14 beste Pookalam Rangoli -design for Onam i 2021!

Pookalam -design har sin opprinnelse fra Sør -India, og det bærer derfor en snev av festligheter gjennom. Pookalam er vanligvis designet ved anledninger som Onam, og hver av dem er dekorert og designet med ytterste perfeksjon. Alle slike Rangoli -design bærer sin egen unikhet og overdådighet og gir sjarm til stedet når det er upåklagelig fullført.

Fargerike Pookalam Rangoli -design for Onam 2021:

Følgende er noen av de eksklusive pookalam Rangoli-designene, som alle definitivt er iøynefallende:

1. Oransje og forskjellige gule nyanser:

Oransje og forskjellige gule nyanser

Denne pookalam -designen har enorm overdådighet og fantastisk finish. Rangoli utgjør lyse farger og kvinner elsker å lage et slikt design, spesielt under Onams festival. Små diyas er plassert på pookalams ytre grenser, noe som gir designet mer lysstyrke. En vakker kombinasjon av oransje og forskjellige gule nyanser har blitt brukt for å få Rangoli til å se spennende ut.

2. Sirkulær Pookalam -design:

Sirkulær Pookalam -design

Denne Rangoli -designen utgjør tre sirkulære grenser, som er upåklagelig designet med forskjellige farger. Skyggen har blitt gjort vakkert, og en rekke blomsterblader har blitt brukt til å dekorere Rangoli. Denne Rangoli -designen har en fløyelsaktig berøring på grunn av de myke blomsterbladene som brukes i den.

3. Trekantede / firkantede kanter inne:

Trekantede / firkantede kanter inni

Denne pookalam Rangoli -designen består av en sirkulær ytre kant og trekantede / firkantede grenser innenfor. Den inneholder både blomster og Rangoli -pulver til dekorasjon, og kombinasjonen hjelper med å få pookalam til å se overdådig og fengslende ut. Gul, oransje og grønn er hovedfargene som brukes sammen med hvitt og lilla, som brukes i midten.

4. Langt Diya -stativ plassert i senteret:

Langt Diya -stativ plassert på senteret

Et langt diya -stativ har blitt plassert i midten av denne pookalam -designen, og blomster har blitt brukt til å dekorere Rangoli. Flere virvler har blitt tegnet i midten som til slutt for sirkulær bevegelse og diyaen har blitt plassert deretter. Gapene mellom virvlene er fylt opp med et annet design.

5. Fire U -formede mønstre:

Fire u -formede mønstre

Denne Rangoli er enkel, men elegant, og dekorasjonen er utført på en slik måte at den ser dyp og tung ut. Nybegynnere kan prøve dette designet, og uten noen tvil om at de kommer til å lage denne pookalam perfekt. Fire U-formede mønstre er tegnet og en enkel kombinasjon av oransje, gul, grønn og lilla har blitt brukt.

6. Bokser, trekanter og oktagongrenser:

Bokser, trekanter og oktagongrenser

Det er ekstremt fascinerende og fortryllende og krever ytterste perfeksjon for å se enestående ut. Boksene, trekanter og ottekantede grenser gir det et skarpt og unikt utseende, mens fargekombinasjonen som brukes også kommer godt overens. Den kloke kombinasjonen av lyse og dype farger gir kontrast og appell til denne pookalam Rangoli -designen.

7. Enkel frihåndsdesign:

Enkel frihåndsdesign

Dette er en veldig enkel design og kan også tegnes på frihånd. Den passer for nybegynnere som ønsker enkle, men attraktive Rangoli. Det er flere sirkler (unntatt prikken) i denne pookalam, hver med forskjellig bredde og blomsterfarge. Denne designen kan også lages med Rangoli -pulver eller frø i forskjellige farger.

8. Lord Ganesh i senteret:

Lord ganesh i sentrum

En fengslende tegning av Lord Ganesh har blitt laget i sentrum av denne pookalam -designen. Lord Ganesh har blitt designet upåklagelig med hvitt Rangoli -pulver, mens et annet mønster har blitt brukt rundt det. Kronbladlignende trekk har blitt tegnet utenfor den indre sirkelen, noe som får hele interiøret til å se ut som en vakker blomst.

9. Symmetrisk mønster:

Symmetrisk mønster

Denne Rangoli -designen følger et symmetrisk mønster som er litt vanskelig å følge. Lyse farger har blitt brukt til å fylle interiøret, mens kantene har blitt fylt med dype farger som svart og grønt. Den lille blomsterlignende designen er laget i midten med hvite og gulfargede kronblad.

10. Pink Lotus At The Center:

Rosa lotus i midten

Det er en blomsterbasert pookalam med fem forskjellige blomster. Det er en enorm rosa lotus i midten og blomster i forskjellige farger og smelter sammen til en sirkel. Hele oppsettet av blomster ser sjarmerende og overdådig ut, og denne pookalam kan også enkelt lages. Imidlertid bør dette designet bare omfatte friske blomster for å opprettholde sin eleganse.

11. Lord Krishna Pookalam Design:

Lord Krishna Pookalam Design

En enorm skikkelse av Lord Krishna har blitt tegnet ved hjelp av Rangoli -pulveret, mens kantene og ytre design har blitt utført ved hjelp av utallige blomster. Denne pookalam krever stor plass for å bli upåklagelig designet. Videre har en Flower Rangoli blitt designet utenfor hovedpookalam og et diya -stativ er plassert i midten. Rangoli består av et blomsterdesign med en kombinasjon av oransje og gule farger.

12. Diya Pookalam Rangoli Design:

Diya Pookalam Rangoli Design

Dette designet består av en Diya, som er dekorert med blomster. Tre sirkler er tegnet, som hver inneholder et annet mønster som fyller hele sirkelen. Gul, oransje, rød, hvit og rosa er noen av de forskjellige fargede blomstene som brukes i denne pookalam. Senteret er designet på en slik måte at det ser ut som en gnist, som indirekte ser ut til å stråle ut fra Diya.

13. Vakre Om Rangoli for Onam:

Vakre Om Rangoli for Onam

‘Aum’ anses å være et veldig åndelig og hellig ord / symbol. Det har stor betydning og betydning, og derfor bruker folk det i pookalams, slik at det gir lykke og fred. Denne Rangoli kan enkelt designes av enhver nybegynner og består utelukkende av blomster. ‘Aum’ har blitt innskrevet i en sirkel og har blitt veldig vakkert tegnet med lilla blomster.

14. Kvinner i 8 forskjellige stillinger:

Kvinner i 8 forskjellige stillinger

Dette er en ganske vanskelig design som består av en dame i åtte forskjellige stillinger. Alle de åtte damene vender mot et annet sted, og hver av dem har blitt perfekt tegnet, noe som betyr at den samme damen har en annen holdning. Selv om denne pookalam innebærer enormt hardt arbeid, er resultatet virkelig applaus og verdt å se. Hele verket har blitt omkranset, mens designet i sentrum enda en gang er fortryllende. Hele verket er eksklusivt som snakker for sitt eget jeg, og dets eksklusivitet tar det til et nytt nivå av fortreffelighet.