Athapookalam er det blomstrete teppet du lager ved spesielle anledninger som Onam. Dette er blomster rangoli på gulvet som er laget med blomsterblad, blader og farge. De er vanligvis store i størrelse og tar tid å lage. Her viser vi deg noen av de mer tradisjonelle og de nyeste moderne versjonene av athapookalam -designene.

De beste tradisjonelle Athapookalam -designene:

Her presenterer vi deg de fem beste designene. Athapookalam er som en blomst rangoli. Det ser ut som noe unikt og tradisjonelt stilig.

1. Onam Special Design:

Onam spesiell design

For Onam er det ingenting bedre enn et athapookalam -design. Den nydelige blomster rangoli -designen er utført med friske blomster som er plassert på en bestemt måte. Designet har sennep, gult, rødt, grønt, etc., akkurat for blomster og blader. Du kan velge disse fargene i henhold til designet du lager.

Her har designet konsentriske sirkler som blir større og større. Størrelsen på athapookalam kan være enorm i henhold til anledningen. Disse brukes også til konkurranser der den beste vurderes ut fra kreativitet og bruk av forskjellige farger. Dette har også en fin 3D -effekt, og dette vil gi det flere merker. Du kan prøve deg på dette designet og starte med en enkel versjon av det. Velg farger som er fet, slik at de skiller seg ut. Du må også prøve å bruke farger som er naturlige blomster, slik at kronbladene kan brukes tydelig.

2. Solsikke Athapookalam Design:

Solsikke Athapookalam Design

En av de mange atham -designene er solsikkemønsteret. Her lager du et gigantisk bilde av solsikken ved å legge til forskjellige blomsterblader i designet. Bruken av ringblomst er mye brukt i athapookalam -designene de siste mønstrene. Du vil like å lage disse athapookalam -bildene som vises her. Prøv å lage det samme designet som de kommer ganske bra ut.

Her er den indre runden laget av gule blomster. Det er deretter lagdelt med oransje blomster etterfulgt av hvitt og gult. De hvite blomstene i Onam athapookalam -designene er vist for å vise de enkelte blomsterbladene til solsikken. Bruken av svart eller brun farge er også noe som er mye brukt. Dette fungerer som en kantlinje, og du kan bruke den til å markere kronbladene og den indre runden.

Gjør denne Onam athapookalam -designen spesiell da de vanligvis brukes til festlige anledninger. Blomstene som brukes er også spesielle og dyre, så designet skal gjøre dem rett. Du kan lage hvilket som helst blomstermønster du liker, men solsikken er alltid et av de mest populære valgene.

3. Moderne Athapookalam -design:

Moderne Athapookalam -design

Nå har du atham -bilder som er fylt med moderne design. Athapoo -designene kan også gjøres uten de tradisjonelle bildene. Unge mennesker elsker å prøve hendene på athapookalam nye design som er athapookalam enkle design, men med en moderne vri. Disse enkle athapookalam -designene får en makeover til noe vakrere.

Her vil du se bruken av et sentralt bilde. Bildet av båten og kokosnøttreet, sammen med solen, er et fantastisk konsept som symboliserer kystområdet Kerala. Dette tradisjonelle bildet blir nå også lagt til de moderne athapookalam -designene. Du kan velge regnbuens forskjellige farger for å lage denne flotte designen. Senteret i designet er veldig viktig, så du må gjøre målene riktige. Det ytre laget ser ut som en solsikke eller en lotusblomst. Fargene som brukes til det inkluderer oransje, gul og lilla. Velg en mørk blomst for kantlaget. Gjør alt stort i størrelse også.

4. Conch Athapookalam Design:

Conch Athapookalam Design

De fleste designene er ikke små athapookalam -design. De er laget av athapookalam -bilder og deretter laget i stor skala. Disse designene kan inneholde alle de tradisjonelle blomsterbildene eller til og med noen av de religiøse gjenstandene i dem. Denne spesielle designen har konkylien som det sentrale bildet. Dette religiøse symbolet brukes i designet, og det ser veldig grasiøst ut. Konkylien er tegnet i stor skala i midten av designet. Den er fylt med hvite blomster og foret med brun. De omkringliggende lagene er fylt med oransje blomster og deretter gule og lilla blomster. Filigranarbeidet på det siste laget er også imponerende. Disse er fylt med lilla og rosa blomster. Lag denne fantastiske athapookalam til din festlige anledning. Du vil finne designet lett å gjenskape. Den eneste vanskeligheten med dette designet er selve konkylien. Du kan først spore designet og deretter begynne å fylle det med blomster. Gjør dette designet veldig interessant, og du vil finne mange mennesker fornøyd med designet.

5. Danser Athapookalam Design:

Danser Athapookalam Design

En av de andre nyere trendene i athapookalam er athapookalam -designene med temaer. Disse designene inkluderer kathakali pookalam -design, der du har en Kathakali -danser i sentrum av athapookalam. Denne spesielle designen har danseren i sentrum i en grasiøs positur. Kjolen til danseren er fylt med hvite blomster. Du kan deretter lagre de andre rundene med forskjellige andre farger også. Her har de brukt gul, sennep og rød som hovedfarger som pryder athapookalam.

Gjør dette ved først å spore figuren i midten. Fyll deretter kjolen og danseren med blomster. Når det er gjort, kan du omgi danseren med store sirkler med blomster. Dette kan også gjøres for å se ut som om hun er på diya. Formen på blomstene som omgir henne må være på en slik måte at det ser ut som om hun er på toppen av diyaen. Disse nye designtemaene blir stadig mer populære på grunn av den moderne trenden og fordi unge mennesker liker å eksperimentere med nyere ideer.

Athapookalam kan være tradisjonell, eller det kan være moderne. De tradisjonelle designene er vanligvis blomsterbaserte. De moderne har bilder av gjenstander eller dansere innenfor blomsterbasen. Dette skaper noe unikt og stilig.