Rangolis er de fargerike designene som er laget ved spesielle anledninger eller festivaler. Det er ikke bare en dekorasjon, men er også en form for indisk kunst, og det har en helt spesiell posisjon i hinduistiske ‘pujas’. De inkluderer forskjellige typer design, mønstre og stiler. Sommerfugler er også tegnet på rangolis. De ser fargerike ut og får Rangoli til å se lysere ut.

1.Single Big Butterfly Rangoli Design:

Single Big Butterfly Rangoli Design

På bildet ovenfor kan vi se en stor sommerfugl rangoli. Rangoli er selve sommerfuglen, og den har ikke brukt noen annen form for design. Den hvite malingen har blitt brukt til å lage den ytre grensen til rangoli. Sommerfuglens vinge har vært veldig fargerik, den har fått rosa for basen og designene på sommerfuglen inkluderer også farger av blått, grønt og gult.

2. Stiplede linjer Butterfly Rangoli Design:

Stiplede linjer Butterfly Rangoli Design

Et rektangulært område hadde blitt dekket av stiplede linjer. Disse stiplede linjene har hjulpet kunstneren med å tegne denne rangoli. Kunstneren hadde sluttet de stiplede linjene sammen og laget en kantete form av en sommerfugl og ikke som det vanlige mønsteret. Grenselinjen er utført med hvitt, og deretter var det lagt et lag med svart. Blå, rosa, rød, gul og brun har blitt brukt i interiøret.

3. Ulike former for Butterfly Rangoli:

Ulike former for sommerfugl Rangoli

Vi ser to forskjellige design laget i en bestemt form av sommerfugl rangoli. Skissen som er sett til venstre er i form av en sommerfugl utvendig, men den er full av rangoli -design og mønstre på innsiden. Høyre side av bildet har en lignende form som den venstre. Det er den fargede rangoli der alle de fine designene ikke er vist, men den er vakkert farget med forskjeller i nyanser som spenner fra lys til mørk.

4. Enkel Butterfly Rangoli Design:

Enkel Butterfly Rangoli Design

Denne rangoli har blitt utført med en kant som er i sandalfarge og deretter fulgt av tykke grenser av gult og svart. På innsiden har vi lilla, gule og hvite som får sommerfuglens vinger til å se fargerike ut.

5. Pretty Butterfly Rangoli Design:

Ganske sommerfugl rangoli design

Her har vi en veldig pen sommerfugl rangoli. Det har først blitt avgrenset med hvit rangoli -maling og deretter skyggelagt med forskjellige nyanser av grønt. Det brukes minst 3 forskjellige nyanser av grønt, en mørk nyanse, en lys nyanse og en som virker gulgrønn. De tre fargene har blitt vakkert blandet, og det er to sirkulære mønstre på vingene som får det til å se penere ut.

6. Sommerfugl Kolam Rangoli:

Sommerfugl Kolam Rangoli

Her har vi en stor rangoli som har en grønn og gul blomst i midten, og den er omgitt av sommerfugler overalt. Sommerfuglene er tegnet med hvite konturer, og deretter har de blitt farget i forskjellige farger som himmelblå, rosa, blå, brun, fiolett og indigo.

7. Rangoli -design omgitt av sommerfugler:

Rangoli Design omgitt av sommerfugler

En brun sekskant kantet med rødt har en gul farge i midten. Det har vært omgitt av sommerfugldesign på alle de seks sidene, og de har blitt farget i seks forskjellige farger himmelblå, oransje, rosa, blå, lilla og grønn.

8. Fargerike Butterfly Rangoli -design:

Fargerike Butterfly Rangoli -design

På bildet over ser vi en stor og fargerik rangoli. Den har sirkler laget i lag, og den har dominans av blått, sammen med andre farger som gul, rosa, grønn, rød, fiolett, etc. det tredje laget av rangoli er fullt av sommerfugler tegnet i rosa og gult, og resten inneholder blomster av forskjellige former.

9. Unik Butterfly Rangoli med blomster:

Unik sommerfugl Rangoli med blomster

Vi har en unik sommerfugl rangoli på bildet ovenfor. Det har blitt gjort med kronblad av blomster og blader. Den løvrike basen har kronblad av ringblomst som lager sommerfuglens vinger etterfulgt av røde og hvite blomster som lager kroppen.