Dussehra og Navaratri er viktige hinduistiske festivaler markert i den indiske kalenderen. De feires med pomp og glede og har blitt anerkjent som den mest berømte festivalen i hele landet. Ved en slik anledning ville man definitivt elske å lage vakre Rangolis utenfor hjemmene sine for å vise sin kjærlighet til festivalen. Hvis du håper å finne noen forslag som kan hjelpe deg med å lage design rangoli -design, kan du se følgende avsnitt for forslag.

Topp Dasara og Navratri Rangoli -design 2021:

Her er de 9 beste Dasara og Navaratri rangoli -designene med bilder.

1. Bright Dasara Rangoli Design:

Lys Dasara Rangoli Design

For å gjøre Rangoli -designet ditt lyst og vakkert kan du bruke dette designet. Det ser enkelt, men vakkert ut. Denne Rangoli er laget i typisk bengalsk stil og er fantastisk. Bildet av gudinnen Durga i sentrum av dette flotte kunstverket med en veldig naturlig og lys farge som bakgrunn som bakgrunn vil garantert gi deg mange komplimenter.

2. Nydelig Navratri Rangoli Design:

Nydelig navratri rangoli -design

Et nydelig Navratri Rangoli -design er det du trenger for å gjøre festivalen din enda mer spennende og lovende. Bruk flotte farger som grønt og rødt, og legg til noen perler for å gi Durga et etnisk utseende. Selv om størrelsen på Rangoli er veldig liten, ser den sikkert fantastisk ut.

3. Perfekt Dasara eller Navratri Rangoli Design:

Perfekt Dasara eller Navratri Rangoli Design

Et perfekt Rangoli -design for Navaratri eller Dussehra skal være det som har den perfekte kombinasjonen av mønstre og design. Du kan bruke enkle farger på grensen og bruke hvit kritt eller maling for å få det til å se kunstnerisk og godt designet ut. Denne typen design krever vanligvis en profesjonell, spesielt på grunn av de mange intrikate mønstrene.

4. Ideell Dussehra eller Navratri Rangoli Design:

Ideell Dussehra eller Navratri Rangoli Design

Hvis du leter etter en Rangoli -design som skal være ideell for Navaratri eller Dussehra, bør du prøve denne helt. Den har et stort utvalg mønstre som er brukt og er veldig stor i størrelse. Du kan bruke steiner til broderiet og også omgi det med lamper og Diyas. Det vil gjøre Rangoli enda mer spesiell.

5. Pretty Navratri Rangoli Design:

Ganske navratri rangoli design

Et vakkert design for Navratri skal gjøre feststemningen enda mer spesiell. Her kan du gå helt kreativ og bruke et bredt utvalg av mønstre og design med forskjellige farger og nyanser. Bruk gul og rød farge med hvit bredere for å få Durga matha til å se tiltalende ut. endelig glad Navaratri tegner bunnen av rangoli.

6. Hjemmekoselig Navratri Rangoli Design:

Hjemmekoselig Navratri Rangoli Design

En hjemmekoselig Navratri Rangoli Design ser veldig enkel og godt designet ut. Det beste med å lage disse Rangolis er at du kan bruke alle slags tradisjonelle utseende. Du kan bruke en kombinasjon av farger for å få denne Durga til å se helt fantastisk ut. Ikke glem å bruke hvitt rangolipulver, da dette er en veldig viktig highlighter. Pynt til slutt kanten med blomster og blader.

7. Rich Dasara Rangoli Design:

Rik dasara rangoli design

For å gjøre Dasara Rangoli -designet ditt rikt og vakkert, bruk alltid bildet av gudinnen Durga. Det vil gjøre anledningen enda mer lovende. Du kan dekorere henne med dine favorittfarger og også bruke et stort utvalg av farger. Du kan bruke viktige hinduistiske symboler som gjenspeiler tradisjonene og skikkene i denne kulturen.

8. Hyggelig Dasara Rangoli Design:

Hyggelig Dasara Rangoli Design

Et Rangoli -design skal alltid være veldig hyggelig og attraktivt for øyet. Derfor, neste Dasara kan du lage noe hyggelig og enkelt rangoli som denne og vinne mange hjerter. Å bruke en enkel trekant og omgir den med mange blomster ser unik og pen ut.

9. Flott Navratri Rangoli -design:

Flott Navratri Rangoli -design

Du kan helt sikkert lage denne vakre designen under Navratri. Det ser enkelt og perfekt ut for feststemningen.