lyserosa nyansen på det gråbaserte bomullsstoffet. Disse Capri -buksene har elastisk midje med faux snor og en behagelig passform. Materialet er laget av 55% bomull og 45% rayon -blanding.

20. Pyjamas for korallfleeced vinterklær:

Coral Fleeced Winter Wear Pyjamas

Utforsk vinterpyjamas som har pyjamas av flanell av korallfleece for kvinner. Materialene som brukes er en kombinasjon av bomull og elastan. Den har slått ned krage med bukser i full lengde. Den har hvite stjernetrykk over hele den blå basen.

21. Pyjamas med lukking for kvinner:

Pyjamas med lukking for kvinner

Ta tak i den morsomste nattkolleksjonen for kvinner med dette superheltetrykket på toppen av dette pyjamasettet. Buksedelen av denne morsomme kvinners pyjamas er i dramatisk blått med store stjernetrykk. Den er laget av 100% bomull og har et snørealternativ for enkelhet.

22. Supermyk pyjamas for kvinner:

Supermyk pyjamas for kvinner

Dette pyjamasettet har en langermet fleecetopp med turtleneck og kengurulommer. Denne typen dame -pyjamas kan også brukes rundt huset i løpet av dagen. Den er laget av førsteklasses materiale som fleece som holder deg supermyk og behagelig.

23. Smocked topp med Capri pyjamasett:

Smocked topp med Capri pyjamasett

Krydre nattetimene med dette komfortable søvnsettet med en ensfarget strikket topp med korte ermer og det ganske smokket åket. Den flyter lett overtrykte Capri -bunner med et lett elastisk linning. Den er laget med både bomull og polyester med farger av lavendel, kortermet topp. Hele materialet inneholder hele Peanuts Gang -blekk og mynte i pyjamasen.

24. Cambric -bomullspyjamas:

Cambric pyjamas i bomull

Det er søte pyjamas i 100% bomull for damer som gir deg den forventede komforten med komfortable elastiske midjebukser og en kortermet topp. Hele materialet inneholder hele Peanuts Gang. Stoffet er tykkere enn de vanlige moderne modellene.

25. Pyjamas med rød snø i bomull for kvinner:

Red Snow Cotton Pyjamas for kvinner

Hva er mer behagelig enn disse beste pyjamasene for kvinner? Her er den vanlige grå toppen med normal rund hals og korte ermer. Pyjamasbuksen har elastisk snøring for å gjøre den tilpasset brukerens perfekte passform.

26. Fullfarget pyjamas i ferskenfarge:

Ferskfarget pyjamas i full farge

Fang det beste intervallet i søvnklærne, som vist på bildet ovenfor, med en bred halsringning. Denne pyjamakjolen har fulle ermer som har ribbestrikk i mansjettene. Hele settet er i bomull uten kombinasjon av andre stoffer.

27. Contra Short Silk Pyjamas for Girls:

Contra Short Silk Pyjamas Sett

Slapp av i de grasiøse todelte dame silkepyjamasene for å få fullstendig komfort og jevn følelse hele natten. Den er laget av 100% silke med 22 Momme tyger. Denne har shorts av pyjamas av shorts med vanlig krage.

28. Pyjamasett med skulderblonder

Pyjamasett med blonder

Intensiver blikket ditt med disse beste pyjamasene som har blonder i halsen. Den består av V-hals og få samlinger på empirelinjen. Stoffet er laget av 100% polyester, og pyjamasen har et elastisk linning.

29. Pyjamas med palmetrykk:

Pyjamas med palmetrykk

Her er din drøm som går i oppfyllelse for å sove med det komfortable antrekket du var på jakt etter. Dette er pyjamasettet med blå og grønne nyanser blandet, og det består også av palmetrykk over hele stoffet. Stoffet er ikke rent bomull, men er en blanding av spandex og polyester.

30. Blomsterprintet to lommer rødt pyjamasett:

Blomstret trykt to lommer rødt pyjamasett

Få den romantiske stemningen med dette lille komfortable pyjamas -kjøttet for damer. Toppen har en lengde på ca 66 cm, og den nederste buksen er av fleecetype. Lengden på pyjamasen er opptil 96 cm og passer i vanlig form. Den har et blomstertrykk over polyestermaterialet med to lommer foran og knappelukninger.

Pyjamasdraktene for damer diskutert ovenfor er de 30 beste modellene som er for trendy og modige. Hver har sine egne egenskaper både i stoffet og i designet som er laget med. Hver kvinne fortjener å ha slike pyjamasett med fri passform for sin avslappede følelse på sengen gjennom søvntimene.

Det er et bredt utvalg i samlingene av denne typen kjoler som andre antrekk for kvinner. Du har lange pyjamasbukser, korte bukser, topp med krage, topp med stropper og topper med mini-ermer over pyjamasbuksen. Det er bomull, silke, sateng, polyester og 22 momme silke om stoffet som brukes. Men for ekstrem komfort og pustende materiale, er 100% ren bomull bra for selv sensitivt skinn. Det er også jerseymateriale for både følelsen av varme og beskyttelse for sensitive persons hud. Dermed har du mange alternativer å velge blant et stort utvalg av pyjamasett for kvinner.