Kolangal rangoli -konsten är en helt kombination av traditionell och kulturell design. Generellt vet vi alla att kolam också kallas rangoli. Dessa mönster är så naturliga och lätta att lära sig också. Även nybörjare kan också professionalisera sig på kort tid. Kolangal rangoli -design görs mestadels av kvinnor som är mycket vackra. Du kan dekorera dessa med färger, stenar, lampor, blommor och ris också.

Rangoli Kolangal Designs

Bästa Rangoli Kolangal -mönster med bilder:

Här är till 15 Kolangal Rangoli -mönster med foton som enkelt kan göras hemma.

1. Pongal Kolangal Rangoli Designs:

Bästa Kolangal Rangoli -mönster

Denna kolangal Rangoli -design utgör fyra Kalash- och fyra kokospalmer som är ritade i en symmetrisk form. Basen är fyrkantig och kanterna har utformats mycket symmetriskt med vitt Rangoli-pulver. Interiören i Kalash följer också ett geometriskt mönster och alla fyra Kalash- och kokospalmerna är identiska med varandra.

2. Enkel Kolangal Rangoli -design:

Enkel Kolangal Rangoli -design

Denna kolangal design är extremt enkel men attraktiv och kan göras av nybörjare också. Det är baserat på punktkonceptet och linjer dras runt prickarna efter ett fast mönster. Även om mönstret ser lite svårt och tungt ut, kan det ändå enkelt övas med fria händer. Olika färger på prickar kan användas för att göra Rangoli färgglada och lockande.

3. Cirkulära Kolangal Rangoli -mönster:

Cirkulära Kolangal Rangoli -mönster

Cirkulär i form, är denna Rangoli-design baserad på ett regnbågsfärgtema och utgör alla sju färgerna i en regnbåge. Rangoli har delats in i tre huvudcirklar, men mönstret fortsätter i alla cirklar. Mitt har gjort oklanderligt med olika färger, medan cirklarnas kanter har gjorts med vitt. Den yttersta gränsen kräver stor skicklighet och tålamod för att få en så perfekt och attraktiv design.

4. Star Rangoli Kolangal Design:

Star Rangoli Kolangal Design

Detta är en av de enklaste kolangal Rangoli -designerna, som följer ett stjärna- och triangelmönster. Det är också baserat på dot Rangoli -designen, där i prickarna förenas med raka tunna linjer. Det finns en liten prick och en cirkel i mitten och nästan vilken person som helst kommer att kunna göra denna kolangaldesign. En person kan göra denna Rangoli mer dekorativ genom att använda olika färger för det mönster han/hon använder för att markera.

5. Invecklade Kolangal Rangoli -mönster:

Invecklade Kolangal Rangoli -mönster

En sådan kolangal Rangoli -design är en sammanslagning av ett antal mönster gjorda med yttersta perfektion. Linjerna har dragits perfekt med samma mängd bredd som krävs för varje design, vilket ger det ett tungt och tilltalande utseende. Rangoli innehåller ett torg inuti och ett antal halvcirklar utanför var och en har blivit minutiöst dekorerad. En person måste vara mycket försiktig när han väljer färger så att det finns en enhetlighet som bibehålls i hela Rangoli -designen för att göra den mer fängslande.

6. Färgglada Kolangal Rangoli Design:

Färgglad Kolangal Rangoli -design

Det är en mycket färgglad kolangal design som består av ljusa färger. Huvudtemat är blommor och den yttre blomman innehåller också fyra diyas. Den ena kanten hjälper till att ge varje mönster rätt form och form och hjälper till att få Rangoli att se vackrare ut. Original diyas kan också placeras utanför Rangoli eller till och med i mitten på Rangoli för att göra det mer attraktivt under natten.

7. Lord Ganesha Kolangal Rangoli Designs:

Lord Ganesha Kolangal Rangoli Designs

Denna Rangoli -design utgör en enkel teckning av Lord Ganesh i mitten. Cirkulära gränser och mönster har använts som alla synkroniseras mycket bra med varandra. Den integrerade designen har gjorts med vitt Rangoli -pulver som faktiskt ger kolangal -designen ett överdådigt och fascinerande utseende. Ritningen av Herren har också gjorts med super perfektion och enkelhet.

8. Flower Kolangal Rangoli Design:

Blomma Kolangal Rangoli Design

En enorm väldesignad blomma har ritats och dekorerats som kolangal Rangoli deign. En positiv kombination av ljusa och djupa färger har använts och stora kronblad har ritats. Själva mitten innehåller en mindre blomsterdesign inuti, medan varje stort kronblad har en liten blomma utformad i den också. Nybörjare kan också designa denna Rangoli och kolangalen tar inte mycket tid att bli klar.

9. Välkommen Kolangal Rangoli Design:

Välkommen Kolangal Rangoli Design

Sådana Kolangal -mönster anses vara vintergröna och passar hela året, oavsett vilken festival eller vilket tillfälle det är. Ordet “Välkommen” har skrivits två gånger, med bokstaven “C” intill båda orden. Fyra blommor har ritats i varje hörn och hela Rangoli är kvadratbaserat. Varje bokstav i ordet har skrivits med en annan färg.

10. Kolangal Diyas Rangoli Design:

Kolangal Diyas Rangoli Design

Detta är en extremt vacker och spännande Kolangal -design bestående av diyas och enkla texturer. Fem diyor har placerats i mitten, som alla vetter åt olika håll. Resten av Rangoli har designats helt enkelt med vitt Rangoli -pulver. Texturerna och linjerna har ritats perfekt, varför denna design ser unik och fascinerande ut.

11. Peacock Kolangal Rangoli Designs:

Påfågel Kolangal Rangoli Designs

Fyra ankor har ritats i fyra hörn av denna Rangoli -design. Denna Kolangal -design består av prickar, som sammanfogas för att bilda olika mönster. Två cirklar med pilar har ritats på motsatta sidor, medan alla fyra ankor är nästan en exakt imitation av varandra och bildar en enhetlig konsistens.

12. Diamantform Rangoli Kolangal Rangoli Designs:

Diamantform Rangoli Kolangal Rangoli Designs

Denna kolangal Rangoli -design kräver mycket tålamod och övning och kan inte göras enkelt. Linjerna, färgen, kantens tjocklek måste alla tas om hand ordentligt för att göra denna design fascinerande. Tiden som läggs på att göra denna Rangoli kommer dock att vara värt det och kommer definitivt att vara imponerande. Designen som helhet är diamant/fyrkantig.

13. Klassiska Kolangal Rangoli -mönster för Diwali:

Klassiska Kolangal Rangoli -mönster för Diwali

Det är en blomformad Kolangal med sex kronblad ritade. Varje kronblad innehåller en ritning av en diya och en person kan till och med placera en diya på ritningen för att lägga till lite ljus till Rangoli. Litet mönster har ritats på kanten av varje kronblad, vilket utan tvekan ger Kolangal skönhet. Denna design är också lämplig för nybörjare, eftersom en person enkelt kan rita denna charmiga kolangal Rangoli.

14. Nya Kolangal Rangoli -mönster för festivaler:

Nya Kolangal Rangoli -mönster för festivaler

Detta är en mycket enkel design bestående av sex unika kronblad med små virvlar runt kanterna. En slät röd prick är ritad i mitten och kronbladen består av gröna ränder med gult som basfärg. Virvlarna har ritats med vit färg och de gröna ränderna är alltid tecknade.

15. Lotus Kolangal Rangoli Designs:

Lotus Kolangal Rangoli Designs

Fyra blommor ritas på var och en av torget, med en annan blomma i mitten. De fyra blommorna liknar varandra och är utformade som lotusar av gröna och persikafärger. Mittblomman består av kronblad som är färgade gula och persika, medan den fyrkantiga randen är ritad med brun