Rangolis er en form for indisk kunst som er laget med levende farger ved forskjellige anledninger. Noen mennesker gjør det for sin egen lykke, i sine hus eller lokalsamfunn, og noen mennesker er spesielt dyktige, og disse tar det også som et yrke. Store rangoli -design er ganske tidkrevende og gjøres for det meste ved hjelp av eksperter.

Vakre Big Rangoli -design med bilder:

I denne artikkelen vil vi tilby forskjellige store rangoli -design med bilder for alle typer feiringer, enten familiefunksjoner eller årlige festivaler.

1. Big Rangoli med forskjellige farger:

Big Rangoli med forskjellige farger

Vi kan se et stort åpent område som brukes til å lage denne rangoli. Det virker som en messe som er full av mennesker, og de må ha blitt fascinert av å se denne vakre kunsten. En gigantisk sirkel er først laget med rødt som grensen. Den har blitt fulgt av hvit og deretter marineblå. Marineblå kant består av ensartede design, og deretter er det laget forskjellige farger og mønstre for å fullføre sirkelen.

2. Circular Big Dot Rangoli Design:

Rundskriv Big Rangoli Design

Dette er et stort sirkulært område som en prikk som er dekket med en klut slik at folk ikke kan tråkke inn. Den har blitt malt med rangoli -farger og design med hvitt på. Rangoli har dominans av blått og forskjellige nyanser av det har blitt brukt. Grensen er gul, etterfulgt av vermilion og deretter blå nyanser.

3. Semi Circular Big Rangoli:

Halvsirkelformet Big Rangoli

Vi har en halvsirkelformet rangoli ovenfor, som ser veldig fargerik og lys ut. Dette har først blitt skissert med ‘alpana’. ‘Alpana’ er en form for hvitt kritt som fortynnes med vann og deretter brukes til å lage konturer for rangolis. De lager en perfekt base og gjør fargene lettere å blande inn. Grensene er alle gjort på denne måten, og designene inkluderer rødbrun, nyanser av blått, grønt, gult og vermilion.

4. Veldig store Rangoli -design for anledninger:

Big Rangoli -design for anledninger

Nok en stor rangoli laget ved en gunstig anledning. Konturgrensen er lilla sammen med hvite design på den, som vanlig. Bare på innsiden ser det ut til at hele området er fullt av kromgult. Det er et stort torg i midten omgitt av halvsirkulære design over det, og hele området i mønstrene er dekorert veldig pent. Dette er en av de mest fantastiske store rangoli -designene med vakre farger og blomstermønstre for Diwali.

5. Vanskelig Big Rangoli med farger:

Vanskelig Big Rangoli med farger

Rangoli ovenfor ser ut til å være ganske vanskelig å designe på grunn av det fine arbeidet som ble utført med ‘alpana’. Konturene har blitt veldig vakkert designet og deretter blandet med farger i forskjellige nyanser satt sammen, noe som fikk dem til å se ut som om de smeltet sammen. Lighter nyanser har blitt satt litt uryddig for å få det til å se ut som fargesprut.

6. Autentiske Rangoli -design i stor størrelse:

Ekte Rangoli -design i stor størrelse

Dette er en enkel stor rangoli kolam -design. ‘Alpana’ har igjen blitt brukt til å lage de autentiske designene til rangoli, og de har blitt laget i to deler. Delen i mellom har blitt farget med oransje, rød, svart, lilla, rosa og skyggelagt av grønt og blått. Delen i midten har blitt tilfeldig blandet av fargene som faktisk gir gnist til designet. Du kan lage denne typen rangoli -design i stor størrelse med prikker også.

7. Diwali Big Rangoli Design:

Diwali Big Rangoli Design

Diwali er en veldig viktig anledning der rangolis blir mer nødvendig enn alle andre anledninger. Denne store rangoli hadde blitt laget under Diwali, som portretterer en guddom i midten og er omgitt av forskjellige farger og mønstre som dekker et stort område.

8. Flower Rangoli Design uten prikker:

Flower Rangoli Design uten prikker

Blomster er en vanlig design for rangolis. På bildet har vi en enorm rangoli laget med lyse farger og er sirkulære med to blomster tegnet, den ene på den andre. Kronbladene er designet for å få det til å se penere ut, og rangoli har blitt gjort ganske pent.

9. Overlappende Big Rangoli med lyse farger:

Stor rangoli med lyse farger

En sirkel i midten føder ytterligere to sirkulære mønstre, som ser ut som en form for et ven -diagram og har blitt veldig fint malt med ‘alpana’. Lyse farger har blitt brukt, og den rene berøringen til en så vanskelig rangoli får det til å se profesjonelt utført.