Festlige feiringer i India kan ikke være fullstendige uten den vanlige Rangoli. Den tradisjonelle kunsten Rangoli som ble overlevert fra generasjoner har blitt holdt i live og pryder gulvene i stuer, korridorer og gårdsrom med sine kreative design og fargesprut. Mangfoldet i Rangoli -design gjenspeiler Indias mangfoldige kultur. De fargerike temaene og designene til Rangolis spenner fra forenklet til kunstnerisk kreativt. Det tar ikke mye å mestre kunsten med rangoli, og hvis du ikke er særlig interessert i forseggjorte design eller ønsker å spare plass, er hjørnerangoli -design akkurat det du trenger. Her er en titt på 9 av de beste Corner Rangoli -designene.

1. Kvart sirkel:

Corner Rangoli Designs

Dette designet formet til en kvart sirkel er egnet for hjørnet av rommet ditt. Den svarte bakgrunnen setter tonen for lysere nyanser av rosa, lilla og oransje med den hvite sammenvevningen for å danne delikate lenker, virvler og paisley -utskrifter.

2. Hjørnedesign for Diwali:

Hjørnedesign for Diwali

Dette rangoli -mønsteret gjort uten de vanlige flamboyante fargene er enkelt, men vakkert utført med rosenblad som pryder den ytre og indre omkretsen av denne dekorative kvadranten. De gule ringblomst og røde roseblader er en sterk kontrast til det hvite gulvet og Diyas i den indre delen omgitt av de tradisjonelle prikkene øker effekten, noe som gjør det til et ideelt hjørnerangoli -design for Diwali.

3. Frihånd Rangoli Design:

Gratis hånd Rangoli Design

En frihåndsdesign laget med gule, rosa og blå rangoli -farger, den kan designes i alle hjørner av et hus, kontor eller inngang. Kalashen eller kannen med kokos og blader har blitt plassert i midten av halvsirkelen for ekstra effekt, mens de rosa blomstene som grenser til omkretsen får denne enkle rangoli-designen til å se attraktiv ut.

4. Onam Rangoli Design:

Onam rangoli design

Denne rangoli -designen som markerer høstfestivalen til Onam, viser den mest ærverdige demonkongen Mahabali. Rangoli er intrikat utført i rikelig fargede kronblad som gjør alle trekk ved denne mytiske kongen markant. Denne rangoli som er større enn livet, kommer garantert til å bli fremtredende i alle hjørner av et rom eller inngang.

5. Diya Rangoli Design:

Diya Rangoli Design

Denne elementære designen passer perfekt for hjørnene på et hus eller kontor. De røde og oransje bladene ser slående ut på bakgrunn av svart og grønt. Den opplyste Diyas dekorativt plassert i midten gir hele rangoli -designet en viss varme og glød.

6.Kundan Style Swastika Design:

kundan Style Swastika Design

Denne swastika -designen i kundan -stil, en moderne variant, laget med perler og krystaller, har all sjarmen og kreativiteten til en tradisjonell rangoli. Det er en sublim hjørnerangoli -design som ville se vakker ut i alle fire hjørner av et rom.

7. Rangoli Design for festivaler:

Rangoli Design for festivaler

En annen fantastisk utformet design for hjørnene på et hus eller kontor. Denne overflod av farger laget av kronblad er en passende Diwali -design for å feire festivalen for farger. De sirkulære bevegelsene til den massive blomsten sitter fantastisk mot den mørkegrønne bakgrunnen med tretonede fargede Diyas som setter av hjørnene.

8. Grunnleggende Rangoli -design:

Grunnleggende Rangoli -design

Rangoli er en fargerik kunstform som kommer til live i denne enkle designen som sprudler med en rekke farger fra grønt til rødt, rosa, fiolett, blått, gult og hvitt. Den holder seg til den grunnleggende utformingen av en Rangoli og vil se like tiltalende ut i alle hjørner av et hus eller kontor.

9. Peacock Rangoli Design:

Påfugl Rangoli Design

Den fascinerende skjønnheten til Indias nasjonalfugl er inspirasjonen til denne rangoli-designen som har blitt praktfullt utført i pulserende nyanser av kongeblå, påfuglgrønt og de solkyssede fargene gul og rød-oransje. Den forseggjorte utformingen av fjærene som strekker seg over hjørnets lengde er den mest arresterende egenskapen. En sikker vinner!