Rangoli er noe de fleste kvinner lager om morgenen ved inngangen til hjemmet sitt. For daglig bruk er rangoli som er opprettet enkel. Bare ved anledninger lager de intrikate og vakre design som tar mye tid. Rangoli lages vanligvis ved å starte med en firkant med prikker. Dette kan også være et 3 * 3 kvadrat.

Beste 3 prikker Rangoli / Pulli Kolam -design:

Her viser vi deg alle typer rangoli som kan opprettes ved hjelp av en 3 * 3 firkant,

1. Easy 3 Dot Rangoli:

Enkel 3 -punkts rangoli

Her er de flotte 3 dots rangoli som du enkelt kan lage uten anstrengelse. Dette er den enkleste av designene som kan gjøres. 3 * 3 -designet er vanligvis et kontinuerlig design som starter fra en prikk og slutter i en annen. Du kan også ha tre prikker rangoli -design som forbinder flere prikker for å danne to eller tre deler av det komplette mønsteret. Prøv noen av disse mønstrene hvis du er nybegynner, og du vil da kunne lage bedre mønstre senere.

2. Nybegynner 3 Dot Rangoli:

Nybegynner 3 Dot Rangoli

En av de enkle nybegynnermotivene er 3 prikker kollam. Dette designet har de grunnleggende mønstrene for blomster og blader alt gjort i 3 * 3 prikkmatrisen. Her kan du improvisere og lage mange intrikate design også. Nybegynner rangoli brukes av mange mennesker for å få inngangene til å se fantastiske ut. Ved å bruke kurver og linjer kan du lage flere flotte stykker. Siden dette designet er for nybegynnere, er mønstrene enkle. Men du kan legge til på designet og lage ditt helt eget unike mønster også.

3.3 Prikker Kolangal:

3 Prikker Kolangal

Her er en 3 pulli kolangal som bruker en 3 * 3 firkant for å lage noen intrikate design. Rangoli kan bruke linjer eller kurver for å lage designet. Kolangalen lages ved ikke å bli med prikkene, men gjør runder rundt prikkene. Så her er prikkene også en del av designet. Du kan bruke dette til tempeldekorasjon samt inngang til huset. Prøv denne enkle designen, og du vil sikkert like å lage rangoli igjen og igjen.

4. Enkel Kolam Rangoli:

Enkel kolam rangoli

Prøv denne fargerike sikku kolam med 3 prikker som har fantastiske mønstre. Alternativene er mange, og du kan legge til mer enn to farger i denne rangoli. Gi den et levende preg ved å bruke lyse farger med en kant av hvitt. De tre prikkene kolam er veldig viktige for store festivaler, og alle kvinnene elsker å lage disse intrikate designene. Du kan velge mellom blomstermønsteret eller de geometriske mønstrene. Fyll ut fargene slik du vil, og du vil finne sluttresultatet veldig pent. Kolam -mønstrene kan gjøres av hvem som helst.

5. Spesielle Rangoli -design:

Spesielle Rangoli -design

Du kan prøve deg på denne fantastiske spesielle rangoli -designen som inneholder 3 prikker. Designet er en pen blomsterbase som bruker kurver og prikker. Du må starte fra en prikk og fortsette uten å stoppe til den siste prikken. Dette skaper en kontinuerlig strøm og gir opphav til blomsterbildet. Noen prikker på torget er også fremhevet med mer pulver for å få dem til å se større ut. Det er så mange typer rangoli -design som du enkelt kan lage ved å bare følge trinnene.

Rangoli -design med en 3 * 3 firkant er flott for nybegynnere så vel som eksperter. Designene kan lages med bare hvitt pulver til daglig bruk, eller de kan gjøres med flere farger til festlige anledninger. Prøv designene med trepunktsmønsteret for å lage blomster eller til og med geometriske design.