Rangolis är en traditionell form av indisk folkkonst. Det ses i stort överflöd och pryder indianernas hem under viktiga festivaler som Diwali, Holi och så vidare. Du behöver stor skicklighet och tålamod för att göra dessa vackra mönster. Människor använder strimlade blomblad, kritfärgade pulver och många andra saker för att göra rangolis.

I dagens moderna värld har människor inte längre stora mängder tid som krävs för att göra en rangoli noggrant från grunden! Så med tanke på behoven i dagens Indien har Rangolis modifierats i olika former. En av dessa är klistermärket rangoli. Allt du behöver göra med dessa är att skala bort det och klistra det på golvet. Det tar dig hela fem minuter och folk kan kliva på det så mycket de vill!

Senaste och enkla affisch Rangoli -mönster med bilder:

Här är en lista över de bästa femton klistermärken/affischer rangoli -mönster.

1. Om Sticker Rangoli Designs:

Om Sticker Rangoli Designs

Dessa mönster har koncentriska cirklar med symbolen för om etsad i mittpunkten. Cirklarna har traditionella mönster och mönster. De kan antingen bara vara vita eller flerfärgade. De flerfärgade verkar mer lämpliga och festliga.

2. Vit abstrakt Rangoli -design:

Vit abstrakt Rangoli -design

Vit klistermärke rangolis ser också utmärkt ut. Men du kan inte fästa dessa på vita golv. Designen är genomarbetad med fina detaljer. De små öglorna och mönstren gör att designen ser rik och utsökt ut. Blommor och blad är vanliga element som används i sådana mönster.

3. Artistic Sticker Rangoli Designs:

Konstnärliga klistermärken Rangoli Designs

Dessa rangoli -mönster är enkla och enkla, i allmänhet med vita och bara en färg till. Det har inte många traditionella mönster, och det är kanske därför det ser mer elegant ut än festligt.

4. Flerfärgade Rangoli-mönster:

Flerfärgade Rangoli-mönster

Flerfärgad rangolis ser alltid mer attraktiv ut än vanliga vita. Även dessa mönster har många fina detaljer som gör att det ser utarbetat och komplicerat. Generös användning av olika nyanser av färger gör att designen ser ännu bättre ut!

5. Traditionella Rangoli -mönster:

Traditionella Rangoli -mönster

Traditionella rangoli -mönster har blommönster, spiraler och andra abstrakta mönster. Dessa är i allmänhet färgglada och cirkulära i form. Eftersom det är digitaltryckt är mönster lättare att göra än för hand.

6. Vit fotspår Rangoli -mönster:

Vita fotspår Rangoli Designs

Rangolis placerar i allmänhet precis utanför dörren. De är en välkomnande matta som du inte ska gnugga fötterna på. Så många klistermärken rangoli -mönster har fotspår på sig. Dessa mönster lockar dig att gå in.

7. Ganesha Mandala Sticker Rangolis:

Ganesha Mandala klistermärke Rangolis

Lord Ganesha är alltid den första gudomen som dyrkades överallt i Indien. Han är också den främsta gudomen som Diwali är tillägnad. Så många rangoli -mönster som används under Diwali har bilder av Lord Ganesha. Dessa mönster har koncentriska cirklar med bilden av gudomen mitt i mitten. Varje cirkel är fylld med olika mönster. Användning av levande färger gör att det ser mer attraktivt ut.

8. Festliga klistermärken Rangoli Designs:

Festliga klistermärken Rangoli Designs

Festliga mönster inkluderar användning av levande färger och mer traditionella former och mönster. Dessa är oftast alltid cirkulära. Använd många spiraler och slingor. En central blomma med flerfärgade kronblad i många av dessa mönster. Cirklarna som omger blomman är fyllda med olika mönster. Ibland ordnas andra former i den yttre cirkeln.

9. Stjärnformade klistermärken Rangoli -mönster:

Stjärnformad klistermärke Rangoli -mönster

Klistermärke rangoli -mönster är digitala tryck. Så du kan lägga till en vacker bakgrund till dessa mönster! Stjärnformade mönster har en central cirkel som är dekorerad på ungefär samma sätt som de andra mönstren och sedan har den spetsiga kronblad som kommer från den cirkeln. Det ser magnifik ut, särskilt med den digitaliserade bakgrunden.

10. Charan på Coach Rangoli -affischen:

Charan på Coach Rangoli -affischen

Charan är ett sanskritnamn på herrens eller gudinnornas känsla som välkomnas på dörrsteget, vilket betyder att gudinnan Lakshmi kommer in i hemmet vid det speciella tillfället av deepawali. Ett havskal anses också vara en helig symbol som betyder herre Vishnu. En lotus är en gudomlig plats för gudinnan Lakshmi i hinduistisk religion. En sådan vacker kombination av havskal, charan och lotus finns sällan. En affisch rangoli -design som innehåller alla dessa i ett klistermärke och på dörrsteget i huset kommer att göra en holistisk entré under festivaltiden och kan också se så gudomlig ut året.

11. Affisch med påfågeltryck:

Affisch med påfågeltryck

Påfåglar anses vara en av de vackraste av fåglarna. Färgglada och attraktiva i utseende, en påfågel räknas alltid i naturens skönhet. En påfågelbild uppskattas alltid i dekorationen av huset. När en påfågeltryck -klistermärke -affisch rangoli -bilden bara ligger på dörrsteget i huset, kommer gästerna säkert att få en glitter i ögonen medan de kommer in i ditt hus.

12: Floral Sticker Poster Rangoli:

Blommig affisch Rangoli

En blommönster i affisch rangoli -mönster är en mest favorit under festtiden. De färgglada nyanser av blommor och den vackra designen av blommor ger ljus till huset. En sådan designad rangoli -affisch kan också placeras på angan eller dörren till entrén. Folk väljer också att sätta en sådan rangoli -affisch på entréväggarna som ser ganska attraktiva ut även på avstånd.

13: Mönster Rangoli -affisch:

Mönster Rangoli affisch

En digital design av rangoli kan väljas för konkurrenskraftiga affischer rangoli. Det digitala trycket på affischen ser bländande ut på avstånd. De mörka och förtrollande färgerna får människor att undra över designen. När det är färdigställt på poster rangolis kan en sådan digital affischklistermärke ta en chans att vinna.

14: Kalash Rangoli -affisch:

Kalash Rangoli affisch

En kalash på vilken det finns en kokosnöt placerad på heliga löv från Asopalav -trädet som kallas Ashoka -träd på engelska anses vara mycket gudomligt för renheten i ett hus eller början på ett nytt verk. En rangoli -affischdesign av en kalash anses vara mycket gudomlig i hinduistisk fest; som sådana väljer människor en sådan design för att göra en permanent rangoli -affisch vid entrén och till och med i ett kök eller i templet.

15: Square Rangoli -affisch:

Fyrkantig Rangoli -affisch

En rangoli -affisch i kvadratisk form kan säkert locka många förbipasserande. Ett digitalt tryck av ljusa färger och former upplyser dörren. Charan tryckt på hörnen och Diya på rangoli -affischen är beundransvärda.

Rangoli affisch klistermärken anses vara ett enkelt alternativ för att göra rangoli mönster för huset. Ingångarna till hinduiska hus är alltid dekorerade med rangoli. Men dagliga pulveriserade färg Rangolis är svåra att göra och även svåra att underhålla dem under en längre tid. I en sådan situation har människor tagit med ett alternativ till rangoli -affischklistermärken för att dekorera trösklarna. Ett annat alternativ för att någonsin behålla en rangoli i entrén är oljemålad rangoli, men det är inte en lätt uppgift som alla kan utföra. Så en rangoli -affisch som också är lätt tillgänglig i butiker är ett bästa alternativ. Vissa människor anser att de inte klistrar in hinduiska avgudar och gudomliga symboler för att ligga på golvet; Därför väljer de att fästa sådana mönster på ingångsväggarna så att människor som kommer in i huset inte trampar på heliga symboler eller gud och gudinnor bilder.

Affisch rangoli -mönster anses bäst för den långvariga dekorationen av rangoli på golv och väggar för att upplysa dess skönhet under en längre period.