Den typiske tradisjonelle rangolis ble laget av pulver på gulvet. Men som all annen tradisjon, har også rangolis blitt oppdatert for å passe behovene til mennesket fra det 21. århundre. Flytende rangolis er et resultat av denne skapelsen. I dag jobber kvinnene i urbane familier også. Så ingen har den tiden som kreves for å lage en komplett rangoli. Så det de gjør i stedet er å kjøpe rangoli -klistremerker, enten digitale eller håndlagde med strass. De klistrer disse klistremerkene på gulvene, og de fungerer som effektive rangolis. Et skritt foran med å kjøpe flytende rangolis av plast som du kan flyte i store terrakottaboller med vann.

Ulike typer flytende Rangoli -design:

La oss se hvordan vi tegner de flytende rangoli -designene med et annet materiale i forskjellige mønstre.

1. Sterkt utsmykket flytende Rangolis:

Sterkt pyntet flytende Rangolis

Flytende rangolis med et stort antall rhinestones i varierende farger som danner konsentriske sirkler eller blomsterblad er ett slag. Disse kan se for glorete ut for noen, men tjener formålet for de andre. De har et hovedsakelig tradisjonelt utseende og mer glasur og glans enn den enkle pulver rangolis i gamle dager.

2. Vakre flytende Rangolis:

Vakre flytende Rangolis

Flytende rangoli -mønstre trenger ikke være enkle sirkler eller blomster. De kan også være kreative design med varierende former og kurver. Alt du trenger å gjøre for å lage en flytende rangoli er å lage designet ditt på tykk plast slik at de flyter når de legges på vannet! Ofte legges flytende lys til disse for å gjøre dem mer attraktive.

3. Floral Floating Rangolis:

Floral Floating Rangolis

Flytende rangoli -design i form av blomster med flere strassblomster inne ser også bra ut. Stenene i pulserende lilla, gull og hvite farger gir en glans til designet som gjør det mer forlokkende. Disse designene er enkle og ser likevel forseggjorte ut. Dette er deres skjønnhet.

4. Tradisjonell flytende Rangolis:

Tradisjonell flytende rangolis

Flytende rangolis i tradisjonelle former med steiner som dekorerer grensene til designene ser også bra ut. mønstrene er enkle geometriske former ordnet på kunstfulle måter. Disse rangolisene kan flytes i store terrakottaskåler med blomster og Diyas og andre slike tilleggspynt.

5. Enkel flytende Rangolis:

Enkel flytende rangolis

Enkle flytende rangoli -design inkluderer små sirkulære arrangementer av varierende fargede rhinestones. Disse kan fås til å flyte i små glassskåler med blomster og Diyas for å legge til sjarmen. Fargene som brukes kan inkludere rødt, blått, grønt eller det typiske gull og hvitt, med et lys i død sentrum.

6. Small Flower Floating Rangolis:

Små blomster flytende Rangolis

En av de typiske, men vakre flytende rangoli -designene inkluderer små sirkulære blomster laget av rhinestones. Hver av blomstene har en annen base og bruker forskjellige fargekombinasjoner. Deretter får du et sett med seks eller åtte blomster til å flyte sammen i en stor bolle. De ser elegante og vakre ut.

7. Rød og blå stein flytende Rangoli:

Rød og blå stein flytende Rangoli

En flytende rangoli med et rødt roseformet lys i midten og en rød, blåstein dekorert sirkulær kant rundt den ser utmerket ut! Den er enkel å lage og eksepsjonell å se på. Disse designene er lett tilgjengelige på markedene.

8. Stjerneblomstformede flytende Rangoli -design:

Stjerneblomstformede flytende Rangoli -design

Flytende rangoli i form av en stjerneblomst er også en vanlig idé. Grensen til disse blomstene er laget ved å stikke små rhinestones. De store brukes til å gjøre andre detaljer og dekorasjoner. Å legge til Diyas langs siden er en ekstra fordel.

9. Vakre flytende Rangoli -design:

Vakre flytende Rangoli -design

Vakre rangoli-design med de typiske indiske svaneformede kronbladene og en sentral sirkel er en annen god idé. Igjen brukes små steiner til å lage kantlinjen og andre steiner i varierende størrelser og farger for å pryde formen ytterligere. Disse rangoli -designene ser flotte ut, enten de flyter sammen med Diyas eller alene.