Rangolis är färgglada mönster och mönster gjorda på festivaler och tillfällen. Det är en form av folkkonst som innehåller olika mönster, bland vilka former av blommor, löv och olika mönster görs. Elephant rangolis är specifikt de rangolis som har former av elefanter ritade på dem.

1. Elephant Rangoli With Lotus:

Elephant Rangoli With Lotus

Vi har en elefant rangoli design på bilden ovan. Det finns fyra lotusar ritade i rosa och grönt i fyra riktningar och de är omgivna av fyra elefanter strax ovanför dem. Rangoli ser färgstark ut eftersom den har bruna nyanser för elefantkroppen, blå en duk på elefanten och en liten design på baksidan av alla elefanter som är till för människor att åka på har färgats i grönt, orange och rött.

2. Enkel Elephant Rangoli Design:

Enkel Elephant Rangoli -design

Vi har en liknande design av elefant rangoli till vad vi såg i den föregående. Även detta har fyra elefanter ritade i fyra riktningar och de har färgats i kontraster av lila och gult. Det finns ett blommönster i mitten som har gjorts i rosa och grönt.

3. Två söta elefanter med Diya:

Två söta elefanter med Diya

Två söta elefanter som blåser i trumpeterna har skissats tjockt med vita rangoli och sedan färgats i två olika nyanser av blått. Det finns två paraplyer ritade på elefanternas baksida och de har också en trasa över dem. Det finns en ‘diya’ ovanpå i gult och vermilion och det finns en lotus som dras ovanför som har hälften av solen dras över den.

4. Elefanter och blommönster Rangoli:

Elefant och blommönster Rangoli

Vi har en mycket attraktiv och vacker rangoli -design på bilden ovan. Det har gjorts med stor omsorg och ett snyggt arbete har presenterats. Det finns fyra elefanter som har ritats runt blommönstret i mitten. Elefanterna har ytterligare omringats av påfåglar och redskap som verkar vara fulla av godis. Sammantaget kan vi se att designen är mycket färgstark och påfåglarna är det som bidrar till designens liv.

5. Rangoli omgiven av elefanter:

Rangoli omgiven av elefanter

Slutligen får denna design visar elefanten tillbaka sina riktiga färger och även om grått är tråkigt; det gör fortfarande inte Rangoli livlösa. Det är ett blommönster ritat som omger en annan blomma i mitten. De har ytterligare omringats av elefant rangolis som har en flätig duk på ryggen och en lotus som hålls i sina trumpeter.

6. Dekorerad Elephant Rangoli:

Dekorerad elefant Rangoli

Elefanten har skissats i vitt i den stora rangoli ovanför och sedan fylld med grå eller ljus nyans av svart rangoli. Elefanten har dekorerats väl, eftersom duken som ligger över elefantens baksida är vackert målad. Huvudena och benen har också dekorerats med en krans som hålls på trumpeten.

7. Little Elephant Rangoli:

Lilla elefanten Rangoli

Den grå lilla elefanten har tecknats med färger av orange och grönt för duken och håller guldmaterial utformat på baksidan. Djurets huvud har färgats rosa som en trasa och ögat får det att se riktigt sött ut.

8. Komplicerad vit Rangoli:

Komplicerad vit Rangoli

En komplicerad design på insidan med vita rangoli, har omgetts av elefanter på sex sidor. Det är i form av en sexkant och det finns virvlar ritade på insidan som omger ett blommönster.

9. En glimt av en Big Rangoli:

En glimt av en Big Rangoli

Vi har en glimt av en stor rangoli som klickades när arbetet fortfarande pågick. Elefanten har ritats i mörkblå färg och har dekorerats väl i rosa, rött, orange, etc. Den har fått en kontrastblandning av en ljusgul färg på utsidan som gör att rangolin ser ljus ut.