Rangolis skildrer kunsten og tradisjonen i India. De danner grunnlaget for arv mange steder i landet og er et symbol på velstand, lykke, helse og rikdom. Den kan lages i flere design og former og kan endres i henhold til kravet.

21 prikker rangoli -design er tegnet på gulvet på steder som en veranda, husinngang, gårdsplass, bakgård etc. Les videre for å kjenne noen av de beste designene på 21 dots pulli kolangal som du kan tegne denne høytiden,

Beste Rangoli -design med 21 prikker:

1. Grand Kolam Rangoli:

Grand Kolam Rangoli:

Denne 21 dots pulli kolam er en av de enkleste og også en av de vakreste designene i kolam rangolis. For å tegne denne storslåtte blomsten med 21 prikker, begynn med å tegne 21 prikker gjennom kritt eller hvitt rangolipulver. Deretter begynner du å tegne hjul som design på alle hjørner sammen med å tegne to store blader og en blomst på hver side. Nærmer deg sakte mot midten, dette vil føre til et design av en blomst omgitt av blader. Nå, for å fullføre rangoli, fyller du inn farger eller bare skisserer med svart eller hvitt rangoli -pulver.

2. Dots Star Rangoli:

Dots star rangoli

Denne 21 dots kolam er en av de enkleste rangoli som kan lages til enhver anledning. Denne 21 sikku kolam er populær i Sør -India. For å tegne denne 21 pulli kolam trinn for trinn, begynn med å plotte 21 prikker med kritt eller rangolipulver og deretter tegne blomst midt i rangoli. Deretter kan en form av flower cum kite lages i andre deler og til slutt geometrisk design rundt senterstjernen. Denne rangoli kan tegnes ved en anledning eller daglig på verandaen, bakgården, gårdsplassen eller andre steder i huset. Du kan fylle dette 21 dots rangoli -designet med farger eller kan fremheves med hvitt rangoli -pulver.

3. Symmetri Rangoli:

Symmetri Rangoli

Denne 21 dots pulli kolangal er en må vite når du er i et dilemma og kort tid. Denne 21 pulli kolam -designen er veldig praktisk og lett å tegne. Start med å tegne en blomst i midten omgitt av en sommerfugl, og tegne deretter diamant og tre bladformer på hver side. Dette kan også modifiseres ved å tegne forskjellige stiler av sommerfugler på hver side. Du kan deretter fylle ut disse 21 prikkene rangoli med farger eller alternativt kan utheves med forskjellige farger med hvitt som kant.

4. Line Rangoli:

Line rangoli

Denne chukki rangoli 21 til 11 er en av de berømte designene når det gjelder sørindiske rangoli -design med 21 prikker. Den kan lages ved å tegne 11 til 21 prikker alternativt og symmetrisk. Deretter kan terninger på hvert hjørne og hver side trekkes til og deretter stjerne i midten. Flere konturer kan gjøres for å gjøre rangoli stor og større. Den er egnet for å bli tegnet for vanlige formål, men kan også tegnes ved anledninger.

5. Elephant Design Rangoli:

Elephant design rangoli

Disse 21 prikkene rangoli-designene kan tegnes i løpet av 5-10 minutter med øvelse. Start med å plotte 21 prikker på stedet der rangoli skal tegnes, og trekk deretter fire elefanter i hvert hjørne og lag deretter sfæriske former mellom elefantene. Senere tegner du blomster og blader for å fylle ut mellomrom og avslutter med å tegne en firkant i midten. For å fullføre rangoli fyller du ut farger eller skygger delene med minimal fylling. Denne rangoli er egnet for å bli tegnet ved store anledninger som Diwali eller andre festivaler.

Rangoli unnlater aldri å tilføre sjarm til noen festival og dessuten forskjønne festivalen eller anledningen. De er en av de mest elskede kunstformene i India og også over hele verden. Prøv å tegne topp 5 rangolis ovenfra for å forskjønne og fylle farger i omgivelsene ved en anledning.